Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cudownie poczęta :-/

Jakim cudem pytam jakim cudem???????

Polecane posty

No powiedzcie mi jak to sie moglo stac..mam ulozone zycie dwoje dzieci (6 - 2 ) wszystko juz bylo super powrot do pracy a tu normalna zwyczajna okrutna wpadka. Jestem zalamana nie potrafie sie cieszyc wiem ze musze byc silna i zdrowa dla dziecka ale to mnie przerasta. Zabezpieczalismy sie a tu taki psikus od losu...

Gość objawybrak
może jednak to dar i tak jak w temacie piszesz cud... a nie głupia wpadka;) puki co możesz to widzieć źle ale myślę że pewnego dnia podziękujesz Bogu za taki dar

Kiedyś zadałam tu takie samo pytanie. Ale udało mi się trafić na mądre kobiety, które mi wytłumaczyły, że to nie wpadka tylko wybraniec losu ;) Teraz wybraniec losu ma lat. Jest bardzo mądry, starsze rodzeństwo go uwielbia, no po prostu cud :)))

Gość mroweeczkaa 28
ja sie zabezpieczaliscie?

Gość juio6789
jakos ciezko mi uwierzyc.....ze bylo zabezpiecznie

Gość Monia1234567
mroweczkaaa,tępa pizdolino rozliczylas tego pita?

Gość mroweeczkaa 28
pewnie ze tak.Ale wiedzialam ze mjusi byc pit 36 nie 37. Zlozylam w poniedzialek a dzis patrze na konto i kase przeslali.

Gość mfnrkelgjrerk
a ja ci zazdroszce, sama bym chciała taka :wpadkę: Czytaj to, co Ci piszą- to dar od Boga. w tym dzisiejszym popieprzonym swiecie , gdzie każdy mowi że dzieci to tylko udręka, kłopot, wydatki wszytko jest nie tak. kilkanascuie lay temy kobiety cieszyły sei jak mialy dzieci a teraz wszytkim zrobili wode z mózgu i wciskaja nam że dzieci = poswiecenie i trud. róznica pomiedzy dziecmi jest akurat, zobaczysz wszytko sie ulozy. wszytkiego dobrego Ci zyczę :-)

Gość mroweeczkaa 28
up

Gość fwefwefw
A ja się nie przejmuję. Zakładam że wpadki się zdarzają więc gdyby na mnie trafiło, to nie będzie to dla mnie żadna rewolucja. Mam dokładnie tyle dzieci, ile chcę mieć (jedno). Uważam że mamy prawo do aborcji. Najwyżej Czesi się na mnie trochę wzbogacą.

plastry ;-/

Gość yh6ygtr5fw
autorko BÓG TKA CHCIAŁ i tego nie zmienisz ,ciesz sie i dziekuj za to maleństwo! gratuluję!!

Gość portezam
Jak mi kiedyś wytłumaczono: bo może to własnie to dziecko poda ci na starość szklankę wody..

Gość przezorna ubezpieczona
przez to mam jedno a drugą rezerwę zostawiam w razie czego na wpadkę, nie wiem dlaczego ciebie to przerasta, współżyłaś no o masz, chyba, ze jesteś wiatropylna

Gość doucz sie babo na temat poczęc
yh6ygtr5fw autorko BÓG TKA CHCIAŁ kolejna co zwala winę za współżycie na Boga,

Gość mnbhgfde
BÓG nie TKA tkacze tkają :P

Gość b,.lslkxzijkm, ;l,.ll;,..,
a właśnie, że tka! W Piśmie Świętym jest napisane: "Ja cię utkałem w łonie twej matki".

Gość no i BOga wmieszaly...
Hehe Bog tak chcial i tyle ;) A ty majac dwoje dzieci jakim cudem smusisz, ze nie dasz rady, jestes matka pelna geba, wychowalas dwoje to i trzeciemu podolasz. Ja tez bym nie chciala trzeciego, ale jakby mi sie zdarzyla wpadka, to bym z tym zyla i uczyla sie cieszyc i kochac todziecko, w koncu jestem juz matka, czym to biedne trzecie nieplanowane ma byc gorsze od dwojki wymarzonych? Przeciez tak samo jak tamta dwojka, wyjdzie z twojego lona, z nasienia twojego meza. Przeciez to bedzie braciszek lub siostrzycza twojej ukochanej dwojki. W ten sposob na to patrz. I wszystko sie pouklada. A z pracy zawsze mozesz wziac macierzynskie, ciesz sie, ze pracowalas i masz taka mozliwosc.

Moja siostra miała taka sama sytuację. A teraz mały ma 4 lata, jest słodkim blondynkiem i nikt z rodziny nie wyobraża sobie, ze mogłoby go nie być. :)

Gość mozesz usunąć
na Słowacji usuwają za ok. 1500 zł (płacisz w euro) za niecałe 3 tyś. zł można się podwiązać, sama to rozważam, jak chcesz mogę podać namiary, mają b. dobra stronę po polsku w internecie, 1500 zł to chyba każdy skołuje, trzeba dodać też trochę na dojazd

Gość mozesz usunąć
aha, autorka pisała wczoraj, teraz pewnie już tu nie zagląda, szkoda

Gość ja mam mirene i tak sie
zastanawiam czy mnie kiedys taka niespodzianka tez nie spotka, bo czytalam o takich przypadkach.

mozesz usunąć, powinno się ciebie zgłosić. Już nie powiem gdzie

Gość mozesz usunąć
nie ma 100% , tez uważam że to podłe, dlatego myślę o sterylizacji, na Słowacji nikt nie pyta o powody, śmieją się ze u nas taka ciemnota

Gość mozesz usunąć
nie przesadzaj, wszystko jest dla ludzi

W Arabii Saudyjskiej można współżyć z 9 latką i co z tego ? Co mnie obchodzi Słowacja ? U nas jest inne prawo a ty namawiasz ludzi do łamania go !

Gość mozesz usunąć
aborcja dokonana w cywilizowanym kraju, gdzie jest to legalne i dozwolone, nie jest w Polsce karana