Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfdsfdsffsdfddfdfsfdsfsf

DLACZEGO NIE CHUDNĘ TYLKO TYJE?

Polecane posty

"Dlatego do niej często wracam. I nie ma jojo, wbrew temu co twierdzicie. " to ciekawe czemu musisz do niej czesto wracac :D poza tym jestes totalną debilką, jesli uwazasz ze witaminy w tabletkach to lepsze wyjscie niz warzywa. ACHTUNG! AUTORKA JEST KRETYNKĄ! :classic_cool:

tłuszcze nienasycone są w oliwie i maśle, w tej diecie tłuszcze spożywać można, minerały są w suplementach, tylko tych węgli brakuje

a do diety wracam bo chudnę 10kg, potem robię sobie kilka miesięcy przewy i chudne dalej 10 kg, a waga nie wraca.

To zamiast cudować z dietą, warto ruszyć szanowne cztery litery i zacząć ćwiczyć. I kondycja lepsza i waga leci w dół i ładnie będzie się figura rzeźbić. Nie pojmuję kobiet tylko dietujących, szczyt lenistwa.

alex a przeczytałaś wątek? wyrażnie pisałam że jestem wyjątkowo aktywna fizycznie i mam dobrą kondycję wyzywanie kogoś jest chamstwem, powyżywajcie się na kimś innym a nie na mnie

dziewczyno, ja jestem lekarzem i wiem co dla mojego zdrowia jest dobre. Ta dieta nie jest doskonała, to prawda, ale stosowana z umiarem i przede wszystkim z ciągłymi badaniami, jest bezpieczna. i znam wiele osób którzy dzieki niej wrócili do formy A wyzywanie zawsze jest oznaką prostactwa

Ja nikogo nie wyzywam, wątek czytałam i nie alex, nie jestem facetem. Jeżeli jesteś faktycznie tak aktywna fizycznie i nadal nie chudniesz, a jeszcze przytyłaś, to wybacz, ale zdrowie szwankuje. Z takim trybem życia i -normalną dietą-, to waga powinna stopniowo lecieć w dół.

"dziewczyno, ja jestem lekarzem i wiem co dla mojego zdrowia jest dobre. " mam nadzieje, ze nigdy nigdy nigdy nigdy w zyciu nie trafie pod Twoja opieke 🖐️ lekarz, i tak nieodpowiedzialnie traktuje swoje zdrowie :O:O:O:OI porazka!!!! wstydz sie dziewczyno, wstydz!!!!!!!!!!!!!!!!

lola, nawet nie wiesz jak większość lekarzy musi nieodpowiedzialnie traktować zdrowie, także psychiczne, żebyś TY czy Twoja rodzina mogła być leczona w szpitalach publicznych. Trzeba znać ten Meksyk od podszewki żeby to pojąć. Ale nie o tym wątek.

Gość oiwoeiow
No dokładnie, niespanie w nocy to ma byc niby zdrowe? Skad w ogóle ta obsesja zdrowia??? Śmieszy mnie jak sie ludzie wypowiadaja na tematy o których maja zero pojęcia. Co do mięsa to zdanie jest podzielone, wileu twierdzi, nawet ten Kwasniewski z diety optymalnej, że nie powinno sie jesc go więcej niz 200g na dobe. A na ryby nie mozesz sie przerzucic?

nie mówię o nockach i rzeczach na ktore ty wplywu nie masz, ja tez pracuje i moja praca ma swoje minusy i musze sie na to zgodzic, ale mowa o rzecach, na ktore ty masz wplyw, bo nie wmowisz mi ze nie masz wplywu na jedzenie :O mozesz nie zawsze miec wplyw na pory jedzenia, ale na to co pakujesz do buzi, juz masz, bo to twoje decyzje :O

w medycynie to o dziwo każdemu się wydaje że jest ekspertem. 7 serii Housa, kilka artykułów na Onecie i przekonanie o pozjadaniu wszystkich rozumów Od jutra jem także rybki, czeka na mnie dzwonko łososia na jutrzejszy obiad

nie trzeba konczyc medycyny by wiedziec, ze tak jak wiele rzeczy jest sprzecznych jesli chodzi o diety, to w jednym sie dietetycy zawsze zgadzaja - dieta musi byc roznorodna. a dsieta oparta tylko na jednym rodzaju produktow (mieso) nie jest

House'a nie trzeba oglądać, wystarczą podstawy biologii, która jest w szkole, by wiedzieć, że to, co jesz, to koło zdrowia nigdy nie stało.

Czy ja kogokolwiek proszę o ocenę mojej diety? właściwie pytanie było czy w czasie miesiączki można zebrać 4 kg wody? i wiem już że można, np moja koleżanka przyznała mi że przed okresem puchnie jak balon że żadnych spodni nałożyć nie może. Dobranoc wszystkim i dziękuje!

Gość oiwoeiow
mój wujek był lekarzem i to dobrym, z doktoratem, i tez był za jedzeniem samego mięsa. Chyba te sprawy żywieniowe to do dzis zagadka,ile ludzi tyle zdań

Gość gośćolko
Ym , może dla tego , że do spalania tłuszczu są potrzebne węglowodany , obczaj ludzi na high carb