Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z małym problemem

powrót do figury po ciąży

Polecane posty

macie może jakieś sprawdzone ćwiczenia, metody do powrotu do figury z przed ciąży? urodziłam prawie rok temu i jakoś ciężko mi to idzie. w przwdzie schudłam dużo, ale ciężko mi idzie z pozbyciem się tłuszczu na brzuchu i wewnętrznej stronie ud. dziwne uczucie, jak wszystko się trzęsie.... ;) jem raczej zdrowo, dużo piję, latam ciągle, ćwiczę brzuszki, ale efektów wciąż nie widać... czy bez skalpela może się obejść? już nie wiem co robić...

Gość fddfgfghfg
tak juz zostanie cudow nie ma, po ciązy to juz nigdy nie bedzie to samo. jak cchialas dziecka to masz

ale mi dałeś otuchy... czy twoja opinia jest poparta doświadczeniem?

wrócisz, wrócisz cierpliwości:) Levviatan ma rację rób to co robisz a napewno ci się uda:) Ja niestety odzyskałam zaraz po porodzie a nie chciałam:( Powodzenia🖐️

ciężko przystojna - dzięki :) rozumiem, że Ty chciałaś przybrać na wadze. ja w sumie też nie jestem gruba - 61kg przy 166cm wzrostu. i mówią, że wyglądam dobrze, lepiej niż przed ciążą. wcześniej ważyłam w granicach 50kg. ale ja sama źle się z tą wagą czuję. tak jak mówiłam, sadełko się trzęsie... ;) celulit to mam chyba wszędzie... koszmar. wiem, że już nigdy nie będzie tego co dawniej, ale widzę, że inne kobiety chudną w mgnieniu oka, czyli można

a Ty levviatan to taki dobry duszek jesteś :) i optymista :) dzięki :)

fajny żart.... żalowy...

Gość uytg76
hej:D tez jestem ciekawa jak wrocic po ciazy szybko ja polecam-stepper -rowerek -brzuszki -skakanka i d dziela:D

ja zaczęłam używać hula hop z kulkami masującymi i sprawia mi to dużo przyjemności :) ale rezultaty marne. najbardziej mi zależy, żeby pozbyć się tych falujących fałd na wewn. stronie ud. może ktoś ma jakąś dobrą receptę???? please!!!!