Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qasqqqa

Wyborcy Tuska!!!

Polecane posty

lol. Prosiłam cię w wątku min 2 razy byś podał mi co np mam powiedzieć. I byś podał mi to najlepiej na swoim przykładzie :)

Gość gość
Nie wiem nie bywałem na takich stronach.Ale co to ma do rzeczy ?ABW aresztowała faceta który złamał prawo. I dobrze.Widac za rządów pisiowych prawo nie było przestrzegane. A za rządów PO jest przestrzegane.

Gość dużapunkówa
zordonowka prowadzisz działalnosć PROPISOWKSA NA FORACH INTERNETOWYCH!!! ludzie nie wygracie z przebiegłym przemądrzalym działaczem !!! tu nie chodzi o krytykę rzadu TO JEST KAMPANIA na rzecz bardzo podstępna!!!

Gość gość
Prosze bardzo.Podaj np skąd się znacie i co szczególnego mu powiedziałaś czy zrobiłas...

Gość S Ó L O D P A D O W A TO
TEŻ JEST INTERES LUDZI PO A W DODATKU PROKURATURA ICH KRYJE!!!!!!!!!!!!!

Gość dużapunkówa
zordonowka wystarczy poczytać twoje wypowiedzi np na GAZECIE WYBORCZEJ!!! to niemożliwe zeby zwykły cżłowiek siedział min tutaj i tam i prowadził propagandę jedynej słuszenj parti PIS!!! tutaj nie chodzi o błedy PO tylko o propagandę PIS I TO NA CAŁY ETAT

Gość nie tylko faceci sa winni ;)
duza punk... mylisz najprostsze pojecia -Wolnosc z komunizmem (ksieza to tez obywatele i maja prawo do wyrazania wlasnych pogladow , placa podatki i chodza na wybory a ty im to prawo chcesz odebrac ) -zakaz istnienia mediow niezaleznych z pluralizmem medialnym wszak wg ciebie Niezalezna , GP , Niepoprawni a moze nawet Rebelya.pl nie maja prawa bytu zrozum ze w Polsce jest wolnosc slowa a co wiecej wolnosc zgromadzen - jeszcze i ci niezadowoleni maja prawo publicznie protestowac ! jestes jakim dzieckiem Komunizmu albo pokoleniem Palikota dzielisz Polakow , tepisz katolikow - MASZ DZIEWCZYNO/ CHLOPAKU problem POLSKA TO KRAJ KATOLICKI OD WIEKOW nie podoba sie jedz do Arabi Saudyjskiej albo do Korei PLN

Gość gość
Co mam ci podac na swoim przykładzie ?Bedziesz rozmawiała z Fedorem czy Stuhrem ?

Gość gość
"(ksieza to tez obywatele i maja prawo do wyrazania wlasnych pogladow , placa podatki i chodza na wybory a ty im to prawo chcesz odebrac )"Ale sa pracownikami obcego państwa i dla tego państwa pracują...

hmm coś szczególnego...Oprócz rozmawiania o polityce, co jest logiczne jeśli rozmawia się z politykiem to złapałam go za jądra :)

Gość gość
"POLSKA TO KRAJ KATOLICKI OD WIEKOW"Popatrz w Konstytucję RP.

Gość dużapunkówa
STOP KLEROWI KATOLICYZM TO PRZEŻYTEK!!! TAK SAMO JAK MITOLOGIA EGIPSKA CZAS NA KONIEC RZĄDÓW KAPLANÓW

z jakiego powodu mam rozmawiać ze Stuhrem? Wybacz ale nie widzę związku.

Gość gość
"hmm coś szczególnego...Oprócz rozmawiania o polityce, co jest logiczne jeśli rozmawia się z politykiem to złapałam go za jądra"OK. Spytam się go o to...

Gość gość
"z jakiego powodu mam rozmawiać ze Stuhrem? Wybacz ale nie widzę związku."Zapedziłem sie... Miałem podac na swoim przykładzie... To pomyślałem co musiałabyś powiedziec jednemu z tych dwóch panów, żeby się domyslili że chodzi o mnie...

Gość dużapunkówa
POLSKA TO KRAJ KATOLICKI OD WIEKOW czas na zmianę!!! KATOLICY DO KOŚCIOŁA NIE DO POLITYKI!!!

