Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniśkaa

ile miesięcy mają wasze dzieci i rozmiar adidasów 24?

Polecane posty

Gość moniśkaa

moja mała ma 16 miesięcy i kupiłam jej ten rozmiar ale może są zbyt duże?

Gość mroweeczkaa 28
36 miesiecy. i nosi 25

Gość moniśkaa
o matko! rozmiar 22 już na nią za mały, 23 jest dobry, ale wolałam większe, żeby na dłużej wystarczyły.24 są jednak zbyt duże, chyba wymienię...

Gość moniśkaa
gratis moge dorzucić swoje noszone majteczki pachnące moimi kobiecymi soczkami

Gość nie kupuje sie dziecku
za duzych butow zeby starczyly na dluzej:O mierzylas jej pozadnie te buty? radze odrysowac stopke na jakiejs kartce, najlepiej jakas tektura, jak stoi wyciac i wtedy wlozyc do buta i zobaczysz ile ma przy palcach miejsca, powinna miec gora 0,5-1 cm. nie wiecej.

Gość moniśkaa
dobry pomysł zmierzę jutro, choć myślę, że maks. są większe do cm. Dzisiaj cały dzień po domu w nich śmigała bez problemu, tylko widać, że są troche zbyt duże. Umówiłam się w sklepie, że jak coś to jutro wymienię.

Gość popjeans
2 lata i 9 miesiecy i nosi 23

Gość oszukana allegrowiczka
to mój syn ma 39 lat i nosi 43

Gość mój synek ma 3 lata i 7 miesię
cy i rozmiar buta 25

Gość Moja ma 13 miesięcy
i ma równo 11 cm stopy więc pasują jak ulał numer 20 , jednak w sklepie (co najmniej w trzech) doradzono mi zakupić o 1,5 cm wieksze gdyż bucik dla dziecka musi mieć 1-1,5 cm luzu przed palcami . Ja kupiłam mojej numer 22 czyli o dwa cm większe i nie deformuje jej to chodu, zresztą jeszcze samodzielnie nie chodzi , jedynie trzymana za rączki i to dość krótko ale na spacerze chce wyjść z wózka stąd pomysł na kupno. Nie wiem jakie zalecenia są w pl ale u mnie nalezy kupować jak wspomniałam o ten centymetr lub 1,5 większy bucik i koniecznie wcześniej przyjść do sklepu z wiadomą wielkością stópki w cm choć tam i tak dodatkowo mierzą stopę i wkładkę i dopasowują .

Gość .jaa.
moja ma 20 miesięcy i 23, też chciałam jej kupić na wiosne 24 ale nie wiem czy nie będą za duże, musze zmierzyć stópke chyba to będzie najlepszy pomysł

Gość no no no4564+64+6
ma 9 lat i 33 rozmiar ha

moja jak miała 2,5 roku to nosiła rozm.24. Pół roku później 25, minęły 2 miesiące i 25 są na styk , wiec na lato pewnie 26 . Reasumując, przez rok skok o 2 rozmiary ... Co prawda rozmiarówki są starsznie rozjechane w poszczególnych firmach.

Gość dgjelfu
synek ma 22 mce i nosi 24

Gość Moja ma 13 miesięcy
Dodatkowo powiedzieli mi w sklepie że należy mierzyć stopę dziecka co 3 miesiące by kontrolować czy but nie za ciasny albo tez czy nagle nie stał się równy ze stopą.

Gość Gosia Liszki
Mój synek jak miał 10 miesięcy miał długość stopy 12 cm. Mając roczek buty Gucie rozmiar 22 (13 cm stopa). Kolejne buty 14 miesięcy rozmiar 23 (stopa 14 cm ) a następne mając 16 miesięcy rozmiar 24 ( stopa 14,5 cm). Obecnie ma 18 miesięcy i planuję kupić rozmiar 25 kolejne Gucie (stopa 15 cm). Zimowe buty kupiłam we wrześniu jak miał 15 miesięcy (Bartki rozmiar 25) o dwa numery większe od letnich. Zima jest długa a Tomusiowi co 2 miesiące kupuję o rozmiar większe Buty. Tomuś jest dużym chłopcem jak miał roczek ważył 12 kg i miał 80 cm. Mój mąż ma 48 rozmiar buta i 195 cm. Dzieci jak dorosną mają o 2 numery większe stopy niż rodzice.

Gość gość
i po co ta deebilna reklamowa wyliczanka w każdym możliwym temacie, żałosny tr000lu??? :o :o :o