Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanannono

jak się uwolnić 7 lat nie wiem co robic to jakies pieklo!!!!!pomocy

Polecane posty

Gość nanannono

poznalismy sie jak mielismy po 16 lat teraz mamy po 23 prawie 24.. to sie już ciągnie 7 lat a nawet więcej .. chodzilismy razem do technikum 4 lata siedzielismy razem w ławce.. wracalismy razem ze szkoly, do szkoly... przebywalismy tylko we 2.. ciągle razem kazdy wolny dzien razem .. tak to trwa ponad 7 lat juz wszystko od 3 lat jest takie pieklo ze nie wiem nie mamy do siebie szacunku ja do niego a on do mnie wyzwiska są nas na porządku dziennym, mysle ze kiedys to się skonczy tragedią i jedno albo drugie zrobi drugiemu krzywdę .. bo nie raz już doszlo do rękoczynów znaczy to ja atakuje, bije on raczej mi nie oddaje ale w tym czasie albo potem wyzywa mnie.. potem nagle się przepraszamy oboje placzemy ze musimy się ogarnąć i jest spokój z 3 dni potem znowu kłótnia i tak w kółko ... wiem ze on mnie kocha ja go tez ale to nie ma sensu .. bo to się robi jakaś patologia a oboje jestesmy z normalnych dobrych rodzin, u mnie w domu tata nigdy nie powiedzial nic brzytkiego do matki typu spier.. ty suk o itp.. a u nas to codziennosc tylko ze potem sie godzimy on przeprasza blaga zebym mu wybaczyla i ja tak samo robie, do tego dodam ze oboje troche zachowujemy się jak wolni bo i ja mam konta na portalach i zachowuje się jak bym szukala innego chlopaka i on tez pisze sobie nie raz z innymi dziewczynami co pozna .. czasem ja sie spotkam z innym a on z inna jak kogos poznamy ale i tak zawsze wracamy do siebie i wiem ze trzeba to przerwac ale nie wiem jak nie potrafie tak bez niego zyc spedza dzien bez niego to bez sensu i dla niego tez tak jest czasami nie odzywamy sie 3 dni ale potem zlosc nam mija i jest zgoda ale wiem ze to trzeba przerwac raz na zawsze.. czy ktos ma pomysl jak z tego wyjsc.. eh?

Gość nanannono
przeczyta ktos?

Gość kijciwoko
Jest tylko jedno rozwiązanie: odejść, zacisnąć zęby i przetrwać ten ból po rozstaniu.

Gość anne marie ....
to juz tylko wydaje się być przyzwyczajenie że jesteście że sobą.. jak mieszkacie razem to może być ciężej jeszcze z rozstaniem .. a nie moglabys gdzieś pojechać nie wiem żeby nie być w tym samym m- cu co on, może by było łatwiej

Gość njhyu
ostatnio czytałam artykuł w starym Cosmopolitan :) brzmiał "Czy to jest miłość" Wasze zachowanie zostało sklasyfikowane jako "utrzymywanie związku dzięki negatywnym emocjom" co z miłością nie miało niestety nic wspólnego. Ludzie latami trwają w takim stanie. Dlaczego ? Nie wiadomo.

A co jest właściwie problemem? Bo z tego co przeczytałem to Ty go uderzysz, on Cię zwyzywa, ale czy pamiętacie w ogóle o co poszło? 7 lat to naprawdę dużo i przeszliście pewnie wiele prób, nie chciała byś zawalczyć o wasz związek?

Gość odejdz i juz
nie widze problemu? zyjesz w patologi, ucieknij z niej