Gość only_girl_1988_ Napisano Marzec 7, 2012 Witam, P. znam od ponad roku,poznalismy sie przez internet. Na poczatku duzo rozmawialismy ,godzinami, na rozne tematy,wymienialismy poglady itp fizycznie nie podobal mi sie wogole,pozatym bylam w zwiazku (nieudanym zreszta) spotkalismy raptem pare razy,zawsze gdy nie ukladalo mi sie z chlopakiem moglam na niego liczyc,ale pozniej zaczelo mi przeszkadzac ze pisze,ze ciagle chce sie spotkac. Mozna powiedziec ze troche sie nim bawilam i on to zauwazyl. Rozstalam sie z chlopakiem ale z P. kontakt mi sie urwal na troche. Ale odnowislimy znajomosc , pare spotkan ale nie takich jak kiedys bo teraz bylam wolna. Ale wszytsko sie zmienilo,juz nie pisze do mnie jak kiedys,nie proponuje spotkania,albo pyta co robie tego i tego dnia i ze sie odezwie a potem cisza. Facet jest dojrzaly i jestemy szczerzy ze soba,mial nieprzyjemne sytuacje z kobietami -uwaza ze pozbawily go one uczuc i teraz ma dystans. Zalezy mi na nim. Ale mam wrazenie ,ze ma mnie za opcje. Moze potebuje czasu zeby mi zaufac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach