Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biednadziewczyna

mam jutro złotówke na cały dzień co zrobić do jedzenia nie mam zapasów żadnych!!

Polecane posty

Gość biednadziewczynataprawdziw!!!!
dziekuję jestem pelna siły i wiary, wolność i niezależność jest piękna nawet jak czasami pustka w lodówce :)

a na czym ma niby przysmazyc???? do plackow maki potrzeba jajka hmmmm jakby nie bulo kartofli w co nie wierze kup cebulke i jakis najtanszy makaron w tesco sa jakies malizny i jak sie da doslownie oplatek sloninki rozgrzej patelnie slonine siup na widelec rozsmaruj podsmaz na niej cebulke makaron ugotuj i zjedz z ta cebulka

Gość kacia pitolisz farmazony
skad wiesz jaki procent wystawia, jaki sprzedaje, a jaki przerabia skoro cie to nie interesuje, a darmowe bułki to cie interesują ?? jeszcze polecasz innym zebranie po piekarniach:O

Gość klacz
Może makaron z serem?

:D nie interesuja mnie darmowe bulki :) widze ile wystawia w koszu to wszystko :D eh ludzie ludzie

Gość buzińńńka
ja czasem tak mam, nie mam juz rodzicow i bardzo mi ciezko i mowie wam gorace ziemniaczki ze smietanka,albo z maselkiem , albo same jak nic nie mam pyszne! :) herbatka ciepla do tego ... bardziej ziemniakai cieplymi sie naje czlowiek niz sucha bulka. ziemniaki rozgrzeja :)

za złotówkę weź koszyk idź do Tesco i się najedz na promocjach

kup makaron za 69 groszy jest w tesco i starczy ci na jesdna bulke za 19 groszy.

Gość za zeta
to kup chleb, wiele piekarni wieczorem ma taniej zrób zupy chlebowej, pieprz i sól masz to będzie obiad a na resztę grzanki i kawa na cały dzień starczy :)

Gość druga biedaczka
ja jestem w podobnej sytuacji... mam 1,70zł w portfelu, a przelew - który miałam dostać dzisiaj - dostanę dopiero w środę lub piątek. zastanawiam się jak przetrwać te 4-6 dni. nie mam już nawet pieniędzy na pociąg, żeby pojechać do domu (rodzicie zawsze wspomogą...). kasy pożyczać od znajomych też nie będę, bo zwyczajnie jest mi wstyd. marne jest życie studentki...

Gość gość
ej jak masz neta to i masz kase

Gość SamurajKafeterii
Zawsze możesz się wybrać do jadłodajni dla bezdomnych, piszę zupełnie serio, najesz się do syta bez wydawania pieniędzy. Nie spotkasz przecież tam żadnego znajomego, a nawet jeśli to możesz np. zmyślić, że przegrałaś zakład i dlatego tutaj jesz :P