Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam 22 lata

Jak do 30tki nie znajdę kobiety swoich marzeń to porwę jakąś nastolatkę

Polecane posty

Gość mizoginista_pl
Za łatwo puszczają Ci nerwy. Daruj sobie prowadzenie firmy. Do tego potrzeba nerwów.

Gość Mam 22 lata
Masz rację, poprzestanę na ruchaniu tej laski w piwnicy. A jako że nie będę miał swojej, to będę zaciagał przechodzace ulicą dziewczynki do bram i tam gwałcił, najlepiej żeby w tej bramie stała kałuża albo lezałą jakaspsia kupa, w to jej wsadzę głowę a w tyłek wsadzę jej mojego pana i władcę.

Gość mizoginista_pl
Jeżeli mogę Ci coś poradzić, to usuń ze swojego komputera pirackie oprogramowanie (najlepiej degausserem).

Gość Mam 22 lata
Gdyby policja interweniowała za każdym razem kiedy na forum jest potencjalnie łamane prawo, to nie mielibyśmy wolnych policjantów. A z nerwami u mnie w porządku. Jestem spokojnym i zrównoważonym człowiekiem :)

Gość Mam 22 lata
Aha i na tej stronie są same podszywy.

Gość Mam 22 lata
Mam zresztą świetny sposób na redukcję stresu, zawsze kiedy robie sie nerwowy, podchodzę do taty i biorę jego peniora do buzi, od razu się uspokajam, wyciszam i zasypiam.

Gość Mam 22 lata
To też był podszyw. Mój ojciec nie ma penisa, mama mu odcięła sekatorem . To był wypadek przy pracach ogrodowych ale od tego czasu nienawidzę kobiet.