Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hggf

jak mieć orgazm?

Polecane posty

Gość hggf
tez mi sie wydaje ze faktura recznika ma duze znaczenie.. bardziej ociera. no i ruch tez specyficzny.. tylko jak to wykorzystac w lozku :/

Gość hggf
probowalam w czasie pozycji na jezdzca pochylac sie bardziej do przodu zeby ocierac sie o jego wlosy lonowe.. niby przyjemniej ale i tak za malo

Wiesz co, ten ręcznik na biodrach może wydać mu się czymś dziwacznym, ale może mogłoby Ci pomóc. A, i kolejne pytanie, które z trudem wklepuję: czy ma tu też znaczenie stymulacja warg sromowych?

Gość hggf
nie ona nie ma znaczenia ale przeciez nie powiem mu ze ma sobie zawiazac recznik :(:(

Gość ludzik123
a dlaczego nie... zawsze to bedzie wspolny orgazm... ale sprobuj jeszcze sama popracowac nad zmiana recznika na cos gladkiego... moze to cos zmieni... ja mialam podobny klopot jak Ty ale z czasem sobie z tym poradzilam... teraz juz umiem sobie zrobic dobrze nawet paluszkiem...

Gość hggf
ludzik a jaki mialas problem i jak sobie poradzilas?

Gość nieogryzek
Sposób w jaki się onanizuesz to ocieractwo a ponieważ seks polega na ruchach frykcyjnych trudno Ci osiągnąć orgazm. Dam Ci radę jak sprawić byś w końu miała swoje pięc minut z facetem:) Piszę nie bez kozery gdyż jako nasolatka tak właśnie się onanizowałam.Z pierwszym chłopakiem z tego poowdu nie miałam orgazmu.Dopiero z drugim(obecny- kochany i najukochńszy)zrozumiałam czym jest orgazm z facetem . Mój sposób:pozycja tylna.Na tzw pieska.Jedna z nóg leko wyprostowana,włożona między jego uda.On się w tobie porusza ale nie za głęboko. Ty nie pozostajesz tylko stroną bierną.Musisz również ruszać pupą.Ale nie systemem przód-tył ,tylko góra-dół.Jakbyś mieszała cukier w filiżance.Zaciskaj przy tym mięsnie pochwy tak jak wtedy gdy musisz powstrzymać się od sikania..Potem rozlużniaj mięśnie i lekko wypuszczaj penisa.Potem znowu się na nim zaciskaj. I tak na zmianę.Obrotowy ruch pupy,przy jednoczesnej pracy mięśni. Da ci to satysfakcję bo stymulujesz nie tylko wewnętrzne strefy pochwy ale też zewnętrzne co będzie przypominało doznania z masturbacji.Przepraszam za tak długą wypowiedz ale chciałam ci to jak najlepiej wytłumaczyć bo nie ma to jak odlot z ukochanym:)

Gość MATT27
nieogryzku,chciałbym być twoim facetem,farciarz :)))

Gość gość
ja tak próbowałam i nic...

Gość gość
moze i sie myle ale ogladalem kiedys program o kobiecym orgazmie. kobieta tam dochodzila tylko za pomoca swojego umyslu. moze cos cie blokuje... czegos sie krepujesz?? ja z moja miloscia wiem ze wstydzi sie wytrysku i przez to nie dochodzi...:(