Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała ale słodziutkaaa

prezent na dzień kobiet

Polecane posty

Gość Malwina2009
a ja sobie sama zrobiłam prezent - darmowe kosmetyki na pogrosiku.eu i już

Nie, chodzi o to że żadna z pań się nie wypowiada co dostała. O ile coś dostała. :D

Gość 03.08.
dostalam sukienke reserved, merci, bukiet roz i koszyk kiwi - bo mam fiola ostatnio na punkcie kiwi a teraz ide pod prysznic, i wypije dorato... sama oczywiscie bo moj luby pojechal do mamy, siostr etc.

Gość 03.08.
i co z tego ze dostalam?! wolalabym pojsc z nim po pracy na obiad gdzies a nie siedziec w dniu kobiet sama w domu :(

Gość 03.08.
jak ja zazdroszcze kobietom ktore spedzaja wieczor z swoimi facetami a nie siedza same i pocieszaja sie dorato bo on by sie glupio czul gdyby niie odwiedzil calej rodziny :(

Gość 03.08.
zalezy od tego dlaczego jestes sama? ja jestem zla bo on pojechal do calej famili, a mnie zostawil, a u ciebie pewnie jest konkretny powod

Gość a Ja dostałam .....
dzisiaj życzenia rano:-)

mój też pojechał do rodziny, ale kiedy miał to zrobić??? Ma Siostrę, Babcię i Mamę to też są kobiety:) Na 19 ma do pracy więc zaraz wpadnie, przebierze się i ruszy do pracy:)

A ja się cieszę, bo dostałam rano śniadanie do łózka i bukiet kwiatów:) Poza tym zawiózł mnie do lekarza, wykupił lekarstwa, zrobił obiad i poczekał aż się będę w miarę czuła żeby mógł mnie zostawić:)

kurffa :P Tak Garry nie dostałam nic :) powiem więcej :P Sztuczne to święto 8 marca ;) Obraziłabym się gdybym jakiś kwiatek dostała! 💤 I ehh, nieważne... Witam all :P

hejka Malutka :P Tak. Wiem :) Ale to takie sztuczne jak cholerach :( Kochać trzeba cały rok, a nie od święta :P bardziej sobie cenię dowody miłości bez okazji, jest to bardziej miłe :) Kiedyś dostałam sto czerwonych róż przez pocztę kwiatową i to od tajemniczego wielbiciela, do szkoły ;)

to chyba normalne, że trzeba sobie na co dzień okazywać uczucie, ale są takie dni kiedy potrzebujemy więcej miłości i czułości:)

Hmm... Od przyjaciela dostałam trzy tulipany, każdy w innym kolorze. Od ojca wieeelką bombonierkę, od kolegi z pracy paczkę żelków i figurkę modliszki (xD), od współlokatora fantastyczny obiad, a od chłopa pierścionek z kamieniem Noc Kairu i książkę. ^^

Gość Ryb@
Bukiet goździków i dłuuuuuugi masaż aby moje zmęczone plecy i ręce się zrelaksowały :) no.. pośladki tez ;p

Faajnie, choć czułam się zakłopotana, troszkę :O Tajemniczy nieznajomy po pewnym czasie się ujawnił i już nie był taki nieznajomy :P Do tej pory mam zasuszone płatki tych róż w wazonie :) Masakra! Cena też pewnie była piękna, ehh :( W zasadzie może i masz rację Malutka :P Symbolicznie też jest fajnie, lecz gdy tylko symbolicznie, co często się zdarza, to ja tak nie chcę, już nie jest tak miło :O NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNKI! :P TO MY JESTEŚMY JEDNYM I NAJWAŻNIEJSZYM SENSEM W ŻYCIU MĘŻCZYZN! :D Prawda chłopcy? :D 'To męski świat ale byłby niczym kompletnie niczym bez kobiet, dziewczyn też' -taka piosenka jest po angielsku, ale nie pamiętam wykonawcy :( leciała w jakiejś reklamie hm... Nie, no nie przypomnę sobie teraz :( alle ładna jest :P

"TO MY JESTEŚMY JEDNYM I NAJWAŻNIEJSZYM SENSEM W ŻYCIU MĘŻCZYZN!" Zaraz po piwie, schabowym i oddawaniu codziennej czci w wewnętrznej świątyni naszego męskiego ego. Prawda. :D