Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfetrtset

Ktokolwiek

Polecane posty

Gość sfetrtset

Cześć. Pisze tutaj bo jakoś tak najlepiej... chyba. Od razu zacznę od końca. Na razie nie chce iść do lekarza, ponieważ ostatnio bardzo często się tam pojawiam i mam wrażenie, że zaczną uważać mnie za hipochondryczkę a dużą wagę ma to, że praktycznie prawie panicznie boję się lekarzy. Nie wiem co to moze być, ale od pewnego czasu mocno boli mnie lewy bok. Czasami ból promieniuje do żeber. Mam czasem bóle w dolnej części ciała promieniujące najczęściej do lewego jajnika. To naprawdę mocne bóle, ale tłumaczę to sobie raczej bolesnymi miesiączkami. Nerki. Nerki też mocno odczuwam od czasu do czasu. Coraz częstsze niż kiedykolwiek wcześniej bóle w klatce piersiowej. Ostatnio mam też kiedy leżę w łóżku chwilę ( dosłownie sekundy ) kiedy nie mogę oddychać i łapię powietrze jak ryba wyciągnięta z wody. Zauważyłam też że często robi mi się słabo, ręce się trzęsą. Mam 20 lat, problemy z kręgosłupem i nogami. Jeżeli ktoś miał podobnie lub coś kojarzy, to bardzo proszę o napisanie.

Jak sie boisz isc do lekarza sama, to bierz pod reke mame, tate, brata, siostre, znajomego lub obojetnie kogos innego i idz razem z nim. Ze zdrowiem nie ma zartow, a czasem tylko szybkie rozpoznanie choroby pozwala wyleczyc lub uratowac zycie.