Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glen muller

Do samotnych matek szukających faceta

Polecane posty

Gość glen muller

Jaka jest szansa, że odzyskacie figurę po ciąży? To przykre, ale jak patrzę na samotne matki na serwisach randkowych to przeważnie są to krótkościęte pypcie z widoczną nadwagą .. na sam wasz widok mnie mdli :( Nie dziwie się, że rzucił was facet, pewnie próbowałyście złapać go na dziecko jak był pijany w trupa. Aż dziwne ze takiemu staje ..

Gość nie one po prostu dały komuś
dupy i teraz nie potrafią się przyznać, że chca miec fajnego faceta, skoro dzieciaka zrobily z tym "draniem", za ktorym najpierw sikaly jak dzieci.

Gość O toto tot,otototot dokładnie
tylko żadna się nie przyzna:D

Gość Dwdjja
co wy wiecie o życiu!? jestem samotna matka. to ja odeszłam bo w końcu faceci to Swinie. bił mnie i moja córkę a dodam że ona wtedy miala rok. to jest normalne.?. widocznie z wami coś nie tak. co do nadwagi to przed ciaza ważyłam 50 a teraz 49. jestem zadbana kobieta. a fryzury kobiety mają krotkie bo mogą im długie Wlosy nie pasować. żal was czytać. i Wspolczuje waszym partnerkom żyć z takimi ...

Gość ale kobito sama sobie
takie wybralas , i nawet nie sciemniaj jaki to on nie byl przed slubem paluszki lizac. Ludzie sie nie zmieniaja ot tak 🖐️

Gość hyhyhyhyhy
W dupie byliście i gówno widzieliście. A faceci zmieniają się po latach, kobiety też się zmieniają. Taka kolej rzeczy. To, że teraz chłopak jest do rany przyłóż, nie znaczy, że będzie taki zawsze. I dobrze, że odeszłaś. Nikt nie ma prawa podnieść ręki na Ciebie i Twoją córeczkę. Gratuluję odwagi i życzę szczęścia, zwłaszcza w dniu Waszego święta 🌻

Gość ,dvdl;v n
ja jestem bez dzieci;) mloda a tez mam sadelko i co chce ci sie zygac na moj widok? widzisz mozna byc tlusta bez dzieci:D jakbym miala dziecko nigdy nie uczynilabym cie ojcem dla niego pusty czlowieku widzacy tylko celuitis na dupie a nie czlowieka/kobiete ciesz sie ze twoj ojciec byl bardziej hmmm...tolarancyjny;) kiedy mamusia zaczela sie starzec buzka

ludzie sie zmieniaja po latach, niestety na tym swiecie nic nie jest pewnie - tylko smierc i podatki. bylam kiedys z facetem, prawie mi sie oswiadczyl, po 3 latach wylazla z niego agresja, ktorej nie mial w sobie nawet odrobine, 3 miesiace trwalo zebym sie zorientowala ze juz nie ma tamtego faceta i pora raz na zawsze odejsc . dobrze ze nie mam z nim dzieci i wsplolczuje tym wszystkim matkom ktore nie mialy tyle szczescia.

Gość ,dvdl;v n
widzisz zono mialam podobny przypadek tylko moj eks facet na szczescie po roku pokazal juz rogi oj ogromne diabelskie i wredne a wczesniej ideal oczywiscie odeszlam-potem mnie nekal pare lat ale dzieki Bogu i opacznosci wpadki nie zaliczylismy;) wiec jestem wolna szczesliwa a on moze bic juz tylko glowa w sciane a nie w niby ukochana kobiete tez mam wlasnie ten problem ile lat trzeba poznawac chlopaka zeby mu nie odjebalo-czyli ile lat bez zwiazku formalnego i dzieci

Gość ,dvdl;v n
zreszta chcialam zauwazyc ze polscy mezczyzni nieestety nie wygladaja jak mlodzi Bogowie;( pewnie autor tez chociz moze jest wyjatkiem

Gość Singielka z bliźniakami
Coś dla seksownych singielek z dziećmi: http://tnijurl.com/4c1248f087f6/ nie łamcie się...........to jest na prawdę dla Was....

Gość hyhyhyhyhy
Oj, nie wiem czy można u faceta zauważyć, że coś jest nie halo. Zwłaszcza, że oni na prawdę mogą być normalni, ale jakieś czynniki zewnętrzne wpłyną na ich zmianę, nawet po latach. Przykład, mój ojciec. Nie pił, nie palił, kawka tylko na weekendy. I tak moi rodzice żyli sobie ponad 10 lat w takiej idylli, nie pamiętam kłótni z tam tego okresu. Później firma ojca przez oszustwa księgowego splajtowała i zaczęły się problemy. Zaczął pić, a do tego po jakimś czasie bić moją mamę. Nie pomagały ani prośby ani groźby. Skończyło się rozwodem.

Gość Dwdjja
No dziewczyny tu widac kto zawinia w związku. choć my też mamy humory . ale mój były był kochany super Ladnie pięknie zero alkoholu . po dwóch latach bicie wyzwiska.

Gość Dwdjja
wybralam to fakt ale to nie znaczy że ma bić . nie chodzi o mnie ale dziecko. a co facet to nie świnia? można dużo argumentów przytaczac na to ale ty Jestes zwykłym pustym facetem . nigdy nie zrozumiesz strachu jaki przeżywają kobiety maltretowane jak meble ci w domu fruwaja. każdy ma prawo do szczescia. mój były był do rany przyłoż ale mu się Odmienilo . samotne matki nie zawsze to są te co dupy daja byle komu ale też takie których mąż nie żyje. więc po co gardzic ? nie lepiej zrozumieć? a samotni ojcowie którzy szukają sobie kobiety? szukają opiekunki nie kobiety do życia. więc nie potepiaj.

Gość blondixyz
ja byłam w związku 6 lat i odeszłam od faceta ponieważ kazał mi usunąć ciąże.Wole być samotną matka niż być z byle kretynem.Jesli chodzi o wyglad to mam 169 cm 59kg blond włosy i jestem zadbana.Dużo facetów sie za mną ogląda i nie raz już chcieli się ze mną związać jednak ja wole być sama i poświęcać czas mojemu synkowi niż facetom.

Gość blondixyz
współczuje kobietom, które trafią na takiego kretyna który jest z nia tylko ze względu na wygląd.Mam nadzieje,że się roztyjesz i kobieta Cie kopnie w d...