Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilometryja

czy w okresie wypowiedzenia mogę iśc na zwolnienie l4?

Polecane posty

Gość kilometryja

zwolniono mnie bez uzasadnienia mimo że byłam najlepszym pracownikiem, niestety przyszła nowa pani dyrektor i zarzadziłą zmiany

Gość Men Struacja
Pierdol ich. Możesz. Wybij kurvie szyby w samochodzie poprzebijaj opony.

Gość asdfghjklllllllllllllll
po pierwsze, jeżeli wypowiedzenie nie ma uzasadnienia albo jest ono nieprawdziwe, to kieruj pozew do sądu, pracodawca będzie musiał wypłacić Ci odszkodowanie. po drugie możesz iść na L4 w okresie wypowiedzenia na tak długo jak masz ochotę

Gość kilometryja
no właśnie zastanawiam się czy iśc do tej k...y aby mi uzasadniłą ale chyba lepiej tego nie robić bo jeszcze nawymyśla na mnie do sądu pójdę bo zgłaszałam mobbing stosowany przez nia a mimo to nic nie zrobiono a mnie zwolnilno, a na l4 chce isć mam pytanie czy moge byc na zwolnieniu tylko do końca wypowiedzenia czy mogę dłużej i wtedy zus mi wypłaca jak to jest? nie podaruje jej

Gość relikt
Na zwolnienie mozesz jak najbardziej pojsc,ale nie chroni Cie to przed zwolnieniem..jesli czujesz sie pokrzywdzona,to walcz o Swoje prawa w sadzie pracy

Gość kilometryja
wiem że nie będę już tam pracowac ale kaskę mogę pociągnąc od nich a do sądu pracy pójdę napewno, mam taki mętlik w głowie że nie mam siły napisać wniosku...pieprzone zycie