Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex dziewczyna Pakistanczyka

Dziewczyny zwiazane z Pakistanczykami, przeczytajcie.

Polecane posty

Nie chce generalizowac ale chyba zawsze tak jest na poczatku, ze jest ladnie, pieknie, slodko i cukierkowo. Agnieszka tez myslala, ze jej Naeem jest inny niz wszyscy. Boze. Tak mi zal tych dzieciaczkow. Biedne. Mialy tylko mame, ktora dbala o nie, kochala i troszczyla sie o nie. Plakac mi sie chce gdy pomysle, ze moj synek moglby mnie stracic przez jakiegos bydlaka. :( http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Zabil-zone-i-osierocil-czworke-dzieci-W-sadzie-sie-smial,wid,14295546,wiadomosc.html

Gość kapid
Zanim się zwiążesz z mężczyzną z tak odmiennej kultury, należałoby coś poczytać o danym kraju, jego obywatelach i religii!!!!

Wiesz co? Nie mam 20 lat i nie pochodze z wioski zabitej dechami. Islamem interesowalam sie od czasu gdy zaczelam studia, bo mielismy Araba w grupie. Czytalam ksiazki i uczylam sie o islamie. Pozniej podroze na wakacje a z czasem zamieszkalam w kraju arabskim z moim juz facetem. Bywalam w wielu krajach arabskich. I wydawalo mi sie, ze wszystko jest okay. I bylo. Do czasu. W sumie przejrzalam na oczy. Faceta zostawilam, odeszlam od niego. Zbyt dobrze poznalam ta jego kulture i religie. Pozniej jeszcze utrzymywalam kontakty z innymi muzulamanami. Tez do czasu. W sumie poznalam ich prawdziwe oblicze z czasem. To zawsze wychodzi w praniu. Mozecie sie oszukiwac, ze nie ale taka jest prawda. Teraz gardze nimi i nie wiem jak moglam byc taka glupia. Moglam zle skonczyc. Teraz za nic w swiecie nie zwiazalabym sie z muzulmaninem. Chcialabym przestrzec inne dziewczyny historia Agnieszki ale wiem, ze one wszystkie sa zaslepione i wierza w to, ze ten ich muzulmanin jest inny. Tak zawsze jest. Ja tez myslalam, ze moj jest inny, wyjatkowy.

Gość kapid
Czytałaś, czytałaś i nic z tych książek nie rozumiałaś???

" [zgłoś do usunięcia] Kijeczek womanontheway25 Dlaczego co Cię pociąga w tej religii?" pytanie nie dop mnie - wiem;-)) ale strezlam - penie pociaga ja to samo co innych sklania zeby na kolana przed byle krzyzem padac;-))

Gość Agniecha UKKKKKKKK
Poznałam Pakistanczyka w klubie. Wymiana numerów, długie rozmowy, setki smsów... Szczerze powiem potrafią zrobic na kobiecie wrażenie. Poszlismy na imprezę, a tam inni męzczyźni na mnie patrzyli, wiec on zaczał zachwoywac sie strasznie dziwnie...Traktował mnie jako własnosc. poszlam na 5 minut do toalety a tam jakis pan zaczał mnie zagadywac wiec oczywiscie Khaldun zaczal sie denerwowac, ze pewnie juz jakis pan mnie wyrwal, byl strasznie zaborczy, nie pozwolil mi porozmawiac z kolega z roku, kompletnie nic. A i co najbardziej smieszne -po pierwszym seksie chcial sie ze mna ozenic. Ucieklam gdzie pieprz rosnie...

ja jestem z Pakistanczykiem i jestem szczesliwa. tylko ze on wcale nie obdarowuje mnie milionem prezentow i nie robi wszystkiego co zapragne. jest calkiem normalny niczego mi nie nakazuje i nie zakazuje. wiem ze jest muzulmaninem ale gdy go o to pytam mowi mi ze odpowiedz jest prosta tak jestem muzulamaninem tak jak ty katoliczka czyli poprostu wyniosl to z domu rodzinnego ale nie praktykuje. uwaza ze Bog na tym swiecie jest tylko jeden tylko kazdy go inaczej nazywa i jest on w naszych sercach a nie w budynkach. I to jest prawda. Sam stwierdzil ze skoro mieszka w uk powienien zaadoptowac tez tutejsza kulture i to robi. jest calkiem normalny jak kazdy z nas. Muzulmanin nie powinien pic i palic a on uwaza ze to bzdura no bo niby dlaczego nie. Jestem pewna ze nie podniosl by na mnie reki. A gdyby cos takiego sie zdarzylo to proste zostawiam go i tyle. Masz takiego zycie jakie sobie sama stworzysz i jesli siebie nie szanujesz nikt ciebie tez nie bedzie szanowal proste. jesli facet podnosi na ciebie reke raz a ty mu wybaczasz to nie dziw sie w przyszlosci ze twoje zycie bedzie wygladac jak tej Agnieszki

Gość osz przegapilam ciag dalszy
Niki - pewna to mozesz byc, ze Kopernik nie zyje i ze pewnego dnia umrzesz...

wsumie tak. wiadomo nikt w zyciu niczego nie moze byc pewny ale nie rozumiem dziewczyn ktore daja saba pomiatac. Zyjemy w Europie nikt nikogo w domu nie zamyka i nie wiezi jesli facet jest dupkiem nalezy go zostawic i tyle a nie potem dziewczyny wypisuja za facet je zdradzal ze wyszly za niego za maz a on ja zostawil... ehh masakra i wypisuja jakies bzdury na temat islamu itp skoro dziewczyna wie ze facet bardzo szanuje swoja religie i kieruje sie nia w zyciu a jego wiezi z rodzina sa bardzo silne to po co wogole zaczynac. a tak wogole to od razu widac czy facet chce z toba byc bo mu na tobie zalezy czy poprostu chce cos od ciebie uzyskac. jesli obdarowuje cie milionem prezentow i jest na kazde skininie to widomo ze to pajac ktoremu zalezy na zostaniu w UK za wszelka cene. Moim zdaniem trzeba miec oczy szeroko otwarte a nie zaslepione glupia miloscia i nie chodzi mi tu o Pakistanczykow ale o wszystkie inne narodowosci. Kazdy facet potrafi wykozystac taka jest prawda. Zreszta kobiety nie sa lepsze.

Gość Polak był zły
Polacy to beznadziejne typy to se wzieła pakistanola i ma. Tyle w temacie. Pozdrawiam Alicja

Gość kapid
Do NIKI 888 Tu nie chodzi o Islam ale o kulturę, obrzęd i obyczaje plemienne. W Koranie nie ma nic na temat mordu honorowego!!! Proponuję Ci wyjdź za niego a potem zobaczymy co powiesz. Wiele lat mieszkałam w UK i pamiętam,że tam media często podawały wiadomości o mordach na kobietach, które próbowały się wyzwolić. Jak słyszę kobietę mówiącą, że jej facet muzułmanin jest "zupełnie jak, nie muzułmanin" to chce mi się śmiać z jej głupoty. Naprawdę, jesteście głupie!!!!

czemu mialabym brac slub z twojej propozycji haha:D mord honorowy? o matko kochana? gdzie ja wogole mieszkam chyba w Afryce w jakims plemieniu a nie w europie? ja pamietam taka sytuacje z polski jak ojciec wymordowal swoje dzieci i zone a potem zabil siebie bo sie poprostu bal odpowiedzialnosci. czy nie mozemy tego nazwac czyms w stylu mordu chonorowego? bo polacy to przeciez taki wiedzny narod jest co to nigdy krzywdy nikomu nie robi wrecz narod wybrany powiedzialabym. A tak propo to moj znajomy polak ostatnio zostal zabrany na komisariat i posadzony o rasizm na zydzie i teraz ma ciezkie konsekwencje. Rasizm to ciezkie przestepstwo ale polacy nadal tego nie rozumieja... ale jesli chce byc nimi to nich spiepszaja do polski do swoich prawych braci i nie beda narazeni na te zle emocje wywolane niskim systemem wartosci.