Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qasqqqa

Wyborcy Tuska!!!

Polecane posty

Gość dużapunkówa
NIE DLA KOŚCIOŁA W POLITYCE TO ZAGROŻENIE WOLNOŚCI!!!!

Gość dużapunkówa
NIE DLA KOŚCIOŁA W POLITYCE TO ZAGROŻENIE WOLNOŚCI!!!!

Gość nie tylko faceci sa winni ;)
duza punkowo z tego co widze ty tez prowadzisz kampanie - NIENAWISCI DO KOSCIOLA i PIS wiec nie dziw sie ze "watahy" nie maja ochoty tak łatwo isc na rzeź to nie KOMUNIZM i KAZDY MA PRAWO _JESZCZE DO WYRAZANIA WLASNYCH POGLADOW - ty niestety ( dla niepoprawnego społeczeństwa) tez mozesz wywalac swe zale - postaraj sie jednak operowac FAKTAMI A NIE INWEKTYWAMI

Gość dużapunkówa
nie dla kościoła w polityce TO ZAGROŻENIE WOLNOŚCI OBYWATELI!!!!

Gość dużapunkówa
tak a wy prowadzicie kampanie tylko i wyłącznie PIS zlecieliście sie z waszego portalu!!!! NIE DLA KOŚCIOŁA W POLITYCE TO ZAGROŻENIE WOLNOŚCI!!!!

Gość gość
"Ja sobie już jakiś czas temu, darowałem rozmowy z takimi osobami jak Shatyn. Nie mają pojęcia o tym czym musi być państwo, by naród mógł w nim mieć spokojny, dobry dom. I nie pojmują, jaki musi być naród, by takie państwo sobie zbudować, czy też budować, bo to nigdy nie jest praca skończona.":DTo trzeba było razem z takimi jak ja chodzić na demonstrację w stanie wojennym, być arewsztowanym przez SB, dostac pała od zomowców...To wtedy mogłabyś coś takiego napisac bo byłabys partnerem równorzednym..

Gość qasqqqa
lord stront+++ DZIĘKUJĘ ZA KOLEJNY MĄDRY WPIS!

PiS, to najbardziej populistyczna partia w historii Polski... Zauważyliście, że PiS opowiada się przeciw czemuś dopiero po tym, jak ludzie zaczną na to narzekać? NIE GŁOSOWAŁEM NA PO! Tak dla jasności :P

a jestem przeciwna meczetom w polsce i paradom gejów i co? i nic. Zróbmy paradę hetero :D

Gość gość
"no a o co chcesz pytać gowina? Czy ze mną spał? Ja ci mogę kiedyś t powiedzieć lol"Czy ciebie zna... Po prostu... I potem razem z nim posmiac się z ciebie...:D:D:D:D

"Jeśli nie potrafią pojąć prawd najprostszych, choćby to, że Rosja jest tradycyjnym wrogiem Polski i odwrotnie, i że na tę wzajemną wrogość, jesteśmy skazani, to znaczy, że te w sumie proste problemy politologiczne, geopolityczne, są dla nich za trudne, lub rzetelne ich widzenie, ich, jest im niewygodne." stary o cyzm ty piszesz//// wierzyć w dobre intencje rosji jest tak samo irracjonalne jak w dobre intencje jakiegokolwiek kraju względem polski kurwa ludzie w polityce nie ma sentymentów!!! politycy rządzą , grupy, układy... i myślisz że jak kaczyńśki sobie wymachiwal szabelką i grozil rosji , i tworzyl sojusze obronne z kim kurwa z gruzją? człowieniu, wjska pancerne federacji rosyjskiej rozjechalyby polske jak walec a nato by notkę protestacyjną złozylo ambsadorowi rosjji co najwyzej. grozneie, straszenie rosji i walka z rosją putinowi jest na rękę!!!! taki kaczynski to dla niego zbawienie albo szakaszwili!!! moze dzieki temu pokazac spoleczenstwiu w rosji : sluchajcie ja bym zorbil demokracje ale wiecei , widzicie jak polacy i gruzini nam grożą, potrzebna jest silna pewna i ciagla wladza inaczej biada nam rosjanom" wlasnie ignorowanie i nie zczepiania rosji pomoze ludziom w rosji, mlodym doprowadzić do demokratyzacji tego kraju.

Gość lord stront+++
Natomiast agresywny feminizm, homoseksualizm, nie są zagrożeniami dla wolności. :D Uświadom sobie, dziecino, że mam 2012 rok i papieże, już nie namaszczają królów

'To trzeba było razem z takimi jak ja chodzić na demonstrację w stanie wojennym, być arewsztowanym przez SB, dostac pała od zomowców... To wtedy mogłabyś coś takiego napisac bo byłabys partnerem równorzednym..' Ah skojarzyło mi się jak ABW wtargnęło do mieszkania faceta od strony antykmor :)

Gość dużapunkówa
STOP WTRĄCANIU SIĘ KOŚCIOŁA DO SPRAW PAŃSTWA !!!

Gość gość
ABW "wtargneło" do faceta który publicznie obrażał prezydenta RP. Czyli popełniał przestępstwo...

" 21:23 [zgłoś do usunięcia] lord stront+++ Natomiast agresywny feminizm, homoseksualizm, nie są zagrożeniami dla wolności." wszystko co skrajne jest zagrożneiem, wszystko coo agresywne to potencjalne zagrozenie dla wolnosci tych ktorzy maja inne zdanie...

i jak na paradzie przeciw acta pałowali chłopaka :) muszę poszukać tego filmiku :)

Gość dużapunkówa
politycy chcą nas zniewolic RAZEM Z KLEREM wyssać to co zostalo obywatelom !!!

