Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lunkax

okres po okresie

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie. Jestem tu nowa i nie bardzo się jeszcze odnajduje. Przechodząc do sedna. Ostatnią miesiączke miałam 07.02.2012 i trwała 6 dni ale po 10 dniach od okresu ponownie miałam krwawienia. Były one nieco inne niż normalna miesiączka, Bardzo skąpo to wszystko wyglądało, niby krwawienie trwało 6 dni ale gdyby nie to, ze higiena mi na to nie pozwala to mogłabym przejechac na jednym tamponie. Po skończonej miesiączce kochałam sie z moim facetem, staramy sie o dzidziusia i zastanawiam się czy może to byc objaw ciąży? Dopiero jutro mam wizyte u lekarza i troche sie stresuje. Czy któraś z Was przechodziła coś takiego? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam

Gość zapewne po prostu
oczyściłaś się z pozostałości. Możliwe również że pękł wcześniej nie pęknięty pęcherzyk. Możesz mieć policystyczne jajniki. Takie sytuacje zdażają sie również przy braniu hormonów. Może być jakiś stan zapalny, może pękła ranka, nadżerka. USG+badanie u ginekola.

A to drugie krwawienie po 10 dniach to liczysz od końca miesiączki 10 dni, czy od początku? Bo jeśli od końca., to ja miałam podobnie. Miałam normalną miesiączkę. Zaraz po jej skończeniu kochaliśmy się z mężem bez zabezpieczenia (byłam święcie przekonana, ze to jeszcze dni bezpłodne). Po ok. 2 tygodniach dostałam plamienia (2 dni) - myślałam, ze zaczyna mi się kolejny okres i się zdziwiłam, ze tak szybko, ale po 2 dniach plamienia ustały i tyle. Przez następny miesiąc nie dostałam juz okresu, więc zrobiłam sobie test ciążowy - wyszedł pozytywnie :-) Dziś jestem szczęśliwą mamą rocznego synka :-) Tego i Tobie życzę :-)