Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vendy

Smutno mi:(

Polecane posty

Niby dostałam bukiet tulipanów, dużo życzeń itp...Ale... Facet z którym spotykam sie od ok 2 tyg,napisał mi tylko smsa...Wiem,że jest w delegacji,ale w poniedziałek pisał ze postara się przyjechać i ze dzisiaj się zobaczymy.Rozumiem-PRACA.Ale chyba mógłby chociaż kurwa zadzwonić :(

Gość Mazepa
Nie ma czasu obraca jakąś laskę.

Gość sdfre
jezus dostalas zyczenia i pierdolisz i mialczysz a spotykacie sie tylko 2 tygodnie, mnie facet kopnal w dupe i co? to dopiero prezent na ten dzien

Gość mały odkrywca
to się ciesz bo jest wcześnie, jeszcze się dzień nie skończył i nie daj po sobie poznać temu dwutygodniowemu że Ci przykro.

Gość vfdfgfggf
Gdyby mu na Tobie nie zależało to nie dostałabyś od niego tego wszystkiego a skoro nic więcej z jego strony nie ma to znaczy że raczej nie może. Pewnie tym co od niego dostałąś chciał Ci zrekompensować to czego nie jest w stanie Ci dać.

Gość Men Struacja
To rusz doopę i sama sobie kwiaty koop yebana damoolka.

Gość dziś na pomarańczowo
chociaż smsa wysłał, a to już spore osiągnięcie dla faceta :P nie oczekuj zbyt wiele, bo niepotrzebnie się rozczarujesz i wtedy dopiero będzie Ci przykro

Gość volkswagen..
jesteście tragiczne :-O tzn. do autorki te słowa.... chodzi ci o dzien kobiet tak???? naprawde tpo jakas roznica, ze nie przyjedzie do ciebie dzisiaj niz jutro???? przeciez to beznadziejne komunistyczne "swieto" dziewczyno!!! moj maz o tym wie, zna moj stosunek do tego dnia i poki co ani smsa, ani telefonu z zyczeniami :-D myslisz, ze placze z tego powodu ? :-D

Rozumiem, że dzisiaj nie przyjedzie.Ale jakby zadzwonił to by mu duupy chyba nie urwało.

Gość Mikalinka!!!
a weź.....chłopy są durne - on zapewne nawet nie pomyślał, że lepiej byłoby zadzwonić!!! powaznie:)Na facetó trzeba brac poprawkę - włożył naczynia do zlewu - no przecież sprzątnąłem po obiedzie!!!:) Pamietał czyli nie ma Cię gdzieś:)

W sumie macie rację czym ja się przejmuję ! :)