Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sukienkowa!!!

Nasze suknie!!!

Polecane posty

Gość Sukienkowa!!!
no co jest dziewczyny?

Gość silia
Ja idę w sobotę przymierzać drugi raz tę:: http://suknieslubne.pl/pl/produkt/44/3664/ sukienkowa widzę, że góra Twojej sukni jest całkiem podobna do mojej :) zdradzisz mi swoje wymiary? bo ciągle myślę, czy nie jestem na nią za gruba

Gość Sukienkowa!!!
biust 87, talia 67, biodra 91

Gość Obie ładne ale te treny
niepraktyczne. W tańcu na bank ktoś przydepnia, poza tym momentalnie będzie czarny od spodu. Chyba że tylko do kosciola, a później się go da jakoś odpiąć.

Gość moniqqqque
obydwie przepiękne!!! Ale faktycznie ze figurkę trzeba miec nienaganna do nich Ale suknie naprawde cudowne! Ehh ja dopiero zostalam narzeczoną do slubu jeszcze daleko ale uwielbiam ogladac suknie! Wasze są zjawiskowe!!

Gość silia
Bardzo podobają mi się Wasze suknie :) Idę z mamą na przymiarkę w sobotę. sama sobie się w niej podobałam, ale może byłam tak podekscytowana, że widziałam się przez różowe okulary ?:) tren jest tylko do kościoła, potem podpina się go, Pani pokazywała mi jak i zajęło jej to ....30 sekund;) a ile masz wzrostu??? sukienkowa???

Gość Sukienkowa!!!
oj, wzrostu to ja nie mam za duzo, ale w butach bedzie rowno 170.

Gość silia
mam 165 biust 90 talia 70 biodra 72 i co ja mam zrobić?;/

Gość Sukienkowa!!!
biodra to chyba masz szersze niz 72... masz normalne wymiary, bardzo podobne do moich, nie rozumiem co masz zrobic.

Gość silia
92 miało być:D:D:D a nie sądzisz, że w biodrach to za dużo do takiej sukienki jak moja????

Gość Sukienkowa!!!
ja mam 91 czyli prawie tyle samo i wcale nie wydaje mi sie ze jest za duzo.

Gość silia
Boże ja piszę dzisiaj jak potuczona!:D:D:D miałam na myśli, że wymiary w talii są za duże

Gość Sukienkowa!!!
a moja sukienka ma jeszcze poszerzajace pasma materialu na biodrach. Spokojnie, masz naprawde szczupla figure i zapewne w kazdej sukni Ci dobrze.

Gość Sukienkowa!!!
talie mozna szybko stracic, poza tym do naszych sukienek jest specjalnia bielizna, ktora ladnie akcentuje talie. niestety jest troche droga, ale nie zalozysz do slubu stanika z bazarku

Gość Sukienkowa!!!
tzn. zyskac, udzielilo mi sie pisanie glupot.

Gość silia
:D własnie szukałam ostatnio wszędzie dobrej bielizny pod suknię! możesz mi coś polecić??

Gość do silia
a ty bedziesz do skutku szukac kogos kto ci powie ze masz duze wciecie w talii idealne do tej sukienki?;)

Gość silia
Dokładnie;) Będę szukać do skutku :) A Czy Tobie to w czymś przeszkadza czy tylko chcesz mi sprawić przykrość?

Gość do silia
Nie chce ci przykrosci sprawiwac, niby czym? Dziewczyno patrz na swoje atuty i do nich dobieraj suknie. Ja np mam bardzo duze wciecie w talii ale co z tego jak krotkie nogi i szerokie uda więc w taką kieckę bym się nie pała....i jak ktoś by mi napisał to przecież nie sprawiłby mi przykrości...bo ja to wiem! Poprzymierzaj inne fasony, żeby zobaczyć różnice. W końcu to twój ślub jak się bedziesz super czuła w sukni to najważniejsze, ale przestań na siłe szukać potwierdzenia,że wcięcie masz duże. masz normalne i tyle.

Gość Sukienkowa!!!
no to skoro ma normalna moze ubrac kazda suknie. Wiekszosc dziewczyn wybiera przasne falbany, ktore malo komu pasuja, ale jakos nikt po nich nie jedzie. kazda PM ma sie dobrze czuc w swojej sukni, wtedy bedzie pieknie wygladala i tego sie trzymajmy.

Gość silia
:) Wracając do tematu bielizny, upolowałaś coś? Jakie planujesz kwiaty do Twojej sukni? Jaką biżuterię? I co z butami?

Gość silia
lego duplo: to jedwab?

Gość lego duplo
wełna

Gość silia
prowokacja

Gość lego duplo
Prowokacja z czym?

Gość Sukienkowa!!!
jeszcze nie wybralam, moze w ten weekend cos kupie, buty...tu mam dylemat-chyba jasny bez albo delitatne srebro. bizuterie zostawie na sam koniec. kwiaty, chcialam czerwone roze, ale podobaja mi sie rozniez kremowe.