Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezpretensjonalnaona

Męska rzecz być zbereznym??

Polecane posty

Od ponad miesiąca mam kontakt przez gg,tel z pewnym facetem Mamy sie spotkac lada dzień On czasami gdy wywiązuje się rozmowa chlapiec coś typu, a może zrobisz mi masaż relaksacyjny,bo jestem zmeczony dzis Lub ,a lubisz się przytulac Czy może nie miałaś nigdy dobrego partnera,trzeba mieć umiejętności w tych sprawach Albo gdy napisałam,ze lubie sport,mam sporo energii on stwierdził ze wyzwolił by ją w łóżku Oczywiście nie pisze tak przez cały dzień,natomiast zdarzy mu się napomknąć coś w takim stylu Co o tym myślicie,mam go zle odbierać,ze chodzi mu o ... Czy faceci tak już mają i to ja jestem przewrażliwiona

sama sobie odpowiedziałaś tytułem autorko męska rzecz być zbereźnym ,pewnie po prostu go kręcisz a że podteksty erotyczne są to oczywiste Czy spotkać się ?.. myśle że najlepiej znasz odpowiedz ,ja tylko radzę na początek w miejscu publicznym i miłej zabawy życzę :)

jak dla mnie to by było za szybko ,ale sama musisz to ocenić Szczerze to mysle że ma plany w tym kierunku ,na pewno tylko sprawdza grunt:)

To bardzo szkoda,bo sądziłam ,ze poważny facet jest. Ze da sie kulturalnie zapoznać.. Ale te wstawki jego mnie zniechęciły :( Bo nie szukam tego,czego prawdopodobnie on by chciał

Gość kittekkk
"szukajcie, a znajdziecie" ;)

Gość kurde no normalnie nie moge
po co wy wszystkie myslicie, ze facet umawia sie z kobieta??? jakby chcial pogadac na interesujace go tematy to umowilby sie z....facetem. usiedli by przy ulubionym piwku, poogladali meczyk, pogadali o dupach. przeciez wiadomo, ze kazdy facet ktory ma jaja i testosteron we krwi umawia sie z kobietami zeby je zaciagnac do lozka. jedni robia to bezpretensjonalnie i wala 'prosto z mostu' inni troche to obloza w jakas romantyczna historyjke ale wszystkim chodzi o to samo. kobity za duzo sie romantykow naczytaly i mysla, ze tak jest w zyciu. interesuje nas tylko to co macie miedzy nogami a jak naookolo tego jest jeszcze na co popatrzec i idzie z tym czyms pogadac to juz bonus.