Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czupaczanga

chłopy- o ile moglibyscie miec starsza od siebie babeczke?

Polecane posty

Gość czupaczanga

:classic_cool:

Gość HMS..CSVS..Petrard
Dobre pytanie. Kiedy miałem 24....moja ówczesna babeczka miała 38. Kiedy miałem 28...kręciłem z 21. Reszta była w podobnym wieku. W tym momencie najlepsze byłaby 35, ale życie układa się inaczej:classic_cool:

Gość czupaczanga
a ile masz teraz:)? bylaby to tez duza roznica :classic_cool: ?

Gość HMS..CSVS..Petrard
Mam dokładnie 31,5

Gość czupaczanga
czyli liubisz starsze:) a czym Cie ujmuja :classic_cool:? i wolisz je od mlodszych:)?

to nie chodzi o wiek ale o dojrzałość emocjonalną i o to by być na wspólnym poziomie. Jeśli tu nie ma różnic to wiek schodzi na drugi plan.

Gość HMS..CSVS..Petrard
Zawsze lubiłem starsze. Generalnie mają więcej mądrości życiowej i życiowego doświadczenia. Nie strzelają fochów a to co wyrabiają w łóżku to mistrzostwo swiata. Najwyraźniej trening czyni mistrza. Ponadto uwielbiam kobiety mądrzejsze od siebie.

Gość z 10 lat
starszą

Gość czupaczanga
zgadzam sie:) ale mila jest mysl ze jak bede starsza mam szanse ze ktos nie koniecznie w moim wieku -moglby sie mna zainteresowac:)

Gość czupaczanga
fajnie:) rzeczywiscie te wspolczesne mlode dziewczyny to czasami zastanawiaja- gdzie podzial sie ich mozg;D a pozatym mam takie wrazenie ze coraz wiecej jest klotliwych dziewczyn -ale moze mi sie tak wydaje;)

Gość Zottta
Miałam 9 lat mlodszego. fajnie bylo w łóżku - akurat te same potrzeby ;)

Gość ga a l anonim
TO nie tak... Moja ukochana skonczyla w psychiatryku. Była starsza 7 lat. Ponieważ kazdy ci dowala. Zostajesz sama bez przyjaciółek i kobiety to źle znoszą. co innego kochanek znacznie młodszy a co innego facet.

oj kłótliwe to one są, zwłaszcza co miesiąc podczas okresu robiąc sobie z facetów kozłow ofiarnych ... Jakkolwiek to może być szowinistyczne to wówczas chyba włączony mają zdrowy rozsądek.

Gość HMS..CSVS..Petrard
Hehh. Ja ci powiem, że tej 38 nie dało się normalnie zaspokoić. Demon seksu. Jak królik. Non stop po kilka godzin, czasami całą noc. Kamasutra to była przy tym bajeczka dla małych dziewczynek. Było niemal wszystko i na najwyższym poziomie. Wyrobiłem sobie przy niej kondycje maratończyka i strongmena w jednym. Dobrze wspominam tamte czasy:D

Gość kolololo
co najwyżej rówieśniczka. Starsza kobieta to wstyd dla faceta.

Gość HMS..CSVS..Petrard
Pod jakim względem wstyd? Wyjaśnij proszę

Gość kolololo
mając 20 lat można mieć 18, a nie cyniczne i wyruchane 25

Gość HMS..CSVS..Petrard
Twój argument powalił mnie na kolana:D

Gość ;m;m;m
kolololo jesteś durny - ja mam żone starszą o 3 lata , każdy facet na uczelni za nią latał a ona wybrala mnie , jesteśmy razem 8 lat i jestem najszczęsliwszym facetem pod słońcem że ona jest moja bo jest piękna, mądra i kochana no i 3 lata różnicy sa niezauważalne

Gość ga a l anonim
NAPISZE TO JESZCZE RAZ BO MOZE MAŁO ZROZUMIALE Kazdy jest inny przewaznie w "złym domu" dorasta się szybciej i chłopak 20 letni moze byc dojrzalszy od 30 latka nawet. Kobieta przy młodszym partnerze musi pogodzić się z stratą przyjaciół znajomych a nawet odwruceniu się rodziny. Często kobiety tego nie znoszą. Młodemu moze zależeć na sexie a moze po prostu cię kochać. Jak już pisałem mi bardzo zależało na 2 starszych kobietach. Jedna jak wyszlo chciala mnie bzyknac i zostawić. A 2 ga nie wytrzymała presji bratowej itd. Skończyła na leczeniu w psychiatryku a do dziś leczy się u psychiatry. :( No a ja rozpaczam za nią. Tak że myślcie bo czasem można kogoś zranić.

Gość kolololo
mój lolek podpowiada mi inaczej pzdr

Gość oedhwiohf
gal anonim co ty chrzanisz człowieku :D:D jaka presja jak kobieta jest 2 lata starsza?? Moja babcie jest 6 lat starsza od mojego dziadka i nie ma presji a to były przeciez inne czasy...żeś wymyslił, utrata znajomych bo jest 2 lata starsza?? To 1/3 kobiet powinna utracic znajomych i ladować w psychiatryku bo osobiście znam full par hdze kobieta jest 1-3 lat starsza i jest to noirma bo to mała róznica

Gość ga a l anonim
7 lat starsza była człowieku 7

Gość oedhwiohf
ŚP Maria Kaczyńska tez była chyba 7 czy 8 lat starsza od swojego męża a miała mase znajomych i była szczęśliwa żoną i nie było zadnej presji - widocznie twoja laska miała nie tak z deklem od samego poczatku i tak to sie skoańczyło - zresztą ty chyba tez coś masz nie teges

Gość HMS..CSVS..Petrard
Młode panienki są jak szczeniaki, które nie bardzo wiedzą po co mają łapy i jak ich używać. Głupota wyzierająca z takiej młodej rozdziawionej gęby odbiera ochotę na wszelkie figle, których zresztą nie należy się spodziewać. Leży toto jak kłoda bez żadnej fantazji, polotu i chęci. Inna sprawa to jak już wcześniej wspomniałem świadomość swojego ciała, podejście do akceptacji nagości i braku jakichkolwiek hamulców. Jeszcze ważniejsza jest kwestia intelektu, który odgrywa w tym przypadku nie mniejszą rolę od umiejętności akrobatyczno - fantazyjnych, zrozumienia dobrej zabawy w sposób dojrzały i w pełni świadomy

Gość HMS..CSVS..Petrard
Pozostaje jeszcze kwestia różnego rodzaju kompleksów, wstydliwości purytańskiego lub katolickiego wychowania, które często stanowią skuteczną blokadę ograniczającą dostęp do pewnych obszarów, względnie „ramującą czasowo barierę....co już jest czystym szaleństwem