Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiizooolga

jak sie wam podoba?

Polecane posty

Gość lipton tea
może być nie lubie jesnych kolorów

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Bardzo ladna:D

Gość iiiizooolga
ja lubie jasne kolory, ale zamowie sobie chyba w odcieniu bardziej kremowym.. jesli chodzi o fason pytam

Gość iiiizooolga
ja chce sobie ja zamowic na komunie! mam nadzieję że zdąży mi uszyć:)

Gość iiiizooolga
oceniajcie dalej dziewczęta:):)

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Ile kosztuje ta sukienka?

Gość EZOTERIIIIA
nie no.. naprawde ładna!

Gość iiiizooolga
100zł ... :)

Gość mama szukajaca
srednio mi sie podoba moze w innym kolorze lepiej by wygladala

Gość Kubusiowaaaaaaaa
100 zl.to mala jak za tak ladna sukienke.....wiesz,na zdjeciu inaczej wyglada ciuch a inaczej w realu.Wczoraj poszlam do sklepu kupic sobie tunike,widzialam ja wczesniej w necie i co?jak ja zobaczylam w realu to byla okropna!Okropny material i w ogole paskudna:/

Gość iiiizooolga
ja mam to szczescie, ze to akkurat mojej siostry sklep i projekty i moge sobie wybrać kolor:) i zbaczyc je na żywo... z reszta chyba kazdy:) wystarczy sie z nią skontaktowac... ale fason jest rewelacyjny... powiem szczzerze ze jestem w szoku.. ale ta jej naprawde wyszła kiecka

Gość komikimałs
zajedwabista! naprawde ładna

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Promujesz sklep siostry?:P Ja pewnie bym nie mogla jej zobaczyc w realu bo jestem w podkarpacia:P

Gość iiiizooolga
nie promuję:) chociaz w sumie mogłoby to tak wyglądać... pytam się o tą konkretną kieckę, bo naprawde mi sie podoba i zastanawiam sie czy ludziom innym też:) bo jesli tak... to znaczy ze nie podoba mi sie bo jestem stronnicza tylko to musi byc naprawde dobry projekt i z siostrzyczki może cos niecoś wyjsc w przyszłości:D

Gość iiiizooolga
gdybym miała maszynę do szycia to pewnie sama byc sobie coś szyła.. ale ja jestem za projektami torebek...:d kocham torebki!

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Mi sie bardzo podoba ta sukienka i ten kolor:D Tez kocham torebki:P

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Ladne! Pasowaly by mi do mpjego nowo zakupionego lakieru do paznokci:D

Gość iiiizooolga
niebieski czy turkusowy ten lakier masz?? lubie niebieski kolor:D moja kolezanka ma całe niebieskie włosy:) i jest taka oryginalna!

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Niebieskie wlosy?? wooow Mam niebieski lakier i "mietowy":P Noo niebieski juz musze wyrzucic bo zgestnial mi:/ Jutrpo ide po nowy i moze jakis inny kolor zakupie sobie:D Ogolnie to mam bzika na punkcie bizuteriiiiii:D

Gość iiiizooolga
ja tez uwielbiam bizuterie:) a szczegolnie nietypowa... kolczyki musza byc duuuuże:) a ja tez mosze sobie kupic lakier nowy... miałam taki sebrzysty granat ale tez mi zgestniał...

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Ja swoj lakier kupilam 2 miesiace temu z Miss Sporty i juz zgestnial?bez sensu:/ Ja bylam tydzien temu w Krakowie i kupilam sliczne kolczyki...wiszoce,sa 3 kulki ,tak jak by z filcu,czarno-fioletowo-zolte.......to sa moje jedyne takie inne...wiekszosc mam srebrne:D Suzo mam bransoletek:P Moj facet juz mi zabrania patrzec na bizuterie hehehehe

Gość iiiizooolga
moj facet sie cieszy jak sobie cos kupie, bo kupuje rzadko ale jak juz cos mam to perełka dosłownie;) bardziej sie wkurza jak sie przegladam w kazdej witrynie sklepowej ;d ale co zrobie jak musze i lubie na siebie patrzec;d

Gość iiiizooolga
wgl. chyba sie do lumpka dzis przejde:D moze jakas perełka sie znajdzie tez;d

Gość meble-venus
Producent mebli ! - Najwyższa jakość za najniższą cenę - Sprawdz ! www.venus-meble.eu Produkujemy : * Meble tapicerowane ( kpl.wypoczynkowe, kanapy , narożniki i wiele innych ) * Bajkowe kanapy dziecięce - Słonik , Mickey Mouse, Kubuś Puchatek , Hello Kitty oraz inne... * Krzesła * Stoły * Hokery oraz wiele innych....... Długoletnie doświadczenie pomaga nam zaoferować Państwu najwyższej jakości mebli za najniższą cenę..... - Sprawdz nasze opinie na allegro - możliwa płatność przy odbiorze bez żadnych dodatkowych kosztów !!! www.venus-meble.eu

Gość meble-venus
Producent mebli ! - Najwyższa jakość za najniższą cenę - Sprawdz ! www.venus-meble.eu Produkujemy : * Meble tapicerowane ( kpl.wypoczynkowe, kanapy , narożniki i wiele innych ) * Bajkowe kanapy dziecięce - Słonik , Mickey Mouse, Kubuś Puchatek , Hello Kitty oraz inne... * Krzesła * Stoły * Hokery oraz wiele innych....... Długoletnie doświadczenie pomaga nam zaoferować Państwu najwyższej jakości mebli za najniższą cenę..... - Sprawdz nasze opinie na allegro - możliwa płatność przy odbiorze bez żadnych dodatkowych kosztów !!! www.venus-meble.eu

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Mialam dzis isc do "mojego" szmateksu ale nie chce wychodzic mi sie z domu.....jutro tam pojde bo jutro ma byc nowa dostawa :D Jutro jest NASZ dzien:P:D A propos kupowania ciuchow i to czy podoba sie to Naszym facetom to moj sie czasami wkurza,ze duzo kupuje ale co tam:P