Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najsmutniej

Gorzej nigdy nie było.

Polecane posty

Gość najsmutniej

nie bylo mi smutniej niz teraz. bardzo bym chciala, zeby moje zycie oddali osobie ciezko chorej albo ktora juz nie zyje... ;( po co komu taki ciezar...

Gość najsmutniej
Bardzo prawdopodobne, że wkrótce tak zrobię. Nic się nie stało. Strasznie jestem samotna, nie mam mieszkania. Można powiedzieć, że mieszkam gdzie się da. To skomplikowane. Trzeba będzie sprzedać laptopa.

Skoro juz piszesz anonimowo na tym forum, to rozumiem ze chcialabys by ktos Cie wysluchal. Opowiedz swoja historie, moze cos wymyslimy wspolnymi silami, by bylo troche lepiej ;)

Gość najsmutniej
Musze utrzymywac sie sama. Nie mam pomocy w zasadzie znikad. Obecnie mam klopoty z praca. Jestem mloda, po szkole. Na studia nie moge sobie pozwolic...bo co z pieniedzmi... Mam resztki na koncie. Co dla takich ludzi jak ja? Chyba tylko dom dla bezdomnych...

Gość ja nie mam nawet 30
Skąd jesteś? Dam Ci dach nad głową i wyżywienie w zamian za prowadzenie domu - porządki, gotowanie

Gość najsmutniej
mieszkam w Warszawie

Gość ja nie mam nawet 30
Szkoda ja jestem z południa :o

Gość ja nie mam nawet 30
Jeśli jesteś zainteresowana przeprowadzką, to zostaw maila, odezwe się jutro, dziś ide wreszcie spać :o od rana znów zapiernicz w pracy :o

Gość najsmutniej
no nic...człowiek zostaje sam. wcześniej czy późiej. najwyzej trafie do tego przytulka, znajomych przestaja interesowac moje klopoty. z jednej strony sie nie dziwie

Gość najsmutniej
dziekuje za wsparcie. przeprowadzic sie raczej nie dam rady. moze ta praca w końcu się znajdzie.