Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cygareta908

Dziś pełnia, boicie się WILKOŁAKÓW?

Polecane posty

a co znalazłaś? :classic_cool: ja się ostatnio proszę o szajbę bo długo nie miałam :D a tak wgl to chyba kafe się zacięła :D

Gość kciuk, co zobaczyłaś?
:classic_cool:

stary topik o nawiedzonym obrazie, pamiętam jak był założony, tak samo mi nayebał w bani te kilka lat temu, tak samo też teraz 😭 nigdy się nie wyspię, co noc mam jakieś chore odpały

po choy ja taka ciekawska,oczywiscie zaraz sobie przypomniałam ruskie strony, gdzie coś w podobny deseń było bombardujące psyche i już wiem, że po piątku mam😭 zdżarłam 2 tabletki i nic:O

nie jesteś w takim razie sama:D bo ja zaraz zaczne z ciekawości czytać o duchach w necie i ogladać horrory i pewnie też będę schizować. Najgorzej jest jak w dzień czytam i czytam bo się nie boję, a wnocy przypominam sobie i mam pierdolca :o

ja z tym nawet u lekarza byłam. nie zasyiam nigdy, bo wiem, że za chwilę się obudzę i ktoś będzie ze mną w pokoju, nawet naoglądać się pierdów nie musze, mam tak zawsze:( dziś w nocy też coś odyebałam i mi opowiadali rano przy kawie, a ja nic nie pamiętam:O

ja mam dokładnie tak samo i idę z tym do psychiatry za miesiąc. Za chooya nie zasnę sama w domu czy nawet w pokoju bo zaraz mam myśli, że ktoś wejdzie jakiś duch czy demon czy nie wiem co jeszcze. Jak zostaję sama do się zwijam w kącie i siedzę w nim do rana w ciszy, bo tv nie włączę żeby nie zagłuszył ewentualnych dźwięków , które mogą świadczyć, że ktoś jest w domu

to przybij piątkę. ja byłam u lekarza, nic nie pomógł, teraz jestem umówiona z zakonnikami, może oni mi coś zaradzą. o tyle mam lepiej, że wbijam do współlokatorów i śpię z nimi w łóżku, tak od tygodnia, ale dziś w nocy znowu ktoś w tym pokoju był, a ja nie mogłam kolegi dobudzić za nic! szarpałam go jak zwłoki, a on nic! kolega, który nie pije. i co ja mam o tym sądzić?:O

ja się tez boję że mi nic lekarz nie pomoże. Często myśle, że mój dom to jst przesycony złymi energiami i przez to mam schizy, bo np jak spałam u mojej siostry to było ok. przydałby się ktoś kto mógłby oczyścić to miejsce, ale nie znam nikogo takiego. Raz przyjechała do nas ciotka i opowiadała, że w nocy widziała cienie, które biegają po pokoju, w którym zwykle ja śpię. czasami zdarza się, że słyszę zza ściany jakieś skrzypienia i odgłosy obecności, ja pierdolę:o często myśle, że jakbym się nie bała to może ukazałyby mi się duchy, bo podobno one nie ukazują sie temu kto sie bardzo boi, a ja raz miałam spotkanie z duchem i spanikowałam.

też słyszę.ale itak najgorsze jest to, że widze kogoś i czuję, zawsze się budze po ok. 1ominutach. to nie zależy od domu, mieszkam w nowym miejscu od ponad miesiąca i jest jeszcze gorzej-dlatego idę do zakonników, których mam po sąsiedzku

co to za zakonnicy? gadałaś już z nimi o tym? może ja bym się przejechała do takich w sąsiednim zadupiu... ja próbowałam cudów na kiju, wody święconej itd słyszałam, że biała szalwia oczyszcza, trzeba ją palić i dymem okadzać wnętrze, jeszcze tego spróbuję. Ja obecność też czuję, był czas, że z krzyżem spałam...

uważaj... nie strasz:P jezuici. bardzo fajne, młode chłopaki. kadzidła palimy notorycznie, a spałam co najwyżej z rurą od odkurzacza bądź nożem. choć zdaje sobie doskonale sprawę z tego, że to coś w moim pokoju materialne nie jest;O

fajny ten musi być, chyba wiem co sobie obejrzę dziś :D musze poczytać jacy są u mnie, ale chyba też jezuici albo karmelici...nie wiem, ale na pewno jacys są:D raz byłam świadkiem jak kwiatek zaczął się trząść, taka wielka, cięzka donica jakby go ktoś poruszał....spierdoliłam z pokoju w ciągu sekundy...a nazajutrz drzwi od samochodu stojącego przed oknem same sie otwarły....to było okropne...ogolnie moja mama nieraz opowiada, że do niej duchy często przychodziły by się pożegnać - często sny się jej sprawdzają. Ma do tego dar i możliwe, ze ja tez mam jakiś zalążek, ale za bardzo sie go boję.