Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yh6ygtr5fw

Zakładam sie,że mój maż zapomni o mnie w DNIU KOBIET kto ma podobnie ??

Polecane posty

Gość fgtrweqwfe
Konczy sie dzień kobiet :D za rok będzie znów... ciekawe czy cos sie zmieni na lepsze :).

Gość :D :D :D
współczuję dziadów :D takich sobie same wybrałyście :D

Gość Moja zonka...
na swoje urodziny dostala nowiutkiego fiata 500 w ciagu roku bez okazji dostaje kosze roz (zawsze po 50 sztuk). ale swieta typu 8 marca mnie nie ruszaja i nawet o nich nie wspominam czy jestem zlym mezem?? wydaje mi sie ze nie :)

Gość Podobnie
Kochane napiszę Wam coś. Ja ze swoim mężem jestem 10 lat. Dostałam od niego 2 razy kwiaty: raz jak zapraszał mnie na studniówkę - mama mu kupiła bukiet :P i raz jak się bardzo pokłóciliśmy - to wyciągnął z domu z wazonu kwiaty i mi przyniósł. Jak sobie przypomni o moich urodzinach to i o 24:00 mnie budzi żeby złożyć życzenia a czasem to przypomina sobie jak zaczynają mnie ludzie smsami i mailami zasypywać. Miałam koleżankę w pracy - jej narzeczony co chwila przynosił jej kwiaty, wysyłał kuriera nawet czasami, romantyczne kolacyjki niespodzianki a jak już jakaś okazja szczególna to z pełną pompą. Ale byłam zazdrosna, jęzor do ziemi mi zwisał. Oczywiście robiłam mojemu awantury o to. Po kilku latach zaczęłam pracować z mężem tej dziewczyny i co? Kwiatki może i nadal są, ale to jak on ją wyzywa jak poniża to dramat. A ja nadal mam co brałam, a jeśli coś się zmieniło to tylko na lepsze.

Gość nawet nie wiesz jak
najlepiej kupic sobie samej kwiatki, a jak sie maz zapyta sdad, to powiedziec, ze jakis nieznajomy facet na ulicy nam dal, a ze bardzo lubie otrzymywac kwiaty, to przyjelam... da mu to do myslenie sory za brak polkich znakow

Gość lek
dokładnie to napewno zadziała gwarantuje !!!:)

Gość Ganta
Całowana w rękę być nie lubi, babochłop jebany :O

Może coś w tym jest ;P Bo w sumie nigdy nic nie dostawałam na dzień kobiet (znaczy po ślubie ;P ) A rok temu musiał mnie z roboty odebrać, bo się nie miałam jak zabrać z kwiatkami itp ;) To mu poszło może na ambicje ;P Dziś też dopiero po robocie zabiorę swoje kwiatki do domu, bo jak pisałam wczoraj szłam w tango ;)

Gość teżzawiedziona...
Fajnie, że mogę poczytać o tym, że nie jestem sama. Dostałam rano mimochodem rzucone wszystkiego najlepszego, a po południu jakąś małą maskotkę, moje córki też...Wiem, wiem, coś tam dostałam, ale to wszystko takie od niechcenia, byle jak, aby było. Mój towarzysz również nie należy do wylewnych uczuciowo, a już na pewno nie do romantycznych, ale zdarzało mu się mile mnie zaskoczyć. Tak, ale zawsze jak coś zawinił...Marzy mi się taki dzień kobiet jak u niektórych z Was...Może kiedyś...

Gość nhnrthn
Czytajac niektóre z was to ja chyba jestem jakaś nie teges ;) Dla mnie takie rzeczy sa nieważne, co z tego że mąż przyniesie kawał badyla w jeden dzień w roku a przez resztę roku żonkę traktuję jak darmową kucharkę, sprzątaczkę i dziwkę? Mój maż nie musi mi raz w roku dawać dowodu że jestem kobietą i to jego kobietą, on to udowadnia co dzień kochając mnie i szanując ;) Może komuś mój post da trochę do myślenia ;)

Na walentynki mój mąż z pracy wysłał mi sms "wszystkiego najlepszego" Odpisałam mu "Skoro tanim kosztem czyt. sms obchodzimy święta, to tu jest mięso, a tu ryż i życzę smacznego. Uznaj, że wysłałam Ci właśnie obiad" ;)