Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdoomnaosssoba

AGNIESZKA ŚMIESZKA TO ZERO!!!!!

Polecane posty

Gość bezdoomnaosssoba

ZEEEEEEEEEEEEEEEERO! I tyle :(

Gość zeru
a skad ta agnieszka jest?

Gość 8yyyyyyyyyy
z Konibijcowa Dolnego

Gość swiruska albo prowokatorka
tak czys iak zamknij yape!

Gość bezdomnaosobanieeeesttttetyyyy
Ja tego nie napisałam. Zero? To trzeba zasłużyć. Ona ma wartość ujemną, ale ja od początku wiecie byłam potraktowana w Holandii jak zero. Ja byłam potraktowana jakbym nie istniała i tego nie rozumiałam do końca bo od razu miałam po 1 nocce prawo szukać dalej pracy. Wiecie zerem byłam. także jeszcze ta Zielińska - na amazonie w Niemczech wyrok śmierci. ZA CO? Takie rzeczy to są. Te nocki pierwsze to było potraktowanie mnie jak gówna z dupy także kasy jej nie oddam, ale nic do niej nie mam bo też nie wiedziala o piorunach o niczym. I pecha miała trochę na całe ogrodnictwo, ale wiecie ja i tak byłam potraktowana już jak zero. Może i lepiej by bylo jakby mnie zatrzaśli, ale sie nie dałam bo nic nie rozumiałam. ZA CO? A wiedziałabym że zrobili mi opinię pijaczki to bym nie wróciła - to bym poszła tu do urzędu i żaliła sie co mi zrobili i tyle. Możebym jakiś kurs dostała w zeszłym roku - może praca? Po co ja tam wracałam OD ZIELIŃSKIEJ - do Holandii. Od takiej szmaty i tyle. Już ta Śmieszka lepsza choć na 3 miechy ją mieli wpakować i tak sie z nią rozmawia - 3 miechy siedziała i tyle. Może i pół roku, ale tam nic normalnego. Tylko jak piszę ja i tak byłam skreślona za zwolnienie dyscyplinarne tylko NIE MIAŁAM POJĘCIA że za picie je dostalam. I to wszystko :(

Gość bezdomnaosobanieeeesttttetyyyy
Powiem wam ja sie jeszcze ŁUDZIŁAM? tym passem niemieckim. Łudziłam nie łudziłam - coś tam przecież w tym było nie? Wyrok śmierci? I powiem wam TYLKO Z POWODU tego passu ustąpiłam w tej Holandii bo myslałam - ale nie rozumiałam że to są passy USA choć też miałam swoją rację - że to Polaki to w Holandii, a ja mam pass niemiecki to troche zarobię i do Niemiec. I tyle. To wszystko. No to wyrok śmierci. I wiecie to nie jest że mi nie zależy na pasie niemieckim - ale po co mi to? Wyrok śmierci dostać? A Niemką jestem ze spowiedzi i z książki. Po co to komu? Ale tak sie jest Niemką żeby mi nikt niczego nie zarzucił, a ja powinnam mieć od dziecka pass USA i tu sie powiesiło 20 osób, że nie dostali passu USA przeze mnie. I to jest prawda. Dlatego mnie wszystko jedno, a jak 3 krotny morderca z passem USA jest lepszy ode mnie to dajcie spokój. Niech se to zeżrą. Przestańcie. A na tym amazonie nie ma NIKOGO UCZCIWEGO - z kasą nikogo i do widzenia. Ogrodnictwo jest zajechane przez Arabów - nie ma o czym mówić/pisać - kasa matki i koniec i tyle :(