Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tęczaaami

Mówię cicho

Polecane posty

Gość tęczaaami

Kobietki, pomocy! Znacie jakieś sposoby aby mówić głośniej? Nie wiem dlaczego, ale kiedy chce coś powiedziec głośniej nikt mnie nie słyszy, sama siebie ledwo słyszę! Mój głos niknie gdzieś w szmerze. Miała tak któraś z was? Mam tak od kiedy pamiętam, a bardzo chciałabym mówic głośniej...

nawet sobie tego nie potrafię wyobrazić, ja mam bardzo donośny głos i charakterystyczny tym samym i powiem Ci, że to też nic dobrego

Gość Sasza Jebakov
Powinnaś nosić ze sobą megafon.

Gość tęczaaami
tak, jednak na pewno możesz mówic ciszej... ja głośniej nie potrafię

Gość a cięzko udac się
na wizytę do logopedy i zapytać? tutaj szy=ukasz pomocy??? :-O

Gość orrinnokko
Tu nie chodzi o donośność głosu, tylko zapewne o to, że chyba ludziska nie traktują cię jak rozmowce. Może oni nie wiedzą, że ty masz też cos do powiedzenia. Popróbuj w mniejszym gronie.

Gość hjohjnty
Ja dla odmiany się wydzieram :o myślę, że mówię coś cicho a się okazuje, że wszyscy się na mnie patrzą. Ale mam koleżankę, która tak gada coś pod nosem i nikt jej nie słyszy, ona wszystkich wkurza tym niesamowicie

Gość tęczaaami
Również mam koleżankę, która coś mamroce pod nosem i też jej nikt nie lubi:) Ale ja podnoszę głowę wysoko i staram się zwrócic na kogos swoją uwagę, jednak, np. w sytuacji, gdzie wszyscy mówią do wszystkich nie mam siły przebicia... nie wiem co z tym zrobic... Logopeda? Nie mam kasy, postanowiłam popytac najpierw tu.

Gość a cięzko udac się
nie ośmieszaj się, jakby Ci zależało na fachowej poradzie to zaangażowałabyś się nieco bardziej i dowiedziała sie , ze logopeda może być też za darmo w przychodni :-O