Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Mychoooolll gdzie jesteś?

Polecane posty

Gość Mychol ja tez mam sprawe
a i z innym jedzeniem jest to samo,miesa nie tknie surowego ,jak kubuje inne "mokre"niz szeba to nie je.Kurche rozpiescil sie albo co

hahahhaha,nie sprzedaje,ale inne kotki sa grubsze,a mojemu idzie kosci liczyc

ale narobilam literowek :d

Musialabys zwiekszyc bialko w jego diecie po prostu :) ale z umiarem. Mozliwe tez, ze po prostu ma taka budowe chudzielca i nic juz z tym nie zrobisz.

hmm jak mu zwiekszyc bialko jak on nic nie chce jesc,to znaczy je ale podziubie,wylize i odchodzi.Taka sheba starczy nam na 2 dni a czasem i na 3 ,gdzie inne koty zjedza ja na raz

jezu kobieto wypuść go w porządne śmiecie kto by jadl te sztuczne twory z puszek zabijesz kicie

hmm moze czesciej bede mu tunczyka dawac,czasem go lubi :) ale przewaznie tez tylko podziubie i wylize "sosik" czasem mam wrazenie ze juz mu sie to cale jedzenie znudzilo,a jak mu chce dac cos nowego to i tak nie je.

edzio,byle do lata :) bedzie duuuuuzo much a on je uwielbia,szczegolnie te tluste :P

takie zmienianie co rusz go zniecheca pewnie. Koty sa wybredne i marudne, dlatego im bardziej sie ''wydziwia'' tym bardziej one wybrzydzaja. Mozesz sprobowac mu nic nie dac przez 2 - 3 dni a potem zaserwowac posilek - z przewaga mieska czy rybki i mniej sosiku ;)

Mychol, chce tańczyć na rurze, załatwisz jakiś night club?

ciebie podszywie moge sprzedac arabom za kebaba jak chcesz :)

dzieki tak zrobie,poprostu go przeglodze troche w sumie to zdrowy kociak,caly czas sie bawi,taka przytulanka. tak sie zastanawiam mychol,bo ja tego kota wzielam 4 lata temu ze schroniska(kot ma 6 lat) i mial robaki tzn te glisdy.Bylam u weta i najpierw nie umial go zdiagnozowac,a on czesto wymiotowal i kiedys sie przyjzalam i zobaczylam te glisty.Myslisz ze one mu cos mogly tam "zrobic".

nie wiem czy wiesz ale kot tez moze miec np anemie. Warto zrobic badania. No i z ta glodowka to tez trzeba uwazac, bo jak sie po przerwie przesadzi i poda za duzo to mozna kotka nabawic sensacji zoladkowych. Radzilabym nie za jednym razem pelna micha ale takie zwiekszanie apetytu np. najpierw maly kasek pozniej z dodatkiem marchewki czy co tam juz kotek sam lubi :)

nie no glodzic go nie bede ,suche bedzie mial,przez 2 dni sprobuje mu nic mokrego nie dawac ,badania postaram sie tez mu zrobic ,ale mam nadzieje ze on poprostu trzyma zdrowa diete,podchodzi z 5 razy do suchego ,pochrupie chwilke i idzie ,to samo z mokrym.

dzieki mychol,tak mnie to dzisiaj dreczylo i mialam nadzieje ze na ciebie wpadne:P dokarmiam tez kotka niedaleko mnie i on wcina wszystko co popadnie i to takie ilosci ze szok,dlatego nie wiem jak ten moj kotek to robi ze doslownie lyzeczka mokrego jedzenia mu starcza

nie ma za co :) i sie wcale nie przejmuj, ponoc persy takie sa.Widocznie dba o figure :P

mychol nie znasz sie na kotach to widac ... zeby utuczyc kota trzeba go pasza karmic ja bardzo lubie koty tylkoe ze dlugo sie gotuja miesko maja delikatne i chrupiace :D podalem kiedys kota dwóm Marokańczykom

UwazajNaMnieOn - musiales kotka zaserwowac bo nie stac cie na dobrą wołowinę? Wyrazy wspolczucia :( :classic_cool: Oooooooooooooooo i zalozycielka tematu sie pojawila, rąsia 🖐️

Gość mychol nie masz wstydu
transport psów przyjechał na handel :(