Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllkaaaa

Czy wy coś z tego rozumiecie??

Polecane posty

Gość olllkaaaa

Przyszła mi dziś taka wiadomość od byłego.... I kompletnie jej ne rozumiem... Pewnie był przećpany jak to pisał... Ale nie kumam tego 05:00:16 o byś się nie przejechała bo z c 05:02:05 na c nie wróży dobrą przyszłość więc pilnuj krzysia żeby nie poleciał z tym tematem 05:04:43 okłamuje cię albo wiesz jak jedzie z tym tematem i to na ostro z chłopakami z eko 05:05:54 ale huj z tym chce żebyś wiedziała pa 05:11:10 to już chyba każdy lubi dać po nosie :D:D po za mną beee syff

Gość olllkaaaa
czaicie cos z tego?

Gość olllkaaaa
tez tak własnie pomyslałam ze ten muł to chce mi zasugerować... Ale to bzdura dzieki bogu;)

Mhm, to się zapytaj 'chłopaków z eko' czy nie wciąga z nimi tematu. ;]

Gość olllkaaaa
nie musze sie pytac bo z krzysiem mieszkam:) a porobionego poznam na oodleglosc;)

" Pewnie był przećpany jak to pisał..." Gratuluje towarzystwa, w jakim sie obracasz.... Moze który inny kolo Ci pomoze, bo ja nie rozumiem narkomanskiego dialogu. Coz, nie moge pomoc

Gość ech......................
Ja to rozumie bo to proste 5:00:16 o byś się nie przejechała bo z c 05:02:05 na c nie wróży dobrą przyszłość więc pilnuj krzysia żeby nie poleciał z tym tematem 05:04:43 okłamuje cię albo wiesz jak jedzie z tym tematem i to na ostro z chłopakami z eko 05:05:54 ale ch*j z tym chce żebyś wiedziała pa 05:11:10 to już chyba każdy lubi dać po nosie po za mną beee syff Obyś się nie przejechała na obecnym ( jak mniemmam ma imie na c) On nie wróży dobrej przyszłości. I pilnuj krzysia zeby ci o wszystkim nie opowiedział. On ostro o tobie opowiada z chłopakami z eko ( jak mniemam technikum ekonomiczne ??) Chciałem tylko byś wiedziała. I chyba każdy facet myśli tylko o sobie i ma na celu cie wykorzystać poza mną.. To takie trudne do odczytania ??? Dla kobiety ?? Ok pisane po pijaku albo czym no ale

Gość olllkaaaa
Ten co to pisał jest moim obecnym wrogiem... i to jedyny cpun z jakim mialam do czynienia... O krzysia jest zazdrosny.. i tyle.. teraz sie msci.Od roku sie nie moze pogodzic z mysla o tym ze on jest debilem i wole innego...

Gość ech......................
Ja ci odczytałem jak ja rozumie. A jak koś jest twoim wrogiem nie pisze ci o tym że wszyscy chcą dla ciebie źle tylko on dobrze Znikam z tad

Gość olllkaaaa
do ech... ale ześ wymyśliła;) kompletnie na odwrot tego co jest;) Ale dzieki za probę odczytania mysli :)

Gość olllkaaaa
juje:) ale komedia sie zrobiła z tego;)

Gość szaaaloma
nooo to ech ci wytlumaczył;) bzdure wymyslił jak nic... kolo po prostu chce namieszac wam w zwiazku mowiac ze twoj obecny bierze do nosa...