Gość lord stront+++
Tym razem to znowu ja + ban x2 Jednym zdaniem ukazujesz swój ogrom niezrozumienia Rosji. Tam nigdy, nie będzie, żadnej demokratyzacji. Tradycja rezania dekabrystów, jest żywa i obowiązuje nadal. Tym krajem rządzi FSB i nie ma znaczenia, czy Putin stoi na jego czele, czy kto inny, FSB pozostanie. Rosja z każdym rokiem słabnie. Jej siła wobec Polski jest oczywista, ale nie wobec USA, czy zachodu. Wobec nich, Rosja jest słabeuszem, którego przecenia się ze względu na arsenał atomowy i sprytne polityczne wygibasy Kremla. Rosja nie jest zaczepiana, Rosja sama próbuje odbudować dawne strefy wpływów, co jest oczywiste z punktu widzenia rosyjskiej myśli politycznej. Zauważ, że nowoczesna historia Rosji, to ciągłe panowanie nad Wisłą, z niewielkimi przerwami. Jak wszyscy podszyci tchórzem i ślepi, przeceniasz siłę Rosji. Ten kraj ma te swoje dywizje, ale jedyne co robi, od czasu gdy Polska wstępowała do NATO i potem, przy okazji tarczy antyrakietowej i innych kontrowersji, to straszenie tym, że wycelują w nas rakiety :D Niechże im w końcu ktoś powie, że mamy to w dupie, bo one są już dawno wycelowane i w ogóle nie wiadomo czy sprawne. Argumencik z machaniem szabelką, jest typową głupią demagogią, obliczoną na posranych ze strachu Polaków, "bo wywołamy wojnę" :D Stuknijcie się w głowę! Rosja nas najedzie? Bo Gruzji pomagaliśmy??? Śmiechu warte. Rosja nas ekonomicznie, politycznie spacyfikuje (przykład bułgarski!!!) jeśli nie będziemy się opierać. Rosji na nic więcej w obecnej sytuacji nie stać i Rosja jest zbyt mądra, by bawić się w wojny, gdy można uzależnić dany kraj, przy pomocy agentury, nacisku politycznego i ekonomicznego. Ja w ogóle nie mogę pojąć, tej dziwnej skłonności do schylania karku przed Rosją, gdy jest słaba. Kopać w nich ile wlezie, byle mądrze. Należy obnażać podłość, złe intencje państwa rosyjskiego a jednocześnie wchodzić w dialog z Rosjanami. Trzeba to umieć rozdzielić, bo nie o nienawiść do Rosjan tutaj chodzi. Ich kultura jest wielka, gigantyczna i wspaniała.

Gość gość
"pracują dla polaków zapomniałeś ze to Jan Paweł 2 obalił komunę"Nie. Są pracoiwnikami państwa watykańskiego.A komune obalil Reagan...

dużapunkówa nauka potwierdza ta mitologie jako fakt historyczny obejrzyj sobie młody wiek ziemi i odciski stworzenia mit to ewolucja Darwina

Gość dużapunkówa
drodzy propagandziście PISu myślą że im więcej wkleją na kafe tym lepiej!!!! nie ma to jak wiarygodni forumowicze :D

Gość gość
"nauka potwierdza ta mitologie jako fakt historyczny obejrzyj sobie młody wiek ziemi i odciski stworzenia mit to ewolucja Darwina"Mamy XXI wiek a jak widze niektórzy dalej tkwią w sredniowieczu...:O:O:O:O

"Zapedziłem sie... Miałem podac na swoim przykładzie... To pomyślałem co musiałabyś powiedziec jednemu z tych dwóch panów, żeby się domyslili że chodzi o mnie..." no, ok ale dalej nie dpowiedziałeś :)

A komunę obalił Reagan on był tylko pionkiem tak samo jak i wałęsa za tym wszystkim stał jan Paweł 2 obejrzyj sobie amerykański film JAN PAWEŁ II-CZŁOWIEK KTÓRY ZMIENIŁ ŚWIAT

Gość lord stront+++
"POLSKA TO KRAJ KATOLICKI OD WIEKOW" Popatrz w Konstytucję RP. Zaglądnij w swój rozum i może znajdziesz tam prostą myśl, że konstytucje zmienia się stosunkowo łatwo, gdy wielowiekową kulturę, trzeba wyrywać z korzeniami, a i tak odrasta. Piszę to jako ateista, ale nie dureń, któremu piana z pyska się wylewa, gdy widzi krzyż, który jest jednym ze znaków polskości.

Gość gość
Na co mam odpowiedziec ?Będziesz rozmawiała z którymś z tych panów ?Ale OKWystarczy że powiesz, że mam tak samo na imię jak Gnat i że przezyłem trzy zawały serca.Na pewno będa wiedzieli o kogo chodzi...

Gość nie tylko faceci sa winni ;)
duza punkowo - to chyba ty masz placone za te brednie ktore tu kopiujesz - wszak dziennikarze udowodnili ze Schetyna placi mlodziezowce PO za wpisy w necie szkalujace kosciol i opozycje , te wpisy tez byly od czapy jak twoje ... shatyn - jestes ignorantem jesli chodzi o historie- zachwalasz Fedorowicza jako obronce wolnosci a odbierasz zalugi prymasowi Wyszynskiemu, ksiedzu Peszkowskiemu, ks. Zychowi, Ks. Popieluszce - juz blogoslawionemu czy w koncu papiezowi JP II - twierdzac ze pravcowali dla obcego kraju ... IGNORANT NIEDOUCZONY W DODATKU chamski

Gość gość
"on był tylko pionkiem tak samo jak i wałęsa za tym wszystkim stał jan Paweł 2":D:D:DTy tak powaznie czy sobie żartujesz ?

Gość gość
"shatyn - jestes ignorantem jesli chodzi o historie- zachwalasz Fedorowicza jako obronce wolnosci a odbierasz zalugi prymasowi Wyszynskiemu"A gdzie ja napisałem tak o Fedorze ?A Wyszyński ?To ten facet który w sierpniu 1980 roku nawoływał w telewizji żeby zaprzestac strajków ?Ignorantem ?To to przytocz jakąś moja wypowiedx potwierdzająca ten fakt.

Gość dużapunkówa
swoją drogą i tak za 20 lat będe opowiadać moim dzieciom o PISie jako nikczemnym wspomnieniu