Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkaaaaaaa

Czy istnieją jeszcze tacy faceci ???

Polecane posty

Gość Majkaaaaaaa

Chyba jestem za wymagająca dla facetów, tak mi się chociaż wydaje, gdyż mój facet musi spełniać kilka warunków m.in: 1. Musi mieć poczucie humoru i oczywiście musi być inteligentny 2. Przystojny 3. Nie może przeklinać i palić papierosów (nienawidzę tego) 4. Alkohol w małych ilościach 5. Musi być opiekuńczy ;) 6. Powinien też być pomocny dla innych I mam pytanie czy tacy faceci istnieją ? W tym roku mam kilka imprez okolicznościowych i wypadałoby bym poszła z facet, ale moje koleżanki mówią że jestem za bardzo wymagająca i takiego ,,księcia" muszę sobie w jakiejś bajce poszukać ;(

Gość operator koparki
i tak cię zdradzi

Gość ale nudzisz
Tacy odprawiają msze co niedzielę!

Gość annaaaaaaaaa
tak zapewniam cie ze istnieja, przykladem bylby moj maz. tak wiec nadzieja jest. zaznaczam ze maz nie jest polakiem choc to bez znaczenia,chyba...

Gość Ból glowy
Mój tez taki jest, ale tylko czasem siarczyście przeklnie.

Gość takie tam duperele nic więcej
nie ma takich facetów, zapomnij :( sami dzifkarze, dziecioroby, zdradzacze i psychole....

Gość Majkaaaaaaa
dzięki za odpowiedzi, choć niektóre mnie nie pocieszają, no ale cóż życie.......;/

Gość alina z koźmina
są ale mało ich :-(

Gość gfhgjhjk
moj jest taki ale czy by ci sie podobal z wygladu kwestia gustu, mi sie podoba

Gość Oscar dla Ciebie
Ad.4 Alkohol małych ilościach... do kostek w wannie??? :P

Gość HMS..CSVS..Petrard
Tacy faceci istnieją i nazywa się ich pantoflarzami. Żyją pod babskim obcasem i są nudni jak flaki w oleju. Przede wszystkim...prawdziwy facet poza okresowym oddawaniem moczu nic NIE MUSI (pkt 1 i 5 ). Prawdziwy facet WSZYSTKO MOŻE (pkt 3) Z punktem 6 zgadzam się w pełni.

Gość Oscar dla Ciebie
czy torcik śmietankowy jest smaczny... tak jest i każda z Was go lubi;) ile dni i nocy można ciamkać taki torcik... ups lat:O oj każda się zrzyga :P myślę że idealny facet to 80% słodyczy i 20% chili :classic_cool:

Gość HMS..CSVS..Petrard
Pójdę o krok dalej: Ile można żreć zupę pomidorową ( nawet jeśli ktoś uwielbia? ) Innymi słowy: ile można dymać tą samą babę?

HMS..CSVS..Petrard uwielbiam pizze ale nie jem jej codziennie:P Ale kilka razy w tyg juz bym mogła:P A gdy zrobie sobie przerwę np. na tydzien to mysle o pizzy z utęsknieniem:P Masz odpowiedz:P

Gość HMS..CSVS..Petrard
Pani Smakowita. Twoje plebejskie kubeczki smakowe nie zaznały najwyraźniej nic smaczniejszego od zwykłego placka...tylko przez pomyłke nazywanego pizzą

Gość Ból glowy
HMS..CSVS..Petrard - więc ty jesteś z tych co z kwiatka na kwiatek? Co zalicza wszystkie, które lubią być zaliczane? Jesteś obrzydliwy wkładać łyżkę do koryta!

Gość HMS..CSVS..Petrard
Ester Goldbaum. Zdaję sobie z tego sprawę. Nie musisz mi uświadamiać rzeczy oczywistych.

Gość Oscar dla Ciebie
a może faceci idealni istnieją.... tylko czasy się zmieniają a z nimi i ideały:P

Gość HMS..CSVS..Petrard
"HMS..CSVS..Petrard - więc ty jesteś z tych co z kwiatka na kwiatek? Co zalicza wszystkie, które lubią być zaliczane? Jesteś obrzydliwy wkładać łyżkę do koryta!" Skąd takie wnioski? Nie napisałem nawet słowa o swoim życiu seksualnym. Przynajmniej w tym temacie

Gość Yachu Chrystman
a wykształcenie - jakie ?

Gość Ból glowy
21.24

Gość HMS..CSVS..Petrard
O godzinie 21.24 zadałem tylko pytanie. Jak w przypadku każdej rozpętanej sztucznie histerii tak i przy tej doszło do sytuacji groteskowej. Okazało się bowiem że twoja percepcja, oraz zdolność analizowania podstawowych faktów.przypomina senny bełkot naćpanego debila. Podgrzewasz atmosferę, nakręcasz a później dziwisz się, że ludzie piszą tak jakby im rozum odebrało. Łyknij sobie coś doraźnie i gnaj do dobrego psychiatry. Skierowania nie potrzeba, więc droga prosta jak w mordę strzelił.

Gość Majkaaaaaaa
Yachu Chrystman co do wykształcenia to chodzi mi tylko to zeby się zajmował czymś z pasją, oczywiście wyższe wykształcenie miło widziane, ale nie koniecznie ;)

Gość Ból glowy
Nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz, ale na pewno to twój problem. " ludzie piszą tak jakby im rozum odebrało." - nie oceniaj według swojej miary. A poza tym : pozdrawiam, bo miłego słowa dawno nie słyszałeś. :P