Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakopac sie pod ziemie

chce umrzec

Polecane posty

po tej juz kolejnej w moim zyciu kompromitacji nie chce dluzej zyc.... Po co żyje, skoro kazdy dzien to ból nie do zniesienia. Tak bardzo chcialabym sie podzielic z kimś moimi problemami ale nie mam nikogoo. Nawet tu nie moge wszystkiego napisac, bo nie mam pewnosci czy ktoś nie skojarzy faktow z moją osobą. Nie wiem, co robic, potrzebuje pomocy!

Gość Muti60
Choć spróbuj częńść tego opisać jeśli możesz i nie musisz się rozpisywać zaraz:)

chce umrzec nie musisz chcieć umrzeć to się dostanie czy się chce , czy się nie chce

Gość Muti60
Sam przyznam ci się szczerze że dla mnie teraz dni są dużą katorgią po moim niedawnym rozstaniu pierwszym poważnym i to 2 letnim i dlatego tu na ''Kafaterij'' szukam ukojenia pewnego rodzaju ucieczki od myśli konających ale tego nikt nie rozumie bo dla mnie to jest straszny ból jaki rozrywa me serduszko i nic na to nieporadzę:(

chciałabym ale nie mogę wyjawic tego co ostatnio zaszło

Tutaj jest pełna anonimowość. Jeśli nie chcesz pisać są telefony zaufania. Tam się nie nagrywa rozmów i nikt Cię nie wyśledzi ...

Pamiętaj, że życie masz tylko jedno... Setki osób na świecie ma masę problemów, doświadczyli czegoś przykrego itp, ale jakoś podnoszą się z tego i stawiają złemu światu czoła. Tylko nieliczni się poddają i odbierają sobie to co takie cenne- życie. Ale właśnie tą grupę określam jako TCHORZY! Nie bądź taka! Cokolwiek się stało to wierzę że jakieś rozwiązanie się znajdzie. Możesz udać się do psychologa, nawet w innym mieście, możesz napisać też tu w sposób ogólny (tylko tak abyśmy mogli wiedzieć na jakie tory kierowca nasze myśli)

Pamiętam o tym, że mam tylko jedno zycie i własnie dlatego czuje frustracje, że nie potrafie go wykorzystac tak jak bym, naprawde chciała a ono ciągle mija.

A czemu nie możesz wykorzystać? Co Cię powstrzymuje?

Gość 88ewela24
Problemy są, każdy je ma, każdy przeżywa chwilę załamania i ma taki moment w życiu że chce umrzeć, ale wszystko kiedyś mija, o problemach się zapomnia, wstaje kolejny dzień i jest coraz lepiej. Nie wolno się poddawać i odbierać sobie życia bo może Cię jeszcze nie raz mile zaskoczyć