Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OstatniaLila

Jak go odzyskać?

Polecane posty

Gość OstatniaLila

Wiem, że nie byliśmy wobec siebie często nie w porządku, zachowaliśmy się jak dwójka dzieciaków ogarniętych furią, ale było też mnóstwo dobrych chwil. To on zerwał. Za głupiego facebook'a, za jednego "lajka". Niedojrzałe, wiem. Minął miesiąc od rozstania. W tym czasie rozgadywał na mnie do znajomych kłamstwa, obrażał i oczerniał mnie do ludzi. Wiele osób odwróciło się ode mnie właśnie przez jego kłamstwa. Ja nie posunęłam się do czegoś takiego, co robił wobec mnie on. Wczoraj usunął mnie ze znajomych na fb. Nie chodzi o portal, ale o sam fakt. Usunął mój numer gg i telefonu. Wiem, że usunął - na gg mi się wyświetliło, że "dbają o swoich użytkowników, dlatego najpierw muszę być znajomym tego użytkownika, żebym mogła widzieć informacje o nim". Byliśmy ze sobą 2 lata. Mimo, że zrobił mi wiele świństw, a ja nie bywałam w porządku, to potwornie go kocham i mimo, że minął miesiąc od naszego rozstania, nie chcę nikogo innego, tęsknię za nim, wszystko mi się z nim kojarzy i wciąż go kocham. Proszę, poradźcie mi, jak mogę go odzyskać. Zależy mi na tym człowieku i wciąż mam nadzieję, że mogłoby się ułożyć. Szczególnie proszę o zdanie panów.

Gość OstatniaLila
POPRAWKA: "Wiem, że byliśmy wobec siebie często nie w porządku"

Gość makal
to ja Ci powiem tak olej Go tak jak on ciebie to najlepszy ze znanych sposobow

Gość OstatniaLila
I to sprawi, że go odzyskam? Wątpię. Nie widujemy się, nie chodzimy na te same imprezy i spotkania. Nie ma szans, żebyśmy się zeszli z powrotem.

Gość makal
wiec go olej kobieto ochlon nie obwiniaj sie wylacznie nie plaszcz przed nim podjal decyzje sam i sam musi ja ewentualnie zmienić lub nie ty nic nie wymusisz zajmij sie sobą swoim zyciem a sam zateskni gdy zobaczy ze do niczego nie jest ci juz potrzebny

Gość OstatniaLila
Ale to trudne... On jest typem faceta, który przy urażonej dumie za nic na świecie nie zrobi pierwszego kroku. Mam nadzieję np. spotkać go w barze, chciałabym "skusić" go do tego, by coś zrobił, zaczął hmmm... tęsknić, podszedł, porozmawiał. Nie chcę się przed nim płaszczyć, pokazywać, jak mi zależy. Zależy mi na tym, by było znów dobrze. :(

Gość makal
jak chcesz zeby bylo dobrze to poczekaj faceci to nie my oni musza przemyslec przetrwaic nie sa tak emocjonalni w tym barze mozesz niczego nie igrac tylko jeszcze pogorszyc pamieaj gierki nie sa wskazane zachowaj sie jak dorosla kobieta a nie zrozpaczona nastoaltka to za madra kobieta ma tesknic

Gość albo idz na przeszczep !
to pokaż się z innym facetem, to jedyny sposób

Gość OstatniaLila
Gierki nie są w moim stylu, ale może nie wiem... Założyć ciuch, który mu się podobał, jakiś sposób zachowania? Pokazanie się z innym facetem odpada. Wtedy na pewno będzie dalej chodził i mnie oczerniał.

Gość makal
zaden ciuch nie pomoze matko boska dziewczyno gdyby to tylko o wyglad i cialo chodzilo

Gość OstatniaLila
Jestem totalnie zdesperowana, błagam, postarajcie się mnie zrozumieć, po prostu nie wiem już, co ze sobą zrobić, a potwornie mi zależy. :(

Gość enetepenete w
a czy Ty dla siebie jesteś tak samo ważna ?

