Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanaberiaBN

dziecko męczy się przy kupce

Polecane posty

Gość fanaberiaBN

córka ma przepisane żelazo. daje jej jedną saszetke dziennie.ale odkąd je uzywa ma trudnosci z kupka.czerwieni sie pręzy i meczy sie gdy ja robi. jak moge pomoc dziecku? ma 6 mies

Nam bardzo pomagały suszone śliwki. Mogą byś ze słoiczka lub zwykłe, podduszone w małej ilości wody i zmiksowane (razem z tą wodą). Tylko koniecznie suszone.

Gość jezu jaki temat hahahahaha
lewatywe jej zrob

Gość gibrydka
normalny temat, dajcie spokój

Gość a moze...
anal pomoze :D

"dziecko meczy się przy kupce" a ta z tym problemem na forum przyleciała buhahahaha

Gość a ja myję ale nie
co jaki temat? przeciez temat odpowiedni do forum, sami sobie na zatkanie pomagacie ale dziecku juz chyba trudno pomóc. kup w aptece lactulose syrop, słodki i działa od ręki

Gość a ja myję ale nie
jezu ale głupole, dziecko ma zaparcie! o kupach sie tu nie mówi? tylko o śluzie z piczki ?

Gość yjjiiiii
a co wam w temacie nie odpowiada?! Temat normalny - jest to forum dla matek. Wy pewnie wolicie tematy o analu, seksie oralnym i tipsach, tępe laski.

Gość efrjk,F
ja pamietam ze jak bylam mala (ale mialam kilka lat a nie mcy) to mama wkladala mi do tylka taki malutki plasterek mydla i pomagalo. ale nie wiem czy takim maluchom tak mozna

Gość fanaberiaBN
a czopek glicernowy?? czy marchewka moze powodowac wlascie taki problem?

Może syrop pomoże,mi położna mowiła że sok z marchewki surowej,bo moja mała też od czasu do czasu ma problem z kupkami

A tymi durnymi wpisami się nie przejmujcie dzieci ze szkoły do domu wróciły i nuuuuda:-p

Gość iuygytf
masakra jak ci ludzie komentuja' anal dziecku??idioci???sluchaj a moze daj jej mietke albo rumianek do picia w butelce to ja lagodnie przeczysci

Gość NORTONN
zmień preparat, mój synek też musiał brać żelazo. lekarka przepisała "ferrum lek" i był bardzo dobry, smaczny w smaku i nie było po nim problemu, dziecko go dobrze przyswajało i nie miało zatwardzeń

Gość a niby sama nie zuważyłaś
zazwyczaj preparaty z żelazem powodują zatwardzenie dlatego nawet trzeba zwrcać uwagę na skład mleka modyfikowanego które podaje się dziecku porozmawiaj z pediatrą o zmianie leku, ewentualnei czopki glicerynowe