Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfdsfdsffsdfddfdfsfdsfsf

DLACZEGO NIE CHUDNĘ TYLKO TYJE?

Polecane posty

Gość izabelllaaasee
moze nerki przestaly prawidlowo pracowac i zatrzymywana jest woda w organizmie? to jest bardzo zla dieta. trzeba jesc warzywa, kasze, owoce.

nie mam zaparć, bo biorę naturalny lek na nie

Gość izabelllaaasee
jaki?

Gość izabelllaaasee
jesli tak wolisz, zamiast jest NORMALNIE i rozsadnie, to faszerowac sie chemia i jesc bardzo glupia... prosze bardzo. doloz do tego jeszcze leki moczopedne, przyda sie ;)

Gość nrfjkvbh
rany, ale ja nie lubie takich leniuszkow i ignorantow! niewazne, ze sie zniszczy sobie zdrowie. wazne, ze sie nie chce jesc :D ojjj doksztalc sie, doksztalc, skoro w miesie nie masz weglowodanow :D 5 posilkow dziennie, dobrze zbliansowanych, ruch i sens zycia inny niz jedzenie gwarantuje chudniecie, zdrowie oraz brak napadow glodu. gdybys byla milsza i sluchala innych to bym Ci przykladowy jadlospis napisala, a tak to mi sie nie chce. tyj dalej, zaraz wrocisz do poczatkowej wagi, ani sie nie obejrzysz i bedzie z 4 kilo ponad nia :D

pewnie ćwiczysz na siłowni? No to pewnie już ci tak zostanie bo masy mięśniowej juz tak łatwo nie zgubisz musisz poczekac az sie w tłuszcz zamieni i dopiero wtedy mozesz to spalic!

nie ćwiczę na siłowni, tylko fitness, basen no i dzikie biegi na oddziale po szpitalu przez 10 godzin dziennie ;)

Gość nrfjkvbh
blagam, tylko powiedz, ze nie jestes lekarzem. rany, nigdy w zyciu nie chce zeby mnie leczyl niedouczony lekarz! w dodatku niesdzanujacy swojego zdrowia, a wiec innych tym bardziej.

dodam, ye chodyi mi o biegi po oddziale psychiatrycznym, na ktorym uciekam przed salową przed kolejnymi zastzrykami ;)

zazwyczaj lekarze nie szanuja własnego zdrowia, a nauczycielka stwierdzila że najbardziej chore to do szkoł własnie dzieci lekarzy chodzą bo "od kataru się nie umiera". Ale to nie ma znaczenia Myślę że po okresie waga wróci do tej, do której doszłam, to fizjologiczne że zatrzymuje się woda w organizmie, zdziwiłam się tylko że aż tyle i myślałam że może znajdzie się tutaj na forum dziewczyna, która np przed okresem tyle tyje

i po co te głupie podszywy? szkoda że nie wiesz że prawa pacjenta psychiatrycznie chorego uniemożliwia robienie z nim czegokolwiek wbrew jego woli, chyba że zagraża innym, a i z tym są problemy

Gość izabelllaaasee
oszalałaś, tu są same szczuplaki które się zdrowo odżywiają i nie muszą się oschudzać :)

ale ze mną nie mieli takich problemów, bo zagrażam i sobie, i innym :)

Gość nrfjkvbh
zalamka :/ jakbym ja byla takim inzynierem jak Ty lekarzem to bym nigdzie pracy nie znalazla :/ jakos ja znam lekarzy, ktorzy bardzo dbaja o swoje zdrowie. a no i wiedza co ketoza i czym grozi oraz, ze w miesie sa weglowodany. Twoje zdrowie :p

Ketoza jest niebezpieczna, ale zależy od stopnia zaawansowania. W wielu przypadkach pacjentów specjalnie wprowadza się w ten stan, bo nie zagraża ich zdrowiu, a przez niezbyt długi okres czasu nie jest niebezpieczny

dobrze, zapytam wprost czy to możliwe żeby przed miesiączką zatrzymać 4 kg wody w mięsie NIE MA WĘGLOWODANÓW!!!!

Gość nrfjkvbh
jako lekarz powinnas to wiedziec :d mozliwe. zwlaszcza jak Ci nerki zle pracuja. a sa, poczytaj sobie :p

jako lekarz muszę wiedzieć ile maksymalnie można utyć przed miesiączką? śmieszne ;)

Gość nrfjkvbh
nie zadalas pytania ile maksymalnie mozna utyc :D tylko czy mozliwe, zeby zatrzymalo sie tyle wody, ze 4 kg. a wogole poczatkowym pytanie brzmialo dlaczego nie chudne tylko tyje. wiec odpowiadam - tyjesz bo nie jesz tylko zresz :D dziekuje, dobranoc. nie zapomnij o kolacji z miesa bez weglowodanow :D

nrfjkvbh, dobranoc, kolorowych snów ;)

Gość jajaja11
ja jestem od zeszlego poniedzialku-prawoe 2 tygodnie na diecie 1200-1300 kcal i schudlam tylko kilogram!pierwszy raz sie dzs zwazylam ! masakra zdolowalam sie

niestety tempo chudniecia na diecie 1000kcal nie jest motywujące, wręcz przeciwnie

Gość jajaja11
ale ja jem najczesciej okolo 1300 kcal. kiedys bylam na 1000 kcal i chudlam 1,3 kg na tydzien. jestem zdolowana ze tylko -1 na wadze

Gość no no no4564+64+6
niec nie jesc tylko wcinac spiruline

Gość LubieToTo
Witam i zapraszam do serwisu LubięToTo zdobywaj punkty i wymieniaj na nagrody. Stronka oferuje kliki w Lubię.to poprzez Facebooka za które otrzymujemy punkty oraz wypełnianie ankiet które też są punktowane zebrane punkty wymieniamy na doładowanie telefonów przelewy Paypal oraz wiele wiele innych cennych nagród zapraszam do zapisu. Link do zapisu: http://lubietoto.pl/p,513.html

Kobiety kochane, po pierwsze: wszystkiego dobrego w dniu naszego święta :) po drugie: litości, tylko różnorodna dieta, ale w umiarkowanych ilościach i dużo ruchu uratuje nas przed otyłością, samo głodzenie się nic nie da. Autorko, jestem w stanie uwierzyć, że można przytyć 4kg , sama mam brzuch jak balon.

Gość oiwoeiow
Dajcie spokój autorce, ja tez jadłam tą zbilansowana dietę w 5 posiłkach i chudłam o.5 kg a potem przybierałam kg... ni e kazdy potrafi tak długo się męczyc dla mizernych efektów. Teraz tez próbuje czego innego, własnie ograniczyc węgle.

oiwoeiow a jaki ostateczny efekt diety?

Ja się nie czepiam autorki, tylko uważam, że jedzenie tylko jednego rodzaju produktów może wyrządzić więcej szkody niż dać pożytku. Skoro je same mięso, to gdzie są witaminy, minerały, tłuszcze nienasycone, naturalne węglowodany proste i złożone? Każde z tych składników pomaga utrzymać organizm sprawny i zdrowy, a nie głodzenie się. I dużo ruchu.

Po prostu ja znam tę dietę i wiem że bardzo dobrze się na niej czuję. Dlatego do niej często wracam. I nie ma jojo, wbrew temu co twierdzicie. witaminy biorę w tabletkach, cześć się przyswoi, część wiadomo nie, ale żadnych oznak awitaminozy nie stwierdzam