Gość OstatniaLila
Tzn.?

Gość makal
dobre pytanie bo o sobie autorka to kompletnie nie mysli:) zajmij sie sobą

Gość za malo kopow dostalas ?
jeszcze ci zalezy na kolejnych

Gość makal
autorko rozumiemy i to doskonale skorzystaj z naszego doswiadczenia i zajmij sie sobą uspokuj emocje zobaczysz za tydzien bedziesz mowila zupelnie inaczej niz dzis daj sobie czas

Gość OstatniaLila
Tylko nie wiem, czy potrafię. W ogóle nie potrafię znaleźć sobie miejsca, nie umiem myśleć o sobie.

Gość makal
ile Ty masz lat autorko?

Gość Justyna naturalna blondyna
Nikt Cię nie zrozumie, bo zaślepiona uczuciem nie myślisz racjonalnie. Twój były zachowuje się jak gówniarz, psuje Ci opinię, czy naprawdę chcesz być z takim człowiekiem?

Gość OstatniaLila
19 lat. Ten facet był moim drugim chłopakiem. Byłam z nim 2 lata.

Gość ***sweetie***
autorko ja bym Ci dala rade na wlasnym przykladzie:) ale nie tutaj, chcesz na gg czy maila??

Gość makal
dziewczynko zajmij sie nauką uwazasz ze on ma prawo cie oczerniac? o takiego faceta chcesz walczyc? zastanow sie bo dla mnie to los totalny ktory po rozstaniu gada na swoja byla i jaki jest powod rozstania? fb? hahahahahahaha ze wcisnelas lubię to?

Gość za malo kopow dostalas ?
Pomysl, jak odzyskac siebie . szacunek do siebie a dupka zostaw samego sobie

Gość OstatniaLila
***sweetie*** podaj gg, to napiszę, ok? makal tak, za "lubię to" pod zdjęciem jakiegoś modela stwierdził, że go zdradzam, że jestem kurwą, że się puszczam.. Rozpowiedział to i inne rzeczy na mój temat. Ale mimo tego, że już minął miesiąc od rozstania, wygląda na to, że wciąż za nim tęsknię i kocham go.

Gość OstatniaLila
za malo kopow dostalas ? kurcze, nie potrafię tak. Staram się brać w garść, ale nie umiem. Wszystko z nim mi się kojarzy, chciałam nawet pierścionek i zawieszkę na łańcuszek od niego sprzedać, bo żal wyrzucić, a on tych rzeczy nie chciał, a mi za bardzo wspomnień przywołują, ale ciągle mi się śni, ciągle o nim myślę, tęsknię

Gość makal
nie kochasz i nie tesknisz jestes uzalezniona emocjonalnie ja pierdziele wyzywal cie od szmat i kuerw nastenym razem chcesz zeby cie uderzył wyzywając? co za dzieciuch z niego jestes mlodziutka prawdziwa milosc przed Tobą słuchaj sie nas bo mamy o wiele wiecej latek od ciebie i wiecej doswiadczenia

Gość ***sweetie***
41939399

Gość OstatniaLila
Raz mnie uderzył. Na festivalu, gdy chciałam, by wyszedł z namiotu, bo zarzucał mi zdradę po rozmowie z jednym z uczestników festivalu. Wtedy mnie uderzył.. Nie wiem, chyba rzeczywiście to uzależnienie. Ale w takim razie jak się "wyleczyć"?

Gość ***sweetie***
czekaj czekaj, skoro Cie uderzyl to nie bede Ci dawac rad jak go odzyskac!! rzuc mu w morde tym pierscionkiem kopnij w jaja i niech buja wrotki

Gość OstatniaLila
To było raz. Więcej się nie powtórzyło. Przeprosił mnie i było mu głupio za to co zrobił.