Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

nasz piekne facjaty

Polecane posty

Witajcie, na tym blogu mozecie o nas poczytac, a przy okazji zobaczyc nasze piekne mordki I dupki. www.muskownica.bloog.pl

Gość marian z opolskiego
gdzie tu masz piekne mordki i dupki zakłamana szmato!!!!!!!!

No sa tam na ktorejs ze stron. Poczytaj dokladnie jelopie a na pewno z najdziesz, bezmuzgi patafianie, krzywy penisie ty.

Gość marian z opolskiego
nie bede tracic czasu weszłem i widziałem dwie staruchy które wciskały na spodnie pieluchomajtki!

Gość marian z opolskiego
i jakis koński ryj! to skandal! zakłamana gruba berto!!!

Gość marian z opolskiego
wszedzie zdjecia krzyżówek tempa gnojówo zakłamana debilka oszustka! jak mogłas mnie tak perfidnie oklamać?! no jak??!! co za debilski blog dla gałganów!!!i buców!!!

Ty stary pedale w sdupe walony, jest duzo krzyzowek, bo taka je tematyka debilu tego bloga, a te dupy co sa na zdjeciu sa mlodsze niz ci sie zdaje I przede wszystkim nie sa takie sparciale jak twoj fjut!

Gość marian z opolskiego
to jakies pokrzywione brzydule a nie sexi laski na które chciałem popatrzeć! jakies niezgrabne padalce które wciskaja na siebie pieluchomajtki!!!!

Ty zboczeniec jakis jestes. Dupa to dupa I jak widzisz, ze gola to pacz, a nie jesazcze narzekasz. Lepszej nie zobaczysz, wiec mozesz pomarszczyc fredziora I przy tym, albo ic sie poocieraj o sciane.

Gość marian z opolskiego
jakieś zużyte samdały popekane piety w odciskach!! ubrane w ciuchy z szmateksu! jeszcze bazczelnie napisała w spopce PIĘKNE MŁODE BOGATE I INTELIGENTNE! toz to szok to jakies maszkarony BRZYDKIE NIEZGRABNE BRÓD SMRÓD I UBUSTWO!TOTALNA GŁUPOTA I DNO!!

Gość marian z opolskiego
moja laska wymiata wszystkie nigdy nie widzialas sexi dupeczki chyba lumpie ty!a tfuutfuu! wolałbym sobie obciąc kutasa niz takie wstrętne potfory oglądać!hanba!!

Gość marian z opolskiego
oh jestem doprawdy zdebustowany tym jak sobie poczynaja takie brzydactwa!żeby tak kłamać!co za buulshiet! jakies straszydła z obory kurna wkurwiłłłem sie na maksa i te pieluchomajtki1 masz problem zz nietrzymaniem moczu?? na to jest podpaska tinalejdi!a pieluchomajtki zakłada sie pod spodnie a nie na!

Gość marian z opolskiego
poździerane sandały!!

To nie my ciulu na tycxh zdjeciach, swoich zdjec bysmy nie wrzucily do internetu. Ale blog naszego altorstwa. A o dziewczynie to ty sobie mozesz pomazyc, gdybyc ja mial to teraz bys macal jej cycki, a nie szukal wrazen na kafeteri, gdzie siedza same grube, tlustee, smierdzace a do tego boiedne baby.

Gość marian z opolskiego
ahaha mam młodziutka laske sliczna i dobrze wyposazona przez nature paszczurze ahahahah co za głomb!ahahaah nie dziwie się jak jestes taka paskudna hahahahah marzysz by choc menel kijem cie tknąłłł ahahaha

Problem nietrzymania moczu zapewne jeast ci dobrze znany. I podejrzewam, ze nie jestes chlopem. Wymyslilas sobie jakas glupia ksywe, do tego udajesz wulgarna I myslisz ze jesstes fajna. Slawy tu nie zdobesdziesz. Jak juz wczoraj wspomialysmy to my tu rozdajemy karty.

Gość marian z opolskiego
jakie karty rozdajesz?/bony znizkowe na pieluchomajtki?

Gość marian z opolskiego
a to ty od grubych macior! nie rób mi konjurencji paskudo bo prowadze tu na kafe codziennie poradnik odchudzajacy dla tłustych kobiecinek!za darmo doradzam jak maja zrzucic tłuszcz i jaka muze zapodac nie wchódz mi w droge!