Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patka75

Szukam dobrego PEDIATRY WARSZAWA-Mokotów

Polecane posty

my tez z Mokotowa i do tej pory chodzimy na planowane wizyty do dr Ewy Kurkiewicz przyjmuje na Zwirki i Wigury w medycynie rodzinnej. Wydaje sie byc w porzadku jesli chodzi o planowane rzeczy (tzn bilans i szczepienia). Wysucha, wyrazi swoja opinie ale bierze pod uwage to ze miewam inne zdanie. W naglych przypadkach pcham sie na duzur na raclawicka do luxmedu i tam NIE POLECAM dr Ewa Rucinska- Dybczyska. Masakra nie lekarz, zero podejscia do dzieci nie mowie ze ma sie cackac i ciumkac ale trafilam na nia 2 razy i normalnie fukala ze corka placze, teksty w stylu 'no juz przestan'podirytowanym tonem bez przerwy. Normalnie jak znowu pod koniec 2 wizyty walnela takim tekstem to jej grzecznie przypomnialam ze mowi o 2 letnim przerazonym dziecku to juz do konca wizyty prawie sie nie odzywala.Nie tlumaczyla nic, raz jak corka miala zapalenie spojowki to nawet nie spojrzala na oko (ja powiedzialam ze wydaje mi sie ze corka ma zapalenie spojowki bo...-tu objawy). zapisala lek i do widzenia. Tyle dobrego ze ja pracowalam w sluzbie zdrowia a mez jest weterynarzem wiec przynajmniej wiedzielismy co i czy prawidlowo zapisala lek ale nie wiem jak radza sobie u niej rodzice ktorzy nie maja pojecia o medycynie. Dzisiaj z kolei bylam w Lux medzie i trafilismy na dr Anne i tutaj mam problem z nazwiskiem chyba Moczyska nie pamietak a nie moge znalezc na liscie. Mila, wysluchala, probowala zlapac kontakt z corka i o dziwo udalo jej sie (moja corka ma lekka traume przez takich lekarzy jak powyzej i bardzo niechetnie chodzi do lekarza). Przebadala, powiedziala ze nie jest pewna i nie chce strzelac z diagnoza, ze potrzebuje dodatkowych badan na ktore nas wyslala, z badaniami wrocilismy, zapisala leki, dokladnie wytlumaczyla jak brac, kiedy sie zglosic . Naprawde jest mega zadowolona mam nadzieje ze uda mi sie ustalic jej nazwisko.

dzieki ja szukam lekarza na stale bo mala ma wysypke na brzuszku i jeden mowi ze alergia drugi (dermatolog) poiwedzial ze potowki a my dalej w czarnej z przeproszeniem dupie bo wysypka jak byla tak jest mimo eliminacji prodoktow i alergenow

spotkalam sie z opinią, że wysypka na brzuszku to moze byc objaw jakichs pasozytow. Moje dziecko mialo wysypke, ale po kilku dnuiach sama zeszla, a po jakims czasie robilam badanie na lamblie- i byly. lekarz wtedy mi powiedzial, ze tamta wysypka na pewno od lamblii byla

Gość ja moge polecic
dr Tyczyńska Jolante. przyjezdza do domu do malych pacjetów.jest bardzo dobrym specjalista.pracuje w szpitalu na solcu wiec w razie czego jest miejsce dla dziecka w szpitalu.

Gość Magda.lena
ja polecam dr Wojciecha Feleszko! jest na prawdę przegenialny! ma bardzo dobry kontakt z dziećmi, jest konkretny , do każdego małego pacjenta ma indywidualne podejście. Jego przypadek potwierdza, że prawdziwy lekarz to lekarz z powołania :) dr przyjmuje w przychodni Prosen na ul Płockiej

Gość tuniak
doktor Feleszko jest rzeczywiście genialny, z ciekawości weszłam na jego profil na znanym lekarzu i ma same pozytywne opinie, tzn , że jest po prostu dobry!

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
my chodzimy do medycyny rodzinnej (na korotyńskiego) pani doktor Czerniakow jest naprawde dobra!!

Gość tilda_o
pani doktor walicka-serzysko jest najlepszym pediatrą jakiego spotkałam, świetny kontakt z dziećmi, ogromna wiedza i zdroworozsądkowe podejście

Gość may_ya
Walicka Serżysko rzeczywiście bardzo dobra. byliśmy u niej niedawno i musze przyznać, że leki przepisała sensowne, bez potrzeby nie zapisywała mu nadmiaru syropów i innych nic nie dających specyfików. Przy tym ma dobre podejście do dzieci, także jak najbardziej polecam

Gość gość
dr Szylling, fantastyczny pediatra i alergolog przyjmuje na Płockiej :)

Gość gość
Ja z kolei polecam dr Martę Sibilską, która teraz przyjmuje w przychodni medintel. Chodzę do niej z dzieckiem od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona :)

Gość Gosia91
Dr Ewa Obuchowicz z Madalińskiego. Tylko ona! Przyjmują tam i inne lekarki, ale do doktor Obuchowicz są tłumy. Aby się do niej dostać, wcześnie rano trzeba wziąć numerek. Ale nawet jak numerków już nie ma, to ona zawsze znajdzie czas, jak ją poprosić i przyjmie dodatkowo. I w ogóle jest nadzwyczajna, dzieci za nią przepadają :)

Gość gość
Moja mama miała protezę robioną w City Clinic, tam gdzie ja chodzę z dziećmi do pediatry. Bardzo fajne miejsce, z dobrą atmosferą. Szanuje się tutaj pacjenta i to lekarze są dla niego, a nie na odwrót. Warto rzucić okiem na stronę centrum - www.cityclinic.pl Jest info o wszystkich dostępnych lekarzach i badaniach jakie wykonują.

Gość lejsi
Zawsze szukam odpowiedniego i sprawdzonego pediatry. Teraz jestem na etapie poznawania Szpitala Medicover. Jak dla mnie największym plusem jest opieka chirurga dziecięcego w dni wolne i święta. Dzięki kompleksowej opiece doraźnej, dziecko może szybciej wyzdrowieć. Mają też opcję nawadniania co jest dość ciekawą opcją zwłaszcza w okresie kiedy panuje rota - jedziesz, nawadniają dziecko i wypuszczją :)

Gość gość
jak ja potrzebuje jakiegoś lekarza-specjalisty to najczęściej szukam po prostu tutaj https://www.dolekarzy.pl/ w wyszukiwarce. Przy okazji tam nawet można zapisać się na wizytę więc wygodna sprawa bo nie trzeba wydzwaniać i się denerwować ;)

Gość gość313133
W przychodni Wilmed przyjmuje dr Anna Cichoń. Serdecznie ją polecam. Jest bardzo dobrym lekarzem a do tego ma naprawdę świetne podejście do dzieci. Przychodnia jest prywatna.