Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cygareta908

Dziś pełnia, boicie się WILKOŁAKÓW?

Polecane posty

mnie się nigdy coś takiego nie przydarzyło. wywieźliby mnie do wariatkowa:( to co mi teraz odbija, wtsraczy. a miała lichą nadzieję, że w nowym miejscu będzie inaczej

Gość elefuns łan
SS jest wilkołakiem, a Noxelia wampirem, zapowiada się walka podczas pełni księżyca

mozesz miec poprostu fobie mozesz sie bac swiata mnie tam np w dziecinstwie wujek straszyl wilkami jak zawsze bo mieszkalismy w lesie i czesto do pewnej babci ja wujek moje rodzenstwo jechalismy na rowerach przez las i jak chcialem odejechac w las to mnie straszyl ze mnie wilki porwia ale mnie to ciekawilo niz straszylo :D i jako 2 latek sam poszedlem do lasu wszyscy mnie szukali wiec niczego sie nie boja taki wilczek :D moge go przegryzc na raz

Nie, zaden wilk nie podskoczy na moje 4 pietro. Wampirow tez sie nie boje, jem czosnek!

Levv - niedaleko w sensie odległości, bo mentalnie to już chyba troche dalej :P ja czasami chciałabym mieć kontakt z tamtym światem, ale do tego trzeba mocnej psychiki, a ja jej nie mam :( to, że mam fobię to ja wiem, bo dlatego idę do psychiatry by się leczyć, ale czasem zdarza się coś co nie jest winą psychiki...

wampiry są przereklamowane, nigdy się nimi nie fascynowałam. Nawet Miasteczko Salem Kinga średnio mi sie podoba... za to o wilkołakach mogę czytać w nieskończoność :D takie sympatyczniejsze mi się wydają:D

jestem z okolic Bobowej - to jest w stronę Gorlic :D pisałam chyba o tym na jakimś topiku...

może ja mam kiepską pamieć do tego kto skąd jest :P jak bym się uparł to we 12 godzin bym na butach mógł przyjść do Bobowej ;]

aż 12 by Ci to zajęło? ja do sącza zaszłabym w góra 5 godzin :D chyba. ja się boję kontaktów między ludzkich, świata raczej też nie. Nie umiem rozmawiać z ludźmi, nie umiem patrzeć im w oczy i tylko jak komuś naprawdę ufam to rozmawiam swobodnie. Zwykle mnie odbieraja jako dziwaczkę jakas :D przyzwyczaiłam sie. Pisać mogę o wszystkim i na każdy temat, gorzej z rozmową face to face,,,

cygareta908 -> tylko że ja z Sącza nie jestem :P a co do tej twojej "przypadłości" to oglądnij sobie filmy "What the *BLEEP*: Do We Known" i "What the *BLEEP*: Down the Rabbit Hole" ;)

dokumentalne które potrafią zmienić spojrzenie na świat, dają do myślenia i też ocierają się o temat twojej "przypadłości" ;) tylko maja to do siebie że trzeba je po 2-3 razy oglądnąć aby w pełni zrozumieć ;)

tylko aby ją dostała jeszcze musisz parę pokłonów wykonać przede mną :P