Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lyvka

Czy mężczyźni fantazjują czasem o seksie z TAKĄ kobietą?

Polecane posty

Gość juliaaaaaaaaaaa23
gołym okiem widać ,ze one nie są umieśnione tylko otłuszczone ;)

Gość juliaaaaaaaaaaa23
,, nadwaga " 15 kg to już otyłość. sprawdźcie sobie w jakiejkolwiek tabeli BMI

Gość juliaaaaaaaaaaa23
nie jest wg mnie ladne ani przesadnie chude ani grube zresztą i anorektyczki i otyłe wzbudzaja raczej negatywną uwage

Lyvka - z tego jak siebie opisujesz , to widze ,ze z Ciebie seksowna babka:) I wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobie 🌼 A skad piszesz?:)

Gość juliaaaaaaaaaaa23
i nigdy nie bede za promowaniem ani anoreksji ani otyłości . jedno i drugie jest obrzydliwe . choć jedno i drugie czesto wynika z choroby to taka jest prawda

Gość Lyvka
Wg BMI mam 26. Niedowaga< 18,5 Waga w normie18,5 - 24,9 Nadwaga25 - 29,9 Otyłość stopnia I30 - 34,9 Otyłość stopnia II35,00 - 39,99 Otyłość stopnia III > 40 Więc... żeby pouczać innych nalezy mieć MINIMUM wiedzy w danym zakresie :)

Gość Lyvka
Ignis_j --- dzięęęękujęęęę 😘 Warszawa :)

juliaaaaaaaaaaa23 -> to pogadaj z Pudzianowskim (najwięcej ważył chyba 110 kilo) bo on wg BMI na pewno ma otyłość a na otyłego nie wygląda :P

Gość KafeMoni29
powiem wam szczerze, że mam ok 20 kg nadwagi i od dłuższego czasu robię wszystko, żeby to zmieni. Nie wiem co się stało, do 20go roku życia byłam wręcz chuda i nagle strasznie zaczęłam tyć, teraz codziennie ćwiczę, jem dużo owoców i warzyw. Nie podobam się sobie, szczerze mówiąc. Natomiast mój facet, nawet wczoraj patrzył na mnie nagą w łóżku i zachwycał się jakie mam wspaniałe, seksowne ciało. Naprawde go nie rozumiem :D choć to strasznie miłe. Dodam jeszcze, że mój facet nie jest fanem grubszych kobiet, nie mam pojęcia dlaczego nie widzi tego u mnie, ze zrobiłam się taka gruba. Rany, jak ja chce znowu być szczupła :(.

Gość juliaaaaaaaaaaa23
I to jest kobieta z okragłościami ,ale znacznie sie rózni od tych na twoim zdjeciu

Gość juliaaaaaaaaaaa23
a autorka oczekuje ,ze ktoś ja pocieszy na siłe i powie ,ze jest seksowna. nie autorko . grube nie jest sexy

Lyvka :) prosze:) WLasnie jesteśteś kobieta z krągłościami. Zresztą to nasze -facetów zdanie sie liczy ;) Z opisu wynika ze seksowna jesteś. Przynajmniej wg mojego gustu:)

Gość Lyvka
juliaaaaaaa23, ja pytałam o opinie PANÓW :) Twoja opinia, niezwykle cenna, niemal tak samo jak wiedza z zakresu obliczania BMI, naprawde wiele wniosła w moje zycie. 🖐️ julia

Gość juliaaaaaaaaaaa23
poprostu szkoda ,ze takie osoby jak autorką żrą ,pewnie nie ćwiczą ,a potem biadola nad swoim losem to jest załosne pocieszanie sie na sile zamiast się wziąc do pracy popatrz jak się zmienila np Anna Bałon z top model i weź ja sobie za przyklad\ jak sie chce to można

Gość juliaaaaaaaaaaa23
na tym forum nie znajdziesz za wiele panów chyba ,ze jakis desperatów ;) ale np mój facet nie znosi grubych i większosć ,których znam choc nie mówie ,że żadnego nie znajdziesz bo w koncu ,, kazda potwora.."

Juia :) Zostaw dziewczyne w spokoju. To sprawa gustu. Az resztą ty jesteś hetero, wiec co Cię obchodzi cialo innej kobiety?:) Lyvka tak trzymaj 👄

Gość juliaaaaaaaaaaa23
Nic mnie nie obchodzi w sumie ,ale wkurza mnie podejscie autorki . nie chce jej sie nic ze soba zrobic wiec woli przekonywać ,ze otyłość jest ok

Gość Lyvka
KafeMoni29, rozumiem Cię. Ja do 14 rż byłam chudzielcem, dopóki cukrzyca nie spowodowala, że zaczęłam tyć :( 3 razy w tygodniu po 2 godziny pływam. Chodzę na pilates i areobik, a i tak znajdzie się jakaś niezbyt rozgarnięta osoba która uzna mnie na otyłego lenia :)

Gość Troskliwa mamusia
Mi się podoba taka figura :)

Lyvka -> widzisz tylko że u ciebie dużo z tej wagi to odpowiednio rozłożone kilogramy więc nie masz co się martwić, faceci będą o tobie fantazjować jak i chcieć taką a nie inną :)

Gość Troskliwa mamusia
U mnie w pracy jest jedna dziewczyna trochę otyła, ale ma piękną buzię, jest zawsze miła, uśmiechnięta, ma piękne włosy i cerę, zawsze jest zadbana i łądnie ubrana.

Gość Lyvka
julio, gdybyś miała "1" przed swoim dwucyfrowym IQ, to pewnie zauważyłabyś, że od początku piszę, że mam cukrzycę, że ćwiczę, że ważyłam prawie 100 kg, ale schudłam, a był to efekt pracy nad sobą i pomocy specjalistów, bo ja nie mogę po prostu nie jeść. Naprawdę przeraża mnie ludzka głupota.

Gość Lyvka
Kocham was, mężczyźni kafe 😘

Gość juliaaaaaaaaaaa23
zdziwiłabys się bo mam wysokie IQ :) znam osoby szczupłe z cukrzyca to żadne wytłumaczenie

Gość different***
Wątpię,żeby naprawdę któryś fantazjował o seksie z taką kobietą a na sex w realu zdecydował by się chyba tylko jakiś desperat albo zboczeniec.

No właśnie zadbana i ladnie , ubrana, tak jak to opisuje lyvka. Plywanie na pewno powoduje że masz lepsze miesnie ale to nie przeszkadza:) A to wciecie w pasie - tym nawet szuple panie nie moga sie pochwalić:)

juliaaaaaaaaaaa23 -> skoro jesteś tak inteligentna to pewnie też wiesz że są różne typy cukrzycy które różnie mogą wpływać na człowieka.

Gość hiszpanska inkwizycyja
Pragne napomknac, ze autorka pytala czy moze sie podobac a nie czy jest otyla. Dziewojom twierdzacym,ze kobieta powyzej 60 podobac sie nie moze bo jest OTYLA zalecam wyjscie z domu. A tym co to uwazaja, ze taka przystojniaka miec nie bedzie...haha, naiwne:)