Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulekxd

seks podczas okresu:)

Polecane posty

Gość kasiulekxd

Hej.!:D kochane!:) powiedzcie (jeśli nie macie nic przeciwko) czy w TE dni, kochacie się ze swoimi ukochanymi??:) czy jednak nie?!:P a jeśli tak to dlaczego...??:) ach... i przy okazji, wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet:) Kobietki! spelnienia marzeń!;*

Gość ,.,.,.,.,.,.,
no normalnie jak leci grubo to mam tampon w środku a jal lajcikowo to normalnie jedzoe a potem zatykam dziure i tyle

Gość kasiulekxd
kobiety to kur... kolego, bo domyslam sie ze jestes plci przeciwnej, masz glupi nick, tak samo jak i ty... obrazasz, kobiety... bo co?? bo zadna nie zwraca uwagi na takiego frajera?? nie ma sie co dziwic haaa... zadna normalna na ciebie nie spojrzy, chyba ze jakas desperatka po 50 co nie chce byc do konca 'stara panna' idioto!

Gość momoniku
ja nie mam nic przeciwko, szczególnie po 2gim dniu krwawienia. A tak to podkładamy ręcznik i jazda ;).

Gość kasiulekxd
no no wlasnie...:) 2 dzien, to jakas masakra:D krwotok nie miesiaczka heh:D wiec zrozumiale ze sie tego unika wtedy...:D ale w pozniejszym stadium okresu, ja nie widze zadnych przeszkod. tym bardziej ze zadnych przeciwwskazan, z medycznego punktu widzenia NIE ma:D:)

Gość ***sweetie***
mnie gin nastraszyl ze niby sie nadzerki robia i tego nie robie choc w to nie wieze

Gość ***sweetie***
o jaaa ale byk nie wierze mialo byc:)

Gość kasiulekxd
sweetie;) oj tam spokojnie, bledy sie kazdemy zdarzaja;D to nie lekcja jezyka polskiego:D no dokladnie, ja na ktorejsc tam wizycie rozmawialam o tym z gin. i powiedzial o bakteriach i wgl...:) ale jakos to olalam, co dziwne, potem zmienilam lekarza, bo ten poprzedni byl jakis dziwny!:D i ten powiedzial, ze nie ma zadnych przeciwskazan, wrecz przeciwnie, seks, ulatwia rozluznic miesnie itd. wiec podobno mija napiecie miesiaczkowe:D i szczerze powiem, ze zawsze PO jakos lepiej sie czuje^^

Gość Annes32
Ech, powiem Wam, że na dzień lub dwa przed okresem dostaję strasznej chciejki na mojego męża. Te dwa wieczory szalejemy, ale potem te 3-4 dni trwania okresu jest mała przerwa ;) Jakoś wydaje mi się to nieestetyczne i nie potrafię się przełamać, chociaż chciejka jest nadal :P

Gość ***sweetie***
kasiulek hehe dzieki za zrozumienie:) ale moj gin to wgl dziwny ponoc mialam nadzerke od tamponow mam bardzo skapy okres i to 2-3dniowy ale jako ktos ciagle w biegu uzywam tamponow mini i niby mi nagadal ze jestem za sucha, pcham na "chama" tampona a potem sie dziwie skad mam nadzerke :) Bogu dzieki lek zalatwil sprawe i o zadnym zabiegu mowy nie bylo :D wiec teraz jakos sie boje ryzykowac :)

sweit;) czy jakos tak, doskonale cie rozumiem:) lepiej unikac, niz znowu miec problem z jakims dziadostwem:) no nie...:) a apropo tematu, to ja uwielbiam kochac sie z chlopakiem wte dni, 2 dzien omijamy, ale pierwszy czy tam kolejny jest super:D i jak ktoras z dziewczyn, tez rzed okresem, mam pozadna chciejke:D jak w zadne dni cyklu:D no i jeszcze w plodne...:D ale wtedy sie powstrzymujemy z wiadomych przyczyn:D

Gość ***sweetie***
Magdeczka hehe to Ty jak kazda w plodne sie powstrzymuje sz:) ja z kolei na odwrot skoro cale #dni okresu tego nie robie to w kazdy kolejny dzien tak:)

Gość ***sweetie***
kobiety to kurwy: idz sie wypaluj:)

kobiety to ... wiesz, co ty na kazdym topiku na kotrym zauwazylam, jestes najwiekszym chamem, wstyd! ale spoko, to tylko o tobie swidczy jaki jestes 'normalny' sweetie...:D ano twoj przypadek sie rozumie heh:D ja w plodne jakos nie mam odwagi, wole sie powstrzymac a potem zaszalec, i miec spokojne nerwy...:d chociaz, nigdy nie ma 100% pewnosci, ale wiem ze jest mniejsze ryzyko:D

Gość ***sweetie***
hehe no wlasnie masz racje:) lepiej sie powstrzymac niz pozniej sie zamartwiac :)

Gość hyhyhyhyhy
Ja uwielbiałam seks podczas @, zwłaszcza tak w 4 dniu.. Ale niestety, po jakimś czasie praktykowania skończyło się na infekcji pochwy. Kuracja trwała prawie 2 miesiące, a te globulki bleeee.. wsadzasz a po godzinie czujesz, że wszystko z Ciebie wypływa. Ohyda! Dzisiaj wolę przetrzymać te 5 dni, niż później cierpieć i żyć w abstynencji 2 miesiące! Ale każdy jest inny, mi mogło zaszkodzić Wam niekoniecznie ;)