Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokke po latach

Stokke opinie

Polecane posty

Gość stokke po latach

Mam jeszcze 2tygodnie na zakóp wózka. Proszę o opinie mam korzystających z wózka Stokke, jego zalety, jakość i róznice między poszczegolnymi trzema modelami. Nie interesuje mnie opinia osób, którym wózek się nie podoba, bądź nawet go nie dotykały. Na co mam zwrócić uwagę przy zakupie, co jest niezbędne, interesuje mnie wersja gondola i spacerówka (bez fotelika).

Gość Mieszkasz w Polsce?
Jeśli tak to odpuść sobie.. Chyba, że mieszkasz w centrum wielkiego miasta i masz równiuteńkie nowe chodniki.

Gość stokke po latach
mieszkam w londynie

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Jak zwykle kultura na kafe jak się patrzy.

Gość egthyrewfqd
ja miałam to samo napisac,że wózek nadaje sie na rózwne chodniki,a w PL to odpada.Ja autorku urodziłam w UK tam kupiłam wózek,jednen niby z lepszych,bez sprezyn taki sztywny... i teraz kiedy jestem w Polsce tzesie n9ie na wszystkie strony czekam kiedy koła piankowe odpadną :O przejazd kawałkiem drogi wysypanej zwirem to męka,kilka razy wiozac dziecko chodnikiem przed soba nie zauwazyłam i zaryłam kołem ze az wózek podniosło :O dobrze ze na tym sie skonczyło.Wózek stokkie to wóżek z wyzszej półki mam na mysli cene,jednak mnie nie powala i ja bym go nie wybrala,dziecko strasznie wysoko w nim siedzi ta ,,raczka,, nie mój styl :O.Teraz mysle o jakiejsc polskiej spacerówce ale nie mam narazie upatrzonej :).

Gość odpowiem na pytanie :)
Wózek fantastyczny, jak dla mnie ma same zalety, wyróznia się z tłumu. No nie, jest jedna wada - cena.

Gość aaaaahhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaa
Dużą zaletą jest spacerówka, dziecko siedzi wysoko, nie musisz się do niego schylać, no i w restauracji ma odrazu wygodne krzeselko dla siebie.

Gość xdknlkcbj
Lepiej ZAKÓP sobie słownik ortograficzny :O Pisz się ZAKUP !

Gość tak zapytam
fajny ten wózek czarny jest fajny

Gość o ja !!!!
widziałam kiedyś kobiete z takim wózkiem na ulicy, zakochałam się w nim od razu, ale nie wiedziałam ani jak sie nazywa ani nie widzialam go nigdzie w sklepach i kupiłam zwyklego brzydala :( :( :(

Gość o ja !!!!
zielony jest mega

Gość tak zapytam
wszystkie kolory ladne

Gość mama dwojeczki
Mnie osobiscie podoba sie bezowy, ale ja w ogole lubie takie stnonowane kolory typu szary, czarny, bez.

Gość mi_zielone
Myslalam nad kupnem tego wozka i analizowalam wszystkie za i przeciw. Maja go moi przyjaciele, wozek mi sie podobal nawet bardzo, ale zdecydowalam sie na inny- jest duzy, fatalnie im sie sprawdzal w samochodzie, sklada sie ciezko i zajmuje za duzo miejsca w bagazniku, prowadzi sie go tez srednio. Oni bardzo szybko zmienili na spacerowke- najnormalniejsza w swiecie. Takze po ich wskazowkach jednak sie nie zdecydowalam. Dodam, ze nie mieszkamy w Polsce.

Gość matka pracujaca.......
tez mieszkam w Londynie i rozwazalam ten wozek, jednak wybralam bugaboo. tez swietnie sie prowadzi i jest mniej 'kosmiczny' w ksztalcie ;) za to mam siedzonko stokke do karmienia i jest super.

Gość stokke po latach
do mi_zielone może mają starą wersje tego wózka v1, bo V2 już nie wspomne o V3 jest malutki po złożeniu, zajmuje niewiele miejsca, jest lekki ok.9kg prosiłabym mamy o róznice w poszczególnych modelach a bugaboo jest dla mnie brzydki, niestety

Gość stokke po latach
no to jest nowy v3 :) najlepsza wersja, kolor też ok, z resztą stokke ma wyjątkowe kolory i dodatki

Gość stokke po latach
ponoć v3 jest już tak ulepszony, ze daje rade i na śniegu i po wertepach (czyt. krzywych chodnikach)

Gość pamietam jak
pierwszyraz zobaczylam ten wozek i moja pierwsza mysl OKROPNOSC ale jak ci sie podoba to kup.Z wozkami to tak juz jest jednym podoba sie ten ,innym cos innego.

Gość mi_zielone
Widzialam na wlasne oczy jak on sie sklada i ze trzeba rozmontowywac siedzisko a tylko baze sie sklada do dolu ( to bylo jakies poltora roku temu- moze to byl stary model- nie wiem, wygladal identycznie, zolty ), trzeba bylo sciagac torbe zeby go zlozyc, no ogolnie duzo niepotrzebnych ruchow wykonac.

bylam dzis w sklepie z wozkami i mialam nim jazde probna. choc bardzo mi sie podoba uwazzam, ze poza wsokim siedziskiem jest niepraktyczny - nie ma amortyzatorow, a z dzieckiem przeciez nie jezdzi sie tylko po asfalcie. pan w sklepie powiedzial, ze to idealny wozek zeby jezdzic nim po domu i po galerii handlowej.

Gość zakochana w ...
ja mam trójke dzieciaczkow i czwartego nie planuje, ale dla samego wozka warto zrobić kolejnego malucha ;) zazdroszcze posiadaczką tego super pojazdu!

Gość ewelinaoopop
ja planuję go nabyć, oglądałam już kilka razy w sklepie i w zasadzie jestem zdecydowana, czekam tylko na fajne oferty bo dzieć urodzi się w sierpniu. poluję też na winter kit bo bardzo mi się podoba

Gość gość
Ja mam stokke crusi V4 kolor czerwony. Cały zestaw. Gondole, spacerówkę, fotelik samochodowy izi sleep. Plus sodatki: torba, spiwór, parasol i summer kitt na lato. Nie wyobrazam sobie jeździć innym wozkiem. Najlepszy z najlepszych! Crusi jest na innej ramie niz explory. Ma amortyzacje, mozna wozkiem pobujac. Nie mam zastrzeżeń do niczego!

Gość Geminka1
Brak amortyzacji , twardy , dziecko bardzo odczuwa drgania. Gdy dziecko zaśnie przodem do kierunku jazdy nie można siedzenia położyć tylko trzeba wyjąc dziecko przełożyć siedzisko i dopiero pochylić siedzisko - koszmar! Duzy po złożeniu.

Gość gość
Miałam ten wózek przy pierwszym dziecku i już tego błędu nie popełnię. Szkoda płacić tyle kasy jesdynie za wygląd. Teraz mam Anexa Sporta też jest ładny ale co najważniejsze tańszy i bardziej funkcjonalny:)