Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zasiłek dla bezrobotnych

Polecane posty

witajcie. mam pytanie 5.12 byłam zaresjestrowana jako bezrobotna po 90 dniach miałam otrzymac zasilek mineło juz 93-94 dni bodajrze a jeszcze nie otrzymałam pieniedzy.. kiedy powinam sie spodziewać tego zasiłku ?????

Gość relikt
zatem niebawem,jesli przelew pojdzie na konto ,to tez czasem bank przetrzymuje

Gość masełłłko
nie wiem jak u ciebie to wygląda,ale ja też miałam dostawać po 90 dniach i przed upływem tych 3 m-cy miałam się stawić do UP i tam dostała dokładne daty w których dostawałam kasę...

Gość Trent Easton
No to pewnie niedługo dostaniesz. Jak burdel w urzędzie mają to się dziwić. Żłopią tyle kawy i zapominają :D

tez sie mailam stawić podpisac ta karte ale sie spoznilam 6 dni :| mosialam jakis oswiadczenie napisac dlaczego nie przyszlam w czasie ale nic mi ta przeeeee sympatyczna babeczka nie powiedziala .... jak ja nie nawidze urzędów i tych bab co poniektórych. dlatego pytam bo nie wiem czy to ze sie spoznilam ma jakis wplyw na to :/

wiec jak myslicie ma to jakis wplyw na to ze sie spoznlam wtedy z podpisem tej karty??

Gość dhfdh
czytajcie kurwa regulaminy PUP ;/ jesli nie stawilas sie w PUP w dniu wyznaczonego podpisu powinni cie wykreslic z PUP na okres bodajze 3 miesiecy. pisalas, ze pisalas jakies oswiadczenie, ale co w nim pisalas ??? usprawiedliwily cie te nieobecnosc te pindy ? daly ci sie podpisac na liscie ? najlepiej to idz do urzedu i je pogon.

tak podpisalam sie na tej liscie karte tez mi podpisala ...i sie tak nie unoś!

a pisalam w nim dlaczego sie nie stawilam wyznaczonego dnia.. wczesniej dzwonilam do urzedu i mowilam jak jest sytuacja i mi panisia powiedziala ze za pierwszym razem daja jakies upomnienie

Gość relikt
Jesli sie nie wstawiasz w dniu wyznaczonym,jest kara 90dni,dopiero pozniej,po tym terminie mozna sie zarejestrowac,nie wiem,czy w kazdym urzedzie,ale moim tak jest

Gość dhfdh
ta unioslam sie ;/ teraz sie uniose, trzeba byc ... by pytac sie o takie rzeczy na forum zamiast u zrodla ;/ skad mamy wiedziec kiedy poszedl przelew i czy wogole poszedl. moze wogole pancie ci nie przynaly zasilku, jesli nalezalby ci sie zasilek wspomnialyby o tym przy podpisie ;/ powinnas otrzymac decyzje o przynaniu zasilku.