Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lyvka

Czy mężczyźni fantazjują czasem o seksie z TAKĄ kobietą?

Polecane posty

Gość Lyvka

Która ma nadwagę tak z 15 kg? Figura jak tej po prawej http://p4.kciuk.pl/p4.kciuk.pl/6a2c595d4b4f0b3e36eadf3470b835f2.jpg Mam taką figurę. To i tak duży sukces, wcześniej ważyłam prawie 100 kg (mam cukrzycę, nie mogę chudnąć szybko). Nie jem w ogóle tłustego mięsa, McDonalda nie lubię. Ze słodkości tylko cukier w kawie i pare kostek czekolady dziennie, bo muszę.

Gość roman4343
nie, jest za gruba. Wazy chyba z 80 kg .

Gość Lyvka
Pomyłka! Chodzilo mi o tą po lewej :P

Gość momoniku
nie jedz czekolady, dużo ruchu i będzie ok. Co do fotek... hmm... facet nie pies na kości nie poleci, ale także nie sikorka, także na słoninę też nie poleci. Mój osobiście lubi szczupłe.

Gość Ja mam nadwage 30kg i mam
troche lepsza figure, ta babka ma raczej 40-50kg za duzo

Gość Lyvka
Japier... MUSZĘ CODZIENNIE ZJEŚĆ CUKIER! INACZEJ MOGĘ DOSTAĆ ZAPAŚCI! Dlatego wybieram gorzką czekoladę. Mam dość już mądrych porad co do mojej diety, którą układał mi specjalista. Nie chcę porad również co do ruchu. Nad tym też czuwa ktoś duuuuużo mądrzejszy. Moja figura (obecna) to efekt wielu wyrzeczeń i pracy nad sobą. Mogę schudnąć jakieś 3-4 kilo do końca roku, ale nie o to się pytam. Pytam czy MOJA FIGURA może się PODOBAĆ.

Gość Lyvka
Ważę 73 kilo przy 167. TAK, WIEM- NADWAGA!! Ale jak już wspomniałam- nie radzę się co do diety ;) No chyba, że jest tu jakiś diabetyk.

Gość roman4343
Nie chciałbym laski ktora wazy wiecej niz 60 kg . . Jesli ma 165 wzrostu to 60 kg jest jeszcze dopuszczalne , ale 70 kg to za dużo .

Gość juliaaaaaaaaaaa23
chyba tylko zboczeni fantazjuja bo te kobiety sa poprostu otyle

Gość roman4343
Jesli ma 165 cm wzrostu to 60 kg jest jeszcze dopuszczalne , ale 70 kg to za dużo

Gość jusstiiia
myślę, że jak poznasz równie otyłego mężczyznę, to możesz mu się spodobać. Na przystojniaka nie masz co liczyć. Chyba, że jakiegoś zdesperowanego, albo fetyszystę.

w moim otoczeniu dziewczyny z taką własnie figurą mają naprawde fajnych facetów, więc napewno możesz się podobać, jeśli jesteś zadbaną kobietą

Gość peterj
ruszaj tłuste dupsko i ćwicz, a nie siedzisz na kafe!!!!!

Gość napalonyyyy4
ruchałbym Cie w paszcze

Gość Wiwika
może najpierw zmienisz swój charakter, co? bo widzę, że brak Ci ogłady. A prawdą jest, że ruch na pewno Ci nie zaszkodzi;P

Gość wwrrr
Gowno prawda. I otyly, i mega przystojny moze na taka poleciec - jak i kompletnie taka pogardzic. Czy fantazjuja o seksie z taka - jako kobieta pojecia nie mam, i powiedzialabym, ze raczej fetyszysci, ale czy Tobie zalezy na seksie tylko, czy na facecie, ktory Cie pokocha?

Gość Lyvka
Jestem zadbana, mam niewielki brzuch, ale duży, wystający tyłek :( Spore piersi, duże wcięce w talii, z którego jestem dumna :) Noszę wysokie obcasy, uwielbiam dopasowane koszule, spodnie proste, albo czarna spodnica przed kolano. Mam długie, zadbane wlosy, "rudoblond", zielone oczy :) Ponoć z twarzy bardzo ładna. Dużo pływam i ćwiczę, niestety nie daje to takiego efektu, o jakim marzę :/

Gość roman4343
JA tam nie mam nic przeciwko przeciw okroaglym kobietom z bozckami , ale byle to było w granicach rozsądku. 90 kg słoń mnie nie kręci .

Gość Lyvka
@Wiwika i wzajemnie. Rusz się sprzed kompa, pobiegaj, a później się wymądrzaj.

Gość roman4343
JA tam nie mam nic przeciwko przeciw okraglym kobietom z boczkami i te boczki moga byc nawet sexy ., Ale byle to było w granicach rozsądku. 90 kg słoń mnie nie kręci .

Lyvka, jesli masz taka figure jak t a pani na zdjeciu to super. Przynajmniej nie wygladasz ja te wieszkai na wybiegach. te 73 kg ...:) Lubię krągłosci ;)

Lyvka -> z twojego opisu wynika że nie jedne by z tobą chciał niejedno zrobić ;)

Gość juliaaaaaaaaaaa23
,,Lyvka, jesli masz taka figure jak t a pani na zdjeciu to super. Przynajmniej nie wygladasz ja te wieszkai na wybiegach. te 73 kg ... Lubię krągłosci" ale to nie są kragłości . tylko otyłość !

Gość roman4343
dokladnie, to jest niestety otyłosc.

Gość juliaaaaaaaaaaa23
seksowne = zdrowe a to nie jest już zdrowe. poza tym one też widac ,ze zostały przerobione photoshopem ciekawe jak wyglądają na codzien.. jak widze takie kobiety to mysle ,, o rany ,ale grube"

Gość wwrrr
Waga autorki to nie otylosc, a nadwaga, i to nawet nie taka wielka.

juliaaaaaaaaaaa23 -> tylko że przez to iż dużo ćwiczy wiele tych kilogramów siedzi w mięśniach które są cięższe niż tłuszcz :P