Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsilna27

problemy z bylym :(

Polecane posty

Gość bezsilna27

witam. Mam problem z bylym chlopakiem. Odkad z nim zerwalam mam same problemy. Zaraz po zerwaniu grozil mi, szantazowal, ze sie zabije i szantaze ogolne byle. Wiem, ze jest bardzo msciwy :( Na nk ma opis damski bokser. Ostatnio napadl na mnie, chcial wciagnac do swojego mieszkania. Wyrwalam sie i skonczyło sie na strachu i rozerwanej kurtce. Bylam z tym na policji. Narazie nic nie moga zrobic. Boje sie go :( Czy mial ktos taki problem?

Gość Ivan Koniev
Szantażował,że się zabije? A niech robi co chce będzie mniejsza konkurencja.

Gość eleleo
a powiedz mi czy jak go poznałaś to był inny? sama piszesz , że jest mściwy, to nie wzięło się znikąd. Damski bokser? Pogratulować wyboru byłego już faceta.... Myślę, że odpuści dopiero jak pozna inną zakochaną w nim pannę.

Gość ggghjhjhjhjhbnbb
mniam a jakze na faceci to skurwysyny chyba sa i tak no ajakze no kopniaka tylko zapirdoli zycie zapirdalac lepiej to wlasna glkowa ruszac a jakze http://www.youtube.com/watch?v=UQTTGzEQFvM

Gość bezsilna27
Mowil mi, ze jest msciwy jak to skorpion, ale nie myslalam, ze az do tego stopnia :( Mnie nie uderzyl, ale tak jak pisalam. Na nk ma opis, ze lubi przemoc fizyczna. Wiem, ze jego byla zalozyla mu sprawe o pobicie. Boje sie o siebie i swoja rodzine :( Dzis zlozyl mi zyczenia wszystkiego najgorszego, zebym cierpiala i była nieszczesliwa cale zycie :(