Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2b or not 2b

poradzcie bo nieogarniam

Polecane posty

Gość 2b or not 2b

temat długi ale pisze bo ju sam tyle razy sie wahałem odejsc ze nawet juz nie mysle a mianowicie musze opowiedziec historie jaka sie przydazyła...

Gość gucianka33
a powieesz o co chodzi?

Gość 2b or not 2b
spotykałem sie z pewna dziewczyna w ktorej po czasie sie zakohałem ale wracam do sedna czyli obiektu zakochania..

Gość 2b or not 2b
owa dziewczyna jest po długim zwiakzu w ktorym powodem rozstania była zdrada z winy faceta i od tego momentu ja zaistniałemw jej zyciu

Gość gucianka33
zakochałeś się to świetnie - i co dalej?

Gość 2b or not 2b
spotykalismy sie pocieszałem ja gadalismy pokazywałem jaki swiat jest piekny i szkoda czasu na smutki bo ciagle wine brała na siebie ze niebyła ok w zwiazku i dlatego zdradził i od tego pociesznia zaiskrzyło miedzy nami

Gość 2b or not 2b
było cos wiecej nawet niz przytulania i pocałunki ale pewnego dnia stwierdziła ze niepotrafi tak ze kocha tamtego i przez jakis tydzien urwała kontakt powodem niby było ze chce korzystac z zycia i przy tym nie ranic mnie ale....

Gość 2b or not 2b
po tym tygodniu wrocilismy do relacji czyli patrz prawie zwiazek ze docenia jaki jestem i chce spotykac sie ze mna i zebym dał jej czas zeby ułozyła sobie to wszystko

Gość 2b or not 2b
spotykalismy sie przez 3 miesiace było ok az do pewnego momentu gdzie znowu stwierdziła ze niepotrafi tak ze mozemy sie spotykac ale z jej strony to tylko bez zobowiazan... juz sam niewiem czy czekac az sobie ułozy przemysli czy to tylko gra i szkoda czasu na takie pocieszanie i czekanie na Nią, z drugiej strony kocham Ja ale sam juz niewiem czy dac sobie spokuj z tym wszystkim i niepopadac w takie skrajnosci...

Gość 2b or not 2b
czasami mysle ze jestem tylko na pocieszenie i jak dochodzi do niej ze jest cos wiecej urywa to i sprowadza mnie do przyjazni ze niczego mi nieobiecywała itp

Gość 2b or not 2b
z drugiej strony moze tak byc ze boi sie znowu zaufac facetowi i dlatego niechce dopuscic do tego a spotykanie sie chocby i dla sexu to dla zapomnienia o poprzednim niewiem juz co mam robic odpuscic i nieodzywac sie niech poteskni jak mówi powiedzenie straci to doceni... doradzicie coś???? bo ja sie w tym juz gubie ;(

Hmm... moim skromnym, obiektywnym zdaniem, powinieneś zmienić nick z "2b or not 2b" na "Polopiryna". Albo "Ibuprom".

Gość 2b or not 2b
bol głowy przy tym to mało...

Gość lokator spod 5-tki
zostaw ją sama nie wie czego chce z taką będą kłopoty, a jakby już się niby ułożyło to numer ci wywinie i z jeszcze innym uciekanie. Taka po związku musi sie uspokoić. Dwa trzy przelotne związki potem możesz atakować.

Gość 2b or not 2b
doradzi ktos moze ktos był w podobnej sytuacji???? czy warto tak cierpiec??? dawac szanse itd... bo usłyszec od kogos kogo sie kocha zostanmy przyjaciółmi to cios w serce ;(

Gość 2b or not 2b
kiedys jak powaznie rozmawialismy co dalej to sama stwierdziła ze raz chce raz nie... wiec w tym chyba jest sedno

Gość lokator spod 5-tki
jasne że tak ona jest rozemocjonowana nie wiem ile ma lat ale nic nie wie co gdzie z kim przerabiałem to

Gość 2b or not 2b
co do wieku to 24 ze raczej poukładane w głowie praca auto itd tylko wielki bol po zdradzie i naprawde cierpiała i pewnie do tej pory cierpi

Gość 2b or not 2b
to jest tak ze dochodzi do pewnoego momentu ze jest fajnie juz jest krok na przod spotykamy sie itd i nagle dwa w tył ze tylko przyjazn i nic mi nie obiecywała :(

Gość 2b or not 2b
to jest tak ze dochodzi do pewnogo momentu ze układa sie juz wszystko ok jest krok do przodu i nagle robi dwa w tył ze tylko przyjazn meczy mnie te popadanie z jednjej skrajnosci w skrajnosc

Gość 2b or not 2b
zastanawiam sie tylko czy to jest totalny brak uczucia do mnie czy tylko lek przed uczuciem bo jak lek to wiem ze warto o nia walczyc bo naprawde zakochłem sie jak nigdy ale jesli brak to mega bol ale w moim sercu ze dałem sie tak oszukac wykorzystac i byc na pocieszenie ;(

Gość 2b or not 2b
napisałem tu bo czasami lepiej jak ktos na chłodno ocenia sytuacje bo ja juz sam niewiem co robic pomoze ktos to rozgryzc??????