Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueflower03

Dobra rada???

Polecane posty

Witam. Nigdy nie sądziłam, że znajdę się na forum pisząc o własnych problemach, ale w końcu się zdecydowałam. Jakiś czas temu rozstałam się z chłopakiem, tzn on mnie rzucił ponieważ doszedł do wniosku, że chce być na razie sam. Z dnia na dzień. Dodam,że mnie zdradził z koleżanką co przeżyłam bardzo mocno, ale mimo to wybaczyłam mu. przeżyłam z nim najpiękniejsze chwile swojego życia i jest mi na prawdę ciężko. Chociaż minął już miesiąc odkąd nie jesteśmy razem ciągle płaczę przez niego. Wychodzę ze znajomymi na imprezy, na różne spotkania itd, zajmuję się czymkolwiek, żeby nie siedzieć w bezczynności, próbowałam nawet iść na randkę z innym chłopakiem ale to nic nie daje, bo w każdej z tych sytuacji jest w mojej głowie. Nigdy nie sądziłam że popadnę w takiego doła przez faceta i że tak bardzo można kogoś kochać. Wszyscy mi mówili że on jest typowym babiarzem, bo i mnóstwo dziewczyn się za nim uganiało.. ale co ja mam zrobić? myślę, że jestem atrakcyjną dziewczyną, bo wielu mężczyzn się za mną ogląda itp, skoro ja wciąż myślę o tym draniu i nie mogę przestać, sama mam już tego dość, bo nie mogę normalnie funkcjonować proszę doradźcie mi coś..

Gość Ivan Koniev
Zmień orientacje seksualną.Wy kobitki rozumiecie się najlepiej.

Gość ale czemu tak rozpaczasz?
Widać to nie był facet dla ciebie skoro cię zdradził? Żal ci, że zostawił cię facet, dla którego związek jest niczym? Wolałabyś żeby zostawił cię z gromadką dzieci lub zdradzał po ślubie? Powiedz sobie w końcu, że to kawał... i pprzestań się zadręczać. Niech inne babby się teraz zadręczają czy je zdradza czy nie. Ty masz już to z głowy. Znajdź kogos, dla kogo ty będziesz najważniejsza a nie twoje koleżanki

Gość barddottka
Skoro znasz swoją wartość, to czemu się krzywdzisz katując za to co się stało? Nic z tego nie było Twoją winą. Powinnaś być zła, obrzucać gościa epitetami, skrzyczeć, żeby ulżyło. A nie plakać :o Za czym niby? Za kawałem gnoja? Daj spokój kochana. Za krótkie jest życie, żeby się przejmować takimi ludźmi.

Powiedziałam mu wczoraj że go nienawidzę, bo to prawda. Ale macie rację, nie warto żyć przeszłością.. Wiem, że stać mnie na porządnego faceta ale potrzebuje jeszcze troszkę czasu chyba, żeby to jakoś przeżyc..

Gość Ból głowy
Hej ! Poczekamy tu na ciebie, jak już będziesz widziała jego wszystkie wady. Napiszesz? Będzie ubaw! Wszystkiego naj ... z okazji wolności w Dniu Kobiety. :)

Gość barddottka
No i nie ma w tym nic złego. Powiem Ci, że też miałam zawsze przerwy między facetami. To pomaga dojść do ładu z sobą, ze światem i jak wchodzisz w nowy związek, to jesteś już spokojna, poukładana i w stanie budować coś dobrego i trwałego od nowa. Jak już chcesz płakać to włącz sobie jakiś ładny wrzuszający film. A to o czym piszesz powtarzaj sobie do lustra codziennie. Dasz radę.