Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hggf

jak mieć orgazm?

Polecane posty

Gość hggf

mam pewien problem.... nie mam orgazmu w czasie seksu sama potrafię dać sobie orgazm ale.. w dziwny sposób.. ręką nie.. ale jakby to nazwać, "ujeżdżam ręcznik", tzn. zwijam go w rulon, klade np na brzegu wanny i wykonuje na nim ruchy cos w stylu pozycji na jezdzca.. prosze tylko bez niegrzecznych komentarzy... nie mam orgazmu kiedy partner piesci mnie dlonia lub oralnie, rowniez w czasie penetracji.. osiagam orgazm tylko w ten jeden jedyny sposob.. i meczy mnie to bo chce miec odlot w czasie seksu z moim mezczyna. jakies rady? jak Wy, inne kobiety, to robicie?

Nadwrażliwa łechtaczka. Czyli brak bezpośredniej stymulacji pozwala Ci to osiągnąć. Tak jest?

Gość ***sweetie***
normalnie, trzeba umiec czerpac z seksu:)

Gość terianika
Też nigdy nie miałam orgazmu podczas seksu.W żaden sposób się nie da a probujemy już 8 lat:P Orgazm mam jedynie podczas masturbacji i tu duzo mi nie trzeba - minuta i osiągam orgazm.Dlaczego tak jest?

Gość hggf
no wlasnie ocirajac sie o ten recznik stymuluje wlasnie lechtaczke. kurcze jak to brzmi w ogole :o glupio mi ze to robie ale chce miec orgazm.. juz probowalam reka na wszystkie mozliwe sposoby ale to w ogole nie sprawia mi przyjemnosci juz nie mowiac o osiagnieciu orgazmu.. co ja mam robic?:(

Bo przy penetracji pochwy czuje się tylko ruch w środku. Bajki o orgazmie pochwowym możecie sobie wsadzić, taki orgazm to raczej "orgazm mózgowy", ale trza być naprawdę dobrze nastawioną.

OP, czyli autorko tematu, możesz zaproponować chłopu jakąś nakładkę, która stymuluje łechtaczkę, skoro nie masz owej nadwrażliwej. Albo żeby się przewiązał w biodrach ręcznikiem. :P

Gość hggf
hehe :) :( mielismy nakladke wibrujaca durexa ale nic to nie dalo :/ wiem ze pochwowy to w ogole ciezko ale ja lechtaczkowego nawet nie mam w zaden inny sposob niz z recznikiem :/ a ile mozna udawac :(

Gość dobre sobie...
A po co udawać?

Może ta konkretna "pozycja" na ręczniku Ci dobrze robi? Może masz naturę dominatorki ukrytej w środku? Próbowałaś na jeźdźca z tą nakładką?

hej ... powiem Ci ze mam ten sam prblem , moze robie to w troszke innym sposób , ale rowniez nie mialam orgazmu podczas stosunku... Uprawialam sex z wieloma facetami bo myslalam ze problem tkwi po stronie faceta ale teraz juz wiem ze tak nie jest...

Gość loveanimals123
autorko ja mam tak samo, a jestem juz po slubie, nigdy nie mialam orgazmu z moim mezem, a sama tez sie doprowadzam w bardzo dziwny sposob, jeszcze dziwniejszy od Twojego, ahhh

Gość hggf
bo nie chce zeby moj facet myslal ze to z nim jest cos nie tak i ze nie umie dac mi przyjemnosci. probowalam na jezdzca, tez nic. ja juz nie wiem :( meczy mnie to bo po seksie brakuje mi poczucia spelnienia.. niby seks byl ale co z tego skoro zadna dla mnie z tego przyjemnosc poza bliskoscia...

Gość hggf
w jaki?

Zadam pytanie, które normalnie nie przeszłoby mi przez klawiaturę. :P Czy akt z ręcznikiem jest dla Ciebie czymś tak intymnym, że nie pozwoliłabyś patrzeć na to chłopu?

zastanawialam sie tez na pojsciem do seksuologa,, a byc moze problem ma podłoze psychologiczne... sama juz nie wiem co robic!!

Gość loveanimals123
tez cos podobnego, tylko ze ja ujezdzam zwiniete w taka kulke 2 skarpety, i klade nie w miejsce lechtaczki i sie poruszam

Gość hggf
Dek@ nie pozwolilabym mojemu facetowi na to patrzec. bo czuje sie z tym strasznie glupio i nawet tutaj wstydze sie o tym pisac. kiedy to robie czuje sie jak pies ujezdzajacy noge... :/ myslalam o seksuologu ale nie potrafie rozmawiac o seksie a juz na pewno nie opowiem mu o reczniku...

no wlasnie i to jest problem... ale chyba sie przelamc bo nie chce cale zycie sie tak czuc

Czyli jednak coś żenującego... Z takim podejściem nigdy nie zaznasz przyjemności z seksu, musisz po prostu się przełamać (i wcale nie mam tu na myśli wyjawiania facetowi swojego problemu) i dopuścić do myśli pewne rzeczy.

Gość hggf
jakie rzeczy?

Gość hggf
moze gdybym znalazla kogos z mojej miejscowosci z takim samym problemem zeby pojsc razem.. ale tez glupio tak jakos.. tez mam juz dosc bo chce normalnego seksu, chce czuc sie super, miec z nim orgazm, czuc taka pelnie seksu.. a nie zaraz po leciec do lazienki zeby dokonczyc :/

ja akurat nie mam problemu ani ze swoim cialem czy tez rozmowa na ten temat... z seksem tez nie mam problemu bo w pewnym sensi sprawia mi on przyjemnosc.. ale ten orgazm :(

Że można połączyć owo niewinne "zboczenie" z seksem z ukochanym mężczyzną. Albo zastanowić się, co sprawia, że masz orgazm tylko w trakcie takiego ujeżdżania (siła? szybkość? mocniejszy nacisk? tabu?) i wykorzystać to w sypialni.

Gość hggf
Dek@ ja cale dnie spedzilam na rozmyslaniu co mi w tym sprawia przyjemnosc.. probowalam reka wykonywac takie same mocniejsze, bardziej ocierajace/naciagajace ruchy i nic :/

Gość hggf
czuje sie jak beznadziejny przypadek z ktorym nic nie da sie zrobic :/

To faktycznie dość dziwne. Cały czas mi się wydaje, że to o pozycję chodzi, osobliwy ruch w tę i wewte oraz fakturę ręcznika.