Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owocpraacy

no i chuj... nie odpisała :(

Polecane posty

Gość owocpraacy

ehh, dół :( napisałem o 13 esa do dziewczyny na której mi zalezy, czy spedzimy dzisiaj wieczór... odpowiedzi brak, a znam ją na tyle, że wiem, że jak tak dlugo nie odpisuje to nie ma mowy o spotkaniu aa pierdole ją.. wiecej sie do niej dosłownie słowem nie odezwe

Gość mam dossssc
pewnie od pisze Ci wieczorem 'o sory nie zauwazylam ze napisales' albo 'nie mialam nic na koncie zeby odpisac' jesli tak to nie ma ochoty sie spotkac, ale nie chciala odmawiac zeby nie palic mostów albo zeby Cie nie urazic

Gość owocpraacy
wiem.. dosłownie jestem przekonany o takim scenariuszu mam to w dupie, wiecej sie do niej pierwszy nawet słowem nie odezwe, tyle razy juz mi odmawiała, że to po prostu porażka tylko ja nie potrafie sobie wybić jej z głowy :/

Gość zawada
jak odmawiała, no nie ma co się łudzić.

Gość mam dossssc
a jak Ci odmawiała to po co sie łudzić???!!?!! jak kobieta 2 razy odmówi to wiecej nie próbuj

Gość owocpraacy
sam sie zastanawiam.. ile razy trzeba dostać kosza aby sobie dać spokoj :/

Gość maaannnn
Nie jesteś sam dziewczyna na której mi zależy też nic nie odpisała:(

to tak z wami jest chyba facetami..wy kochacie jak cierpicie bo was laska olewa,a jak jest odwrotnie to macie na to zwias.. w mysl zasady,bo jak ja cierpie,to mnie boli,a ze ona cierpi ,bo ja moze sami tak potraktowaliscie ,albo inna laske np,to jest wam obojetne? a moze los bywa przewrotny? przypomnij sobie,moze ty tez tak kiedys kogos potraktowales... nie znam cie to nie wiem,ale to tak przewaznie w zyciu bywa...

Gość owocpraacy
jak narazie to tylko ja poki co cierpialem przez kobiety.. i oddal bym wiele aby odpisala i abysmy dzisiejszy wieczór spedzili razem w swych ramionach

Gość owocpraacy
eh... właśnie odpisała, oczywiscie sciemniając, że nie miała przy sobie telefonu (kompletna bzdura.. ona sie z telefonem dosłownie na krok nie odstaje) i ze "dzisiaj odpada bo musi zrobić jakas prezentacje na jutro" zalosne...

Gość mam dossssc
moze obierasz złe cele, za wysokie progi

Gość kilka spotkan i juz
bywa

Gość kraijstal
jestescie w klasie maturalnej?

Gość sfasfasf
rób jak ja tylko jedna szansa jak nie to NARA ;D po co sie stresować

Gość zaczarowanaaaaa
ja też bym nie odpisała jakbyś tak przeklinał ;/

Gość unicorn_
"wy chuje tez nie odpisujecie.. ": co to za brednie umysłowo niedorozwiniętej nastolatki ? generalizowanie, że "wszyscy" są tacy sami jest totalną głupotą. Zresztą głupotą jest nawet tutaj podział pod względem płci - to tak jakby dyskutować, kto jest uczciwszy - kobiety czy mężczyźni - nikt rozsądny nie będzie próbował tego udowadnić. Raczej właśnie tak jest, że niektórzy zawsze lekceważą innych i nie liczą się z ich uczuciami - to po prostu taki typ ludzi, których trzeba umieć jak najszybiej rozpoznać i omijać z daleka.

Gość a ja dodam...
że czasami łapię się na tym, że niechcący sama robię coś, co nie jest miłe dla facetów.. Zwykle to oni mnie olewali, ranili, a teraz ja sama jak nic nie czuję, to odwlekam spotkanie, albo rezygnuję. Moja rada: jak dziewczyna jest zainteresowana, ale naprawdę tego dnia nie może się spotkać, to np. proponuje inny dzień, albo mówi, że na pewno następnym razem.