Gość gość
"i jak na paradzie przeciw acta pałowali chłopaka muszę poszukać tego filmiku"Jesli chodzi ci o słynna scenę to facet kopał a nie pałował i z tego co pamiętam został za to ukarany...

Gość dużapunkówa
feministki i homoeskualiści nie sa na utrzymaniu obywateli i nie ograniczają ich wolnosci !!!!

"ABW "wtargneło" do faceta który publicznie obrażał prezydenta RP. Czyli popełniał przestępstwo..." taaaa, a kaczyńskiego nikt nie obrażał? Jakby za kaczyńskiego tak się stało to tusk by krzyczał- gdzie demokracja! Głos ludu! Wolność słowa! itp dziwne że za rządów pisu wszędzie były wyzwiska i żarty z kaczyńskiego i nikt się nie oburzał, nawet w mediach.

Gość dużapunkówa
to kler pasożytuję na ludziach!!! zamkniete zakony siędzą i nic nie robią tylko sie modlą do ściany!!!

Gość WOLĘ POPULIZM
PISU NIŻ TOTALITARYZM I KOLEKTYWIZM PO!

Gość gość
"taaaa, a kaczyńskiego nikt nie obrażał?"Obrazał... Jakiś bezdomny i szukali go po calym kraju...Ale co jednoi ma z drugim wspólnego ?

"Jesli chodzi ci o słynna scenę to facet kopał a nie pałował i z tego co pamiętam został za to ukarany.." nie, widziałam jak pałował na 100% ale akurat ten został usunięty z youtube. Poszukam na innych stronach i jak coś to wkleję link :)

Problem polega na tym, że wiele zasług które przypisuje sobie PO należy tak naprawdę do Prawa i Sprawiedliwości. Przykładem może być ostatni kryzys gospodarczy na świecie. Okazało się, że polska jako jedyny kraj Unii Europejskiej może pochwalić się dodatnim wzrostem gospodarczym. Pan Bonii oraz Donald Tusk obwieścili Polakom najpierw, że kryzysu wcale w Polsce nie ma, a następnie, że to ich zasługa że Polski wzrost gospodarczy kształtuje się na plusie. Okazuje się jednak co innego. Po pierwsze to rząd PISu rozbujał gospodarkę naszego kraju to bardzo wysokiego wskaźnika produktu krajowego brutto. Następnie przyszedł kryzys, a wraz z nim Platforma i cały ten wzrost uległ do poziomu 0,3%. A wiec spadliśmy po porostu z wyższego pieńka niż na przykład Niemcy które miały dużo niższy współczynnik PKB przed kryzysem w Europie. Za rządów PISu zaczęto rewaloryzacje rent i emerytur. Dzisiejsza władza jedynie to kontynuuje. Jednak przypisuje sobie także całkowite zasługi takiego zachowania. PIS wdrożyło w życie program który zakładał stworzenie Centralnego Biura Antykorupcyjnego. CBA stało się łakomym kąskiem dla przeciwników politycznych PISu. Szybko okazało się, że można w łatwy sposób pokazać, że Polska staje się państwem policyjnym. Ludzie naiwnie w to uwierzyli przez co PIS stracił w notowaniach. A jak jest naprawdę? Centralne Biuro Antykorupcyjne miało monitorować i zapobiegać przejawom korupcji na wysokich szczeblach administracji i polityki. Przez to stało się zagrożeniem dla elit politycznych i biznesowych. Warto tutaj przypomnieć spektakularne aresztowania oraz wykrycie afer, które jednak dzięki kłamstwom nigdy nie spotkały się z potępieniem obywateli naszego kraju. Jedną z najgłośniejszych afer była afera hazardowa. Po wykryciu tak haniebnej afery przez Centralne Biuro Antykorupcyjne nie za wiele się jednak zmieniło. Przypomnijmy, że sprawa dotyczyła czołowych polityków Platformy Obywatelskiej Chlebowskiego, Schetyny oraz Drzewieckiego. Inne mniej znane osoby były również w tą aferę zamieszane. W każdej normalnej partii te osoby dawno by już po prostu wyleciały. Ale Platforma Obywatelska gwarantuje swoisty azyl dla swoich kompanów. Prawdopodobnie nie zostaną nawet wyciągnięte jakiekolwiek konsekwencje, ponieważ widzimy, jak Pan Kamiński zostaje zdegradowany z funkcji szefa CBA zaraz po opublikowaniu tych szokujących danych. Być może nawet premier był w tą aferę zamieszany. Komisja badająca tą sprawę jest co tu dużo mówić - patologiczna. Okazuje się że ciężko będzie opozycji przebrnąć przez falę nacisków Platformy i wyjawić społeczeństwu absolutną prawdę o tym zdarzeniu. Prawdopodobnie jednak opinia publiczna nigdy nie dowie się prawdy, jak to zwykle bywa w polityce. postkomuniści oraz ludzie wywodzący się z PRLowskich służb, którzy obecnie tworzą samozwańczą elitę naszego państwa i dominują w polityce, mediach i w biznesie nie dadzą odsunąć się od władzy bez uzycia siły.

Gość gość
"nie, widziałam jak pałował na 100% "Nie wiesz co to było pałowanie przez zomowców... I dobrze że nie wiesz...

Gość gość
A co z Gowinem ?Miałas podac jakies fakty na swój temat...

"Obrazał... Jakiś bezdomny i szukali go po calym kraju..." oj miśku, ja pamiętam jego rządy i pełno było stron, żartów, filmików itp obrażających Kaczyńskiego i nikt się nie przejmował ale jak ktoś miał czelność obrazić kolegę p. Tuska to już jest czyn haniebny. :)