Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;ppppppppppppppppppppp

Kobieta uzalezniona od seksu... Objawy

Polecane posty

Witam Jakie moga być sympyomy ktore swiadczylyby o tym ze jest sie uzaleznionym od seksu? Mam 20 lat. od 3 lat kocham sie z moim narzeczonym. przesz pierwszy rok kochalismy sie codziennie. w okresie ostatnich 2 lat robimy to 3-4 razy w tyg. Nie wiem czy to narmalne ale ja ciegle mam ochote na seks. nawet raz sAma sobie ... po seksie jak on juz spal. Czy ja jestem normalna?..

Gość sesertre
jesteś normalna ja mam tak samo :):)

Gość madziarka3109
uzalezniona od seksu to bys byla jakbys sie 3-4 razy na dzien seksila, a w tygodniu tyle razy?? calkiem normalna sprawa

ale ja mam 2 x wieksza ochote niz on. tzn on by chcial co 4 dni ja co 2. On by chcial raz w ciagu nocy a ja dwa i tak to wyglada u nas. czasami mi mowi ze ja mam problem ze jestem uzalezniona:( nie wiem jak sobie z tym radzic przeciez nie moge go zmuszac. A dzisiaj kochalismy sie wieczorem a ja pozniej zrobilam to sama kiedy on juz zasnal . zrobilam cos takeigo pierwszy raz i zle czuje sie z tym faktem. czuje ze gram nie fair wzgledem jego ale mialam zajebista ochote

moze znajdzie sie ktos kto ze mna porozmawia na ten temat?

a jezeli nie chce gadac to chociasz niech mnie porzadnie zerżnie! Oby bylo ostro to wtedy nie policze mu duzo za kazda spedzona godzine a po 4 ostrych orgazamach dam mu nawet znizke

chcialam zaznaczyć jeszce że mam bardzo piękne kakaowe oczko