Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja majeczka

Żony i partnerki ginekologów nie złości Was ciągły kontakt z pacjentkami

Polecane posty

Gość maja majeczka

co oni mówią o nas?

Gość koszałek
Też jestem ciekaw. W każdym ginekologu jest jakiś procent zboka. Nikt mi nie powie, że wszyscy faceci zostają nimi z poczucia misji, spełnienia zawodowego i finansów. I nie tłumaczcie, że ma też stare, grube i brzydkie klientki...

Gość klopssssss
mnie to dziwi , facet przez cały dzien naogląda się róznych pochw, starych, chorych i ze syfem, a wieczorem idzie pukac swoją zonkę, czy on nie dostaje obrzydzenia?CIekawe jak się zachowuje ze swoją partnerką w łozku

Gość maja majeczka
bez przesady nie raz widziałam w poczekalni całą masę młodych , ładnych dziewczyn, starsze pacjentki to rzadkość, kropla w morzu

moja szwagierka ma męza ginekologa ,ponoć spoczątku była zazdrosna a terz chuj wie ,pewnie bzyka się z każdym bo to materialistka

Gość maja majeczka
nie rozumiem, to szwagierka się bzyka bo materialistka, przecież ginekolodzy śpia na pieniądzach

tak ale on jest strasznie chytry ,związała się znim tylko dlatego że jest kasiasty,wczesniej była z facetem który obecnie jest prezenterem w tv(trochę mniej znany) ..nie wiem jak tam się miedzy nimi układa ,ale rzadko się widują i chyba nie najlepiej isę między nimi układa... podejrzewam że ona ma kochanka

Gość wiesz to zalezy co masz na
ja tam bym chciala miec meza ginekologa ----- bo to rowna sie KASA, i o porod nie musialabym sie martwic... A na powaznie...myslicie, ze kazdy ginekolog jak bada swoja pacjentke to mu tylko jedno w glowie...

Gość maja majeczka
mój gin mówi, że sie mnie dobrze bada także oni lubią swój zawód

Gość maja majeczka
raczej są mili i zadowoleni przynajmniej w prywatnym gabinecie

Gość maja majeczka
mój kuzyn jest stomatologiem do domu wraca padnięty ale na żonę zawsze ma czas , ma 40 lat co będzie później nie wiadomo

Ja nie wyrobiłabym z myślą, że mój facet ogląda najbardziej intymną część ciała kobiety, też uważam, że decydując się na taki zawód nie robi tego z powodów finansowych...

Gość maja majeczka
teraz to każdy ma prawo wyboru ale kiedyś to robiło się specjalizację pod zapotrzebowanie, brakowało ginekologów stąd Ci panowie około 50 zapotrzebowanie a nie dowolność