Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudoniunka234567

boze co za ludzka zawisc ;/ normalnie mnie cos trafi

Polecane posty

Gość pseudoniunka234567

moze krotko opowiem . mam 19 lat , nie zdalam matmy w tamtym roku bo coz nie kazdy ma takie szczescie , ale nie wazne . siedze teraz w domku , nie pracuje .teraz planuje isc na studia . normalnie chodze na zakupy , robie prawo jazdy oczywiscie za rodzicow pieniadze bo nadzwyczajniej w swiecie sami mi je daja i nie musze o nic prosic . Ucze sie codziennie po 4h . nikt sie nie pyta mnie jak mi idzie czy sobie radze tylko wszystko rozchodzi sie o kase ;/ ze kosze rodzicow z kasy . kosze i co ?? poto jestem i oni po to sa . a chyba lepiej ze nie pracuje tylko skupiam sie na nauce bo matura to przepustka na studia a studia zwiekszaja szanse na prace za powyzej 1500zl , przynajmiej ja w ten sposob mysle . Co za ludzie ;/ w glowie sie nie miesci;

Gość pseudoniunka234567
Pistazie original poprostu rece opadaja;/

Gość zazdroszcza po prostu
:) nie ma sie co przejmować. Ja takiego szczęścia nie miałam, pracowałam od 18 roku życia ale nigdy nie mówiłam nic na tych co mieli łatwiej i na wszystko dawali im rodzice :) Po prostu niektórzy mają łatwiejszy start w życiu :)

Gość Yuri Boyka
o ja pierdole, żeby nie zdać podstawowej matmy na 30% trzeba być imbecylem :o daruj sobie dalszą edukację skoro nie potrafisz zdać matury dla idiotów 🖐️ studia nie są dla wszystkich

Gość pseudoniunka234567
Yuri Boyka nie kazdy musi byc astronomem pamietaj !! pozatym nie znasz mnie wiec sie nie wypowiadaj . nie czytales ze co 5 maturzysta nie zdal w Polsce?? he??

Gość Yuri Boyka
tak się składa że zdawałem maturę rok temu 🖐️ wystarczyło trochę się przyłożyć

Gość pseudoniunka234567
Yuri Boyka aaa i zeby isc na studia z podstawowa matura to nielada wyczyn nie wiem gdzie by Cie z taka przyjeli . Ja zdawalam rozszerzona i na tym poleglam !!!!! wiec daruj sobie .

Nie zdać nowej matury?!Ale trzeba być słabiutkim..... Dobrze ze sie teraz przykładasz bo to wstyd jest.

Gość a ja myślę, że....
i tak po studiach obie będziecie ulice zamiatać więc co to za różnica

Gość a co mają Cię...
pytać jak Ci idzie? Co to kogo obchodzi zresztą przecież widać, że słabo skoro nie zdałaś. Rób prawko napewno się przyda, jak chcesz korzystaj z pomocy rodziców ale na studia nie